Prowarriorxx - Bir Garip Anı
Prowarriorxx - Bir Garip Anı
49 levelin ilk geldiği zamanlarda Eminönü'nde 25 level, elimde Anka ile takılırken adamın biri ver şifreni 39 yapayım demişti bende vermiştim. O çocuk aklımla ilk defa dolandırılmıştım. Sonra hesabım çalındı diye foruma konu açtım, yetkililerden yardım istedim. Ardından hayırsever vatandaşın birisi konunun altına: "Özeline bak hesap gönderdim al senin olsun" yazmıştı. O an ki heyecanımı anlatamam. Sunucu yazmadığı için bütün sunucularda tek tek hesaba girdim ve en son Sancak sunucusunda 39 level, diğer savaşçılara göre, alman itemın revaçta olduğu dönemlerde, ezik olan bir savasçı buldum. Adı Prowarriorxx di. İlk girdiğimde karakter tam Jandarma Ali'nin yanındaydı ve lodostu. Hemen yanı basımda duran arz büyücüye deparı atmamla adam kutup açtı ve:" Lan! Benim verdiğim çarla benimi keseceksin " dedi. Ama bu mesajı adamı kestikten sonra okudum. Adam da zaten ben duracağım diye oturmuştu. Şimdi ben bana o hesabı veren arkadaşı ya da Prowarriorxx'i tanıyan birini arıyorum.
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Prowarriorxx - Bir Garip Anı
Halen var mı ya öyleleri
helal olsun diyorum inşallah bulursun seni karşılıksız sevip sayan dostunu .
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Durum, dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsun durumuna dönmüş.
Umarım o arkadaştan haber alırsın.
Umarım o arkadaştan haber alırsın.
Selamlar,
Çok güzel bir konuya değinmişsin kardeşim çok teşekkür ederim.
Bende 2008 yılında Meran Sunucusu'nda bana ilk yardım ve desteği gösteren Savaşçıxenes isimli arkadaşı uzun zamandır arıyorum, ona büyük borcum var..
Sık sık aklıma gelen bu güzel yürekli arkadaş vesilesi ile şuan önüme gelen her yardım isteyen arkadaşlara destek oluyor, yardım ediyorum. Evet, öyle güzel insanlar var ki beni arkadaş listesine ekleyip daimi pm atıp, hal hatır soran gönlü güzel insanlarla tanıştım. Hatta kimisi ile yüz yüze görüştüm:)
İKV dünyasının en güzel tarafı da, dostluğunun gaipten gelmesidir
Çok güzel bir konuya değinmişsin kardeşim çok teşekkür ederim.
Bende 2008 yılında Meran Sunucusu'nda bana ilk yardım ve desteği gösteren Savaşçıxenes isimli arkadaşı uzun zamandır arıyorum, ona büyük borcum var..
Sık sık aklıma gelen bu güzel yürekli arkadaş vesilesi ile şuan önüme gelen her yardım isteyen arkadaşlara destek oluyor, yardım ediyorum. Evet, öyle güzel insanlar var ki beni arkadaş listesine ekleyip daimi pm atıp, hal hatır soran gönlü güzel insanlarla tanıştım. Hatta kimisi ile yüz yüze görüştüm:)
İKV dünyasının en güzel tarafı da, dostluğunun gaipten gelmesidir
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN