Herkese merhabalar iyi akşamlar dilerim öncelikle kendimde 7 adet 3. Kademe tılsım var ama yapmak istediğim tılsım sayısı bu değil hayallerim daha ötede ancak para kasmada sıkıntı yaşıyorum hole bir iniyorum 1 2 saat kasıyorum holün bohemliğinden kendimi kesesim geliyor
TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM
Para kasma derdi
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Para kasma derdi
TETRADOX
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Para kasma derdi
O 7 tılsımın ticaretinden bile günlük minimum 100m kâr edersin. Sadece 500m lik sermayeyle günlük 60-70m karın var net. Biraz girişken olman lazım. 7 tılsımın var ve sen hala holde para kasıyorsan o 7 tılsımı nasıl yaptın diye sorarlar adama 
nasıl yani tılsımın ticaretinden günlük 100m kar eder anlamadım. Tılsımı kiralamak gibi şeyler mi ?turkoxHAMSTER yazdı: ↑31 Tem 2017 04:00 O 7 tılsımın ticaretinden bile günlük minimum 100m kâr edersin. Sadece 500m lik sermayeyle günlük 60-70m karın var net. Biraz girişken olman lazım. 7 tılsımın var ve sen hala holde para kasıyorsan o 7 tılsımı nasıl yaptın diye sorarlar adama![]()
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
7 tılsımın değeri yaklaşık 3,5 milyar oyun parası eder. Gün içinde toplu maden alıp satarak veya tılsım alım satımı yaparak %5 kar etse 175m para yapıyor. Şahsen günde 100m çevirerek 15-20m kar ettiğim oluyor. Az bile söyledim yani.Bubyo yazdı: ↑31 Tem 2017 04:08nasıl yani tılsımın ticaretinden günlük 100m kar eder anlamadım. Tılsımı kiralamak gibi şeyler mi ?turkoxHAMSTER yazdı: ↑31 Tem 2017 04:00 O 7 tılsımın ticaretinden bile günlük minimum 100m kâr edersin. Sadece 500m lik sermayeyle günlük 60-70m karın var net. Biraz girişken olman lazım. 7 tılsımın var ve sen hala holde para kasıyorsan o 7 tılsımı nasıl yaptın diye sorarlar adama![]()
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Hocam ne alıp Satıcam mesela biraz da örnek verirmisin napmam lazım herkez ucuzdan satmıorki
TETRADOX
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
oyuna yeni başlamış gibisin açıkcası 7 adet tılsımın nereden geldiğini herkes merak etmiştir .)
para kasma derdi yok aslında bilgin olsaydı nasıl para kasılacağını iyi bilirdin gayet ve net sen bişi bilmiyorsun
y2 ile ırka çık tank varsa madden topla eziksen örümcek ,akrep kesebilirsin
boş hesap açıp karakter kasarak bir hesaptan x4 karakteride ticari anlamda kullanabilirsin.
para kasma derdi yok aslında bilgin olsaydı nasıl para kasılacağını iyi bilirdin gayet ve net sen bişi bilmiyorsun
y2 ile ırka çık tank varsa madden topla eziksen örümcek ,akrep kesebilirsin
boş hesap açıp karakter kasarak bir hesaptan x4 karakteride ticari anlamda kullanabilirsin.
Hesabı yeni satın aldın sanırım dostum. Benim adam gibi bi tılsımım bile yok uğraşıyoruz amele gibi
Çaresini bulursan bana da söyle.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Bendede Aynı Dertten Var xd ama tılsımsız versiyonu 49 olmak için ugraşıyorum. bu arada suaREZ