Yıllar Sonra Oyuna Girdim ve Karşılaştıklarım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Odiseus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yıllar Sonra Oyuna Girdim ve Karşılaştıklarım

Mesaj gönderen Odiseus »

Türk Telekom'a ait bi oyunda bu kadar lag olması ciddi anlamda garibime gitti. Sanırım en son 4 yıl önce girmiştim oyuna eskiden de böyle miydi diye düşündüm ama sanmıyorum. Bu halde nasıl grup bölgesi yapılıyor merak ediyorum. Büyük uğraşlar verip ürettiğimiz ejder asalar ecel getirenler şu an çöp halde. Bunlar oyuna "şahaser" adı altında gelmişti. Depar atan bi savaşçının yanımda bitmesi 1 saniye sürüyor ve tek vuruşunda ölüyorum. Hadi bunlar üzerimdeki itemlerin eksikliğinden kaynaklanıyor diyeyim, kabul edilebilir bir durum ama lag? Düne ait bir sorun muydu bilmiyorum ama oynanacak durumda değil gibiydi.
                                      AdeLHarD
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Re: Yıllar Sonra Oyuna Girdim ve Karşılaştıklarım

Mesaj gönderen noctiluca »

Lag olsa slotlar yavasliyor GB atabiliyoruz klan parasi kasamiyoruz, lag olmasa klan parasi kasabiliyoruz ama slotlar hizli oldugu icin GB atamiyoruz oyunun özeti o yuzden cogu kisinin icinde bi soru isaretidir ya lag problemi kalkarsa GB atamazsak
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bazen iki üç dakika duruyor o daha korkunç
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Merhaba,

Öncelikle karşılaştığınız kötünün iyisi vakti zamanında 'çemberlitaş'girşinde toplanıp girdiğimizde tıklayacak yer
yoktu ve içeri girdiğimizde ise 5/ 10 sn ile geçikmeli vuruş /haraket etme donmalar oluyordu bazen oyundan attığıda oluyordu.
şimdi çemberlitaşta yaşadığımız sorunları her türlü Bölgede görmekteyiz artık çünkü yönetimin yaptığı sadece etkinlik vs
falan eski ile yeni zamanı karşılaştırırsak verdiğimiz emeklere yazığım gelmiyor değil bir çoğumuz hayatımızın yarısını
bu oyunda asosyal olarak geçirdi millet bir birini dövüp karakter çaldı yada sahtekarlıktan kazandı.

Bunu tabi yapanlar şimdi ne halde düşünmek istemiyorm ama kısacası sanayi köşelerinde simSiyah tipleriyle sokakları
kokutan insanlar olarak adlandırmak istiyorum. değmez (değmez hiç bir zevke bu uğurda savaş vermeye)

İyi forumlar
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Artık herkes alıştı, slot çevirirken bile 1-2 saniyelik gecikmeyi hesaba katarak tıklıyoruz.Meran gibi boş sunuculara geçince sorun oluyor, alıştık laga tıkladığın anda karakterin hareket etmesi hata gibi gelmeye başlıyor bu sefer :)
Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Bende yıllar sonra 1 saat girip çıktım o 1 saatte inanılmaz sıkıldım bunaldım yani ikv'nin oyuncu çekmesi oyununcunun oyuna devam etmesi çok zor yönetim biliyor bunu zaten özellikle Nerull. Oyunun bilmediğim birşeyi yok hani 2009 a ait forum hesaplarım doludur kendimi övmek gibi olmasın ama bu oyun bile benı sıkıyorsa sonuç ortadadır ha 39 da bukadar sıkılmadım gerçekten dalton dışşehir yüzük yansıtan ortiyi bile özlemişim yani.

sıkıntı buhrandan girdim dota 1 e ve o 1 saatte terör estirip 34 kill alıp 6 kere öldüm fakat ikvde 1 saat oynasam maden ceksem hele birde plussuzsam 3m falan kasarım + keyifsizliği mıy mıy ayak adımları tenhalık bu işler böyle demekki
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön