Arkadaşlar sustum sustum yeniden aynı mevzuyu getiriyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Re: Arkadaşlar sustum sustum yeniden aynı mevzuyu getiriyorum

Mesaj gönderen TOLGA »

Bubyo yazdı: 30 Tem 2017 03:18
TOLGA yazdı: 30 Tem 2017 02:46
Bubyo yazdı: 29 Tem 2017 22:26 Karşındaki kişi senin Centrion taktığını düşünüp direncini zehir yaparsa Mesmer solucanların işe yarar.
Bahsettiğim gibi, Centurion takıları yakın dövüş için tasarlanmıştır, bunun sebebi Büyü Hasarı(Zehir) değil de Hasar(Zehir) özelliğini arttırmasıdır. Bu yüzden Centurion takan bir şahıs zehir ile pek de bir yol kat edemez, Paracelus tavsiye ederim. Kritiği de yüksek ise Paracelus Modeli Paracelus Modeli olan mor kolyeyi takarsa işini görür.
Sanırım anlamadınız ya da anlatamadım lakin bir şifacının üstündeki tüm efsunların Hasar Zehir olduğunu düşünürsek ve karşıdaki kişininin zehir direnci 0 ise Şifacı 1000 vuruyorsa karşıdaki kişinin Zehir direnci 240 olursa 760 vurur. Zehir direnci sadece Büyü Hasarı zehiri etkilemez.
Ben direnç ile ilgili bir fikir söylemedim zaten. Centurion bir büyü hasarı değildir demeye getirdim. Sizi direnç konusunda gayet net anladım.
Thrashmetal yazdı: 30 Tem 2017 11:18 Şöyle ele alalım peki oyundaki tüm büyücü asaları aynı görünümlü yani küçültülmüş sembolleri örnek olarakta Transformatör Asa yı ele alalım Gaffar'a gittin Asa düştü mouse'unu yaklaştırdın bi baktın ki Azat efendi icadı Cevriye sultan modeli asa sarı efsunlu ne oldu ?
Birden hayal kırıklığına uğruyorsun demi bende öyle oluyorum çünkü bir kaç entry önce ben bu takıların düşmesine karşı değilim ama Büyük Hol bölgesi geldi
Fevzi Shen Azat Shen gibi Hasar+Direnç sarı efsunlu eşyalar buradan düşüyor madem düşecekse buradan düşsün neden gelip şifacı sınıfını buluyor yani anlamıyorum bende sana anlatabilmişimdir ya da diğer oyunculara
Gaffar ayrı Kenan ayrı sen şimdi onunla bunu niye karıştırıyorsun? :) Derindeki Sır paketinde yalnızca 3 adet setten toplam 9 kombinasyon oluşuyordu ve bunlar yüzük, kolye ve zırh olmak üzere sınırlıydı. Çemberlitaş paketinde ise 4 adet setten toplam 24 kombinasyon oluştuğu için burada sarı efsun düşmüyor. Zaten yeterince düşürebilme olasılığı düşükken bu kadar çok kombinasyonun olduğu bir grup bölgesinde üstüne bir de sarı efsun düşseydi hakikaten hoş olmazdı.
Şunu da ele alalım, şu zamanın şartlarında Kenan ve Junon kesebilmek bir hayli kolay olduğu için 5-10 sefer rahatlıkla girersiniz 2-3 saat içerisinde. Bu yüzden çok da tartışma gereği duymuyorum. :upside_down_face:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön