Hacked by dejavu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Hacked by dejavu

Mesaj gönderen kubi07 »

39 lvl zamanı hesabım çalınmıştı, çalan kişi yeni bi çar açıp nickini bu yapmıştı. Hacked by dejavu.
Oyunda birkaç kişiyle tanışmıştım onlarında aynısı başına gelmiş.
Yine 39 zamanı bi çarım daha çalındı.
Daha sonra grup bölgeleri gelmeden önce 49 level full element çarım soyuldu.Delikubi
1 çarım sancakta full element Ssüngerbob kendi kendine kayboldu çalındı mı ne oldu emin bile değilim.

Düşündümde ne kadar çok hırsızlık başıma geldi.
Hepside mynet üyelik zamanından kalma.
Bi açık falan mı vardı acaba?
Bir fikri olan var mı?

Özellikle Ssüngerbob hesabım çalındığında çok üzülmüştüm. Element zamanı bilenler bilir vs ler er meydanları sabahtan akşama devam ederdi. Çok eğleniyordum o zamanlar o çarla sancakta. 3 aylığına oyuna girmedim hesaba girdiğimde çar yoktu. Yeni karakter oluştur ekranı geliyordu. Nasıl oldu bu iş ben hala anlamıyorum. Hacking işlemleriyle ilgili tecrübelerimde var ama bu çalınmalar hala bi muamma benim için.
Fikri bilgisi olan varsa söylesin lütfen yıllardır içimde biriken merağı gidereyim.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bedr-in Aslanları

Re: Hacked by dejavu

Mesaj gönderen CIZIK »

kubi07 yazdı: 29 Tem 2017 02:05 Bi açık falan mı vardı acaba?
Hala var :)
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TOLGA »

"Hiç bir şeye güvenmeyin, her şey kul yapımı!"
Bundan sonra bu tür olaylar yaşamazsın umarım.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

O zamanlar çok ünlü olan keyloggerı yemissindir
Resim
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kubi07 »

CIZIK yazdı: 29 Tem 2017 12:43
kubi07 yazdı: 29 Tem 2017 02:05 Bi açık falan mı vardı acaba?
Hala var :)
2011den beri hesaplarım sobee hesabı hiçbiri çalınmadı sapasağlam duruyorlar. Mynet zamanı yılda 1 hesabımız çalınıyordu. Şuan oyunda açık vardır belki ama çarların çalınacağı bir açık kesinlikle yok.

Parlementxx yazdı: 29 Tem 2017 13:00 O zamanlar çok ünlü olan keyloggerı yemissindir
Herhalde öyle oldu en mantıklı açıklaması bu ama ben hala başka bir nedenin olduğunu düşünüyorum bu çalınmalarda.
aciklama781
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen aciklama781 »

eski forum zamanında kullanıcı avatarının altında doğum tarihi mi e-posta adresi mi bir şey açık açık belliydi. Oradaki bilgi doğrultusunda şifremi unuttum kısmından gizli soruyu da bularak hesaplar ele geçirilebiliyordu. çok amatörceydi hem yönetim hem oyuncuların basit gizli soruları açısından.
Kullanıcı avatarı
DORMICUM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: BETA

Mesaj gönderen DORMICUM »

kubi07 yazdı: 29 Tem 2017 02:05 39 lvl zamanı hesabım çalınmıştı, çalan kişi yeni bi çar açıp nickini bu yapmıştı. Hacked by dejavu.
Oyunda birkaç kişiyle tanışmıştım onlarında aynısı başına gelmiş.
Yine 39 zamanı bi çarım daha çalındı.
Daha sonra grup bölgeleri gelmeden önce 49 level full element çarım soyuldu.Delikubi
1 çarım sancakta full element Ssüngerbob kendi kendine kayboldu çalındı mı ne oldu emin bile değilim.

Düşündümde ne kadar çok hırsızlık başıma geldi.
Hepside mynet üyelik zamanından kalma.
Bi açık falan mı vardı acaba?
Bir fikri olan var mı?

Özellikle Ssüngerbob hesabım çalındığında çok üzülmüştüm. Element zamanı bilenler bilir vs ler er meydanları sabahtan akşama devam ederdi. Çok eğleniyordum o zamanlar o çarla sancakta. 3 aylığına oyuna girmedim hesaba girdiğimde çar yoktu. Yeni karakter oluştur ekranı geliyordu. Nasıl oldu bu iş ben hala anlamıyorum. Hacking işlemleriyle ilgili tecrübelerimde var ama bu çalınmalar hala bi muamma benim için.
Fikri bilgisi olan varsa söylesin lütfen yıllardır içimde biriken merağı gidereyim.
Dostum sonradan Delikubi yi naptın >:)
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

29 levelden beri kullandığım hesabım sapasağlam duruyor hani. mynet hesabım hala çalınmadı hiçbir şey olmadı, kurallara uyarsak bir problem kalmıyor sanırsam O:-)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kubi07 »

DORMICUM yazdı: 29 Tem 2017 16:21
kubi07 yazdı: 29 Tem 2017 02:05 39 için.
O zamanlar 13 yaşındaydım.7 sene önce...
Çarın soyulmuş olduğunu gördüğümde çok üzüldüm.
Baya etkiledi beni.İkv yi bırakmaya karar verdim.
Bırakmadan önce çar işe yarasın diye birisine hediye ettim çarı.
Sancakta çar açtım 1 sene sonra.Tekrar döndüm sağlam çar dizdim. Zaten herkesde vardı sağlam çar. Şuandaki gibi gb yoktu saçma sapan oyunun yarısı sağlam yarısı çöp değildi. En son hatırlıyorum. Sınava (sbs) hazırlanıyordum.
İkvyede girmedim aylarca. Bi girip bakayım dedim, baktım çar olduğu yerde duruyor bi oh çektim. Devam ettim çalışmaya, sınav sonrası tekrar girdim büyük hayallerle, bir baktım çar yok.Çok üzüldüm. O kadar emek puf olup gitmesi çok can yakıyor.o çalınıncada sövdüm ikvye, sildim oyunu. Birdaha ki girişimde migrat vardı. Element itemler yoktu. Büyücüler zırh giyiyordu.Milletin elindeki silahlar parlıyordu..Mynet girişi o turuncu ekran bile yoktu. Oyuna alışamadım hiç. İkv meteor ilk açıldığında sivri adada kemik kafaları hortlakları ilk gören insanlardan biriyim, yeraltı açıldığında yine ilk girenlerdendim ama grup bölgelerini yıllar sonra gördüm. Vay be diyorum geçmişi düşününce çok tecrübe kazandırdı ikv bana.

pankuscagiz yazdı: 29 Tem 2017 17:25 29 levelden beri kullandığım hesabım sapasağlam duruyor hani. mynet hesabım hala çalınmadı hiçbir şey olmadı, kurallara uyarsak bir problem kalmıyor sanırsam O:-)
Hocam sen kurallara uyarak oynadında biz ofsayttan gol atarak mı oynuyorduk bu oyunu? Ne demeye çalıştın anlamadım. 29 zamanı ilk açtığımda çar eminönünde kubiş nickli bi şifacıydı.Şuan duruyormu bilmiyorum dursa bile girilmesi imkansız mynet üyeliğiyle giriyordum.
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

kubi07 yazdı: 29 Tem 2017 20:39
DORMICUM yazdı: 29 Tem 2017 16:21
kubi07 yazdı: 29 Tem 2017 02:05 39 için.
O zamanlar 13 yaşındaydım.7 sene önce...
Çarın soyulmuş olduğunu gördüğümde çok üzüldüm.
Baya etkiledi beni.İkv yi bırakmaya karar verdim.
Bırakmadan önce çar işe yarasın diye birisine hediye ettim çarı.
Sancakta çar açtım 1 sene sonra.Tekrar döndüm sağlam çar dizdim. Zaten herkesde vardı sağlam çar. Şuandaki gibi gb yoktu saçma sapan oyunun yarısı sağlam yarısı çöp değildi. En son hatırlıyorum. Sınava (sbs) hazırlanıyordum.
İkvyede girmedim aylarca. Bi girip bakayım dedim, baktım çar olduğu yerde duruyor bi oh çektim. Devam ettim çalışmaya, sınav sonrası tekrar girdim büyük hayallerle, bir baktım çar yok.Çok üzüldüm. O kadar emek puf olup gitmesi çok can yakıyor.o çalınıncada sövdüm ikvye, sildim oyunu. Birdaha ki girişimde migrat vardı. Element itemler yoktu. Büyücüler zırh giyiyordu.Milletin elindeki silahlar parlıyordu..Mynet girişi o turuncu ekran bile yoktu. Oyuna alışamadım hiç. İkv meteor ilk açıldığında sivri adada kemik kafaları hortlakları ilk gören insanlardan biriyim, yeraltı açıldığında yine ilk girenlerdendim ama grup bölgelerini yıllar sonra gördüm. Vay be diyorum geçmişi düşününce çok tecrübe kazandırdı ikv bana.

pankuscagiz yazdı: 29 Tem 2017 17:25 29 levelden beri kullandığım hesabım sapasağlam duruyor hani. mynet hesabım hala çalınmadı hiçbir şey olmadı, kurallara uyarsak bir problem kalmıyor sanırsam O:-)
Hocam sen kurallara uyarak oynadında biz ofsayttan gol atarak mı oynuyorduk bu oyunu? Ne demeye çalıştın anlamadım. 29 zamanı ilk açtığımda çar eminönünde kubiş nickli bi şifacıydı.Şuan duruyormu bilmiyorum dursa bile girilmesi imkansız mynet üyeliğiyle giriyordum.
hayır demek istediğim kurallara tamamiyle uyulduğu taktirde bir problem yaşamayacağınız yönündedir, elbette seçim ve tercih hakkı oyuncuya aittir. kötü bir şey ima etmeye çalışmıyorum, ofsayttan gol atarak tabiyki oynamıyorsunuz
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön