Konuyla alakasiz oldugunu farketmismiydiniz ?
Hatirlatayim konu gaffar semiha gbmxin aile tablosu degil
Kiyamet ve yikimin getirdigi kaos ortamini gostermek
Fan arttaki cogu paylasimin
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Fan arttaki cogu paylasimin
Bunu nereden çıkardığını çok merak ettim. Daha önce hiç mi fan art takip etmedin?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
MİNİ FAN ART YARIŞMASI
İKV Dünyası'nda artık geleneksel hale gelen Fan Art etkinliği başlıyor! Kıyametin getirdiklerini, verilen mücadeleleri ve yıkımın yol açtıklarını en iyi yansıtan eseri tasarlayan İKV Severler ödülü kazanıyor!
Yarışmamız "İKV" konulu olup, el çizimi veya dijital ÇİZİM ve oyun görüntülerinden oluşan GÖRSEL kategorilerinden oluşmaktadır. Katılım şartlarını ve ödülleri aşağıda görebilirsiniz.
Ayrıca jüri tarafından beğenilen eserler İKV Facebook sayfamızda tüm İKV Severlerle paylaşılacaktır.
Haydi İKV Severler yeteneklerimizi konuşturmaya!
ANLADIN MI ?
İKV Dünyası'nda artık geleneksel hale gelen Fan Art etkinliği başlıyor! Kıyametin getirdiklerini, verilen mücadeleleri ve yıkımın yol açtıklarını en iyi yansıtan eseri tasarlayan İKV Severler ödülü kazanıyor!
Yarışmamız "İKV" konulu olup, el çizimi veya dijital ÇİZİM ve oyun görüntülerinden oluşan GÖRSEL kategorilerinden oluşmaktadır. Katılım şartlarını ve ödülleri aşağıda görebilirsiniz.
Ayrıca jüri tarafından beğenilen eserler İKV Facebook sayfamızda tüm İKV Severlerle paylaşılacaktır.
ANLADIN MI ?
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
Kıyametin getirdiklerini, verilen mücadeleleri ve yıkımın yol açtıklarını en iyi yansıtan eseri tasarlayan İKV Severler ödülü kazanıyor!clairdelune yazdı: ↑28 Tem 2017 13:47 MİNİ FAN ART YARIŞMASI
ANLADIN MI ?

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
En hoşuma giden bir çizim var aynadaki zırhlı kıyafetli çizenin eline sağlık
- TOLGA
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Discord: tolgaalbayrak
Bir arkadaş o eser ile bir kaç eser öncesinde bulunan Kıyamet Çiçeği adlı asalı bayan büyücü çiziminin aynı kişiye ait olduğunu savunarak ileti göndermişti ve şimdi baktım o arkadaşın iletisi haliyle silinmiş. Ben de biraz şüphe ettim doğrusu, çizimleri çok benzettim birbirine, değişen tek şey alttaki zemin olmuş. Hesaplara bakınca ikisinin de ilk iletisi ve biri 14 Temmuz diğeri 21 Temmuz tarihlerinde kurulmuş. Takdir jürinin, ben sadece kendi içimdeki soruyu dindirmeye çalışıyorum.

O nasıl bir araştırmadım aman Allah'ım Dedektif GadgedTOLGA yazdı: ↑29 Tem 2017 13:04Bir arkadaş o eser ile bir kaç eser öncesinde bulunan Kıyamet Çiçeği adlı asalı bayan büyücü çiziminin aynı kişiye ait olduğunu savunarak ileti göndermişti ve şimdi baktım o arkadaşın iletisi haliyle silinmiş. Ben de biraz şüphe ettim doğrusu, çizimleri çok benzettim birbirine, değişen tek şey alttaki zemin olmuş. Hesaplara bakınca ikisinin de ilk iletisi ve biri 14 Temmuz diğeri 21 Temmuz tarihlerinde kurulmuş. Takdir jürinin, ben sadece kendi içimdeki soruyu dindirmeye çalışıyorum.![]()