Cinsiyet değişimi
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Cinsiyet değişimi
Kesinlikle
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Bu oyunun neden gelişmediğini şimdi daha iyi anlıyorum
Tekrar yazayım anlamayanlara Elimde bayan karakteri var ?
Ve ben bu karakterde oynamak istemiyorum ve çhar ful.
Şu yukardaki arkadaşa biri açıklasın olayı cinsiyet değiştirmeyi real hayatla bir tutmaya çalışıp sırf benimde yorumum olsun diye
garip garip şeyler yazıyor.
Anlamayan varmı arkadaşlar halen ?? Cinsiyet değiştirme gelsinde sen değiştirmezsin seni alakadar eden durum ney ?
Allahım ya nickleri alayımda bu kişilerden uzak durayım garip ve bi okadarda komik. Bu forumu kullanan oyuncularmı böyle
yoksa birileri benimi trollüyor
Ve ben bu karakterde oynamak istemiyorum ve çhar ful.
Şu yukardaki arkadaşa biri açıklasın olayı cinsiyet değiştirmeyi real hayatla bir tutmaya çalışıp sırf benimde yorumum olsun diye
garip garip şeyler yazıyor.
Anlamayan varmı arkadaşlar halen ?? Cinsiyet değiştirme gelsinde sen değiştirmezsin seni alakadar eden durum ney ?
Allahım ya nickleri alayımda bu kişilerden uzak durayım garip ve bi okadarda komik. Bu forumu kullanan oyuncularmı böyle
yoksa birileri benimi trollüyor
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Daha dün bunun bir oyun olduğunu söyleyenler şimdi günah diyor
Bu arkadaş haklı , katılıyorum. +1Nemecsek yazdı: ↑01 Ağu 2017 16:47 Eski İKV diye dile getiriliyor ya çoğu zaman, en büyük fark oyuncu profilinde ortaya çıkıyor maalesef. Belki yenilik gelmemesi bile bir yere kadar kabul edilebilecekken, böylesine oyuncularla aynı oyunda bulunmak çok daha zor olabiliyor bazen.
Günah diyenini mi ararsın, kadın karakterle oynayan erkek oyunculara hakaret edenini mi ararsın vs. vs.
Cinsiyet değişimi belirli bir akçe miktarıyla dükkana pekala eklenebilir, bu kötü bir durum değil aksine birçok MMORPG oyunda bulunan iyi bir hizmettir.
Zira insanların oynadıkları karakterler ile ilgili düşünceleri zaman içersinde değişiklik gösterebilir, farklı bir roleplay yapmak isteyebilirler.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Bu teklifini hiç tasnip etmiyorum. Karakterin cinsiyetinin değiştirilmesi demek, karakterin baştan-sona değiştirilmesi demektir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
Katılıyorum
turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Ağu 2017 14:59 Oyunda kıyafetlerin de cinsiyeti var. Şimdi ben karakterimin cinsiyetini değiştirdiğimde üzerimdeki şaheserler de mi cinsiyet değiştirecek? Hadi onlar değişti şaheser veya nadide olmayan eşyalar da mı cinsiyet değiştirecek? Bana çok gereksiz ve çetrefilli bir istek gibi geldi. Ucu çok açık.
DrBuLuT«Eminönü»

Öyle gülersin işte en azından günahı sevabı bilen kişiyim. kime nasıl davranılır veya hak hukuk adalet neyse iyi bilirim. Senin gibi doğudaki yaşayan insanlara hakaret etmem.
- XSystemOfADownX
- Salgın Koruyucusu
FiratCakiroglu yazdı: ↑01 Ağu 2017 21:17 Daha dün bunun bir oyun olduğunu söyleyenler şimdi günah diyor![]()
Bu arkadaş haklı , katılıyorum. +1Nemecsek yazdı: ↑01 Ağu 2017 16:47 Eski İKV diye dile getiriliyor ya çoğu zaman, en büyük fark oyuncu profilinde ortaya çıkıyor maalesef. Belki yenilik gelmemesi bile bir yere kadar kabul edilebilecekken, böylesine oyuncularla aynı oyunda bulunmak çok daha zor olabiliyor bazen.
Günah diyenini mi ararsın, kadın karakterle oynayan erkek oyunculara hakaret edenini mi ararsın vs. vs.
Cinsiyet değişimi belirli bir akçe miktarıyla dükkana pekala eklenebilir, bu kötü bir durum değil aksine birçok MMORPG oyunda bulunan iyi bir hizmettir.
Zira insanların oynadıkları karakterler ile ilgili düşünceleri zaman içersinde değişiklik gösterebilir, farklı bir roleplay yapmak isteyebilirler.
biz diyoz ankara sen diyon bilmem ne kara git buradan