İnsallah bu mesajim bir yoneticinin gozune carpar ve okur, genisleme paketi geldiginde biz oyunlarimizi ornek olarak yarin sabah guncelledik diyelim, 1 gun sonrasinin aksaminda o bolgenin hikayesi en cok hangi karakterle ilgiliyse (yani agah mi istihbarat subayi mi demirci rustem mi sarapci mi vs.) o karakter oldugu yerden ornegin saat 20.00 da yeni bolgeye dogru yurumeye baslasa ve bu yapilacak etkinlik herkese duyurulsa ardindan yeni genisleme paketiyle gelecek olan haritanin girisine mesela agah yuruyerek gitse ve bu herkeste gozukse, o harita girisinde bekleyip birkac hareket yapsa basit ama oyle efektli falan degil, ardindan o haritaya girisler başlasa, o haritanin girisini agah actiktan sonra camideki yerine yine yuruyerek geri donse bence harika ve unutulmaz bir anı olur siz ne dersiniz ?
(Agahi ornek verdim gelecek olan harita kiminle daha cok ilgiliyse o karakter gitsin demek istiyorum)
Genisleme Paketi hakkinda Yonetime Onemli Tavsiye
Re: Genisleme Paketi hakkinda Yonetime Onemli Tavsiye
Taki aşağıdaki yazıyı okuyana kadar Teşkilattan atıldığımızı söyleyecektim.
Ufak bir sinematik diyorsun sanırım ama bu işlemi yapmak için Arzuhalciye ayıp olur biz keşfedip raporlamamız gerekecektir diye düşünüyorum.
Ufak bir sinematik diyorsun sanırım ama bu işlemi yapmak için Arzuhalciye ayıp olur biz keşfedip raporlamamız gerekecektir diye düşünüyorum.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Ya pek de sinematik sayilmaz sinematik denen seyde ucup zipliyorlar bu basit bir yuruyus
hayır sinematikten biraz farklı bu.etkinlik için galata köprüsünün oraya eminönüne kadim yollanması gibi düşünün yani agah sadece bi kere oraya yürür ve geri gelir sadece bi kere olur güzel olur yani.zamaninda bastonuyla dayak da atardı agah dedemiz
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Aynen oyle vallaha cok guzel olur Nerull bey AFRASİYAB bey forumda cok aktifler lütfen cevap verin okudugunuzu biliyoruzzsaglam yazdı: ↑27 Tem 2017 22:40hayır sinematikten biraz farklı bu.etkinlik için galata köprüsünün oraya eminönüne kadim yollanması gibi düşünün yani agah sadece bi kere oraya yürür ve geri gelir sadece bi kere olur güzel olur yani.zamaninda bastonuyla dayak da atardı agah dedemiz![]()
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Bencede çok güzel olur aslında bazı işportacılarin yürüme menzili değişse güzel olmaz miydi yada sadece işportacı değil eminönü sokaklarından gezsin
noctiluca yazdı: ↑27 Tem 2017 21:44 İnsallah bu mesajim bir yoneticinin gozune carpar ve okur, genisleme paketi geldiginde biz oyunlarimizi ornek olarak yarin sabah guncelledik diyelim, 1 gun sonrasinin aksaminda o bolgenin hikayesi en cok hangi karakterle ilgiliyse (yani agah mi istihbarat subayi mi demirci rustem mi sarapci mi vs.) o karakter oldugu yerden ornegin saat 20.00 da yeni bolgeye dogru yurumeye baslasa ve bu yapilacak etkinlik herkese duyurulsa ardindan yeni genisleme paketiyle gelecek olan haritanin girisine mesela agah yuruyerek gitse ve bu herkeste gozukse, o harita girisinde bekleyip birkac hareket yapsa basit ama oyle efektli falan degil, ardindan o haritaya girisler başlasa, o haritanin girisini agah actiktan sonra camideki yerine yine yuruyerek geri donse bence harika ve unutulmaz bir anı olur siz ne dersiniz ?
(Agahi ornek verdim gelecek olan harita kiminle daha cok ilgiliyse o karakter gitsin demek istiyorum)
DrBuLuT«Eminönü»

- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
agah bey hain yalnız
ya bunun dışında vermek istediğin ana fikri anladım şahsen. katılıyorum
gayet güzel bir fikir, hani ufak bir şölen tarzında bir şey diyorsun. umarım yönetim sesimizi duyar, bu arada kadim hidra atma demiş arkadaşımız evet aslında yaz tatilindeyiz her gün eminönüne yer altından yaratıklar falan atılsa çok harika olabilir
) komutana 10 tane bombacı koysalar mesela .) bu etkinlikler her hafta falan olsun ya
her şeyin dışında agahın saldırısı demiş diğer arkadaşımız iyi güldüm
kesinlikle katılıyorum

her şeyin dışında agahın saldırısı demiş diğer arkadaşımız iyi güldüm
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Ne istiyonuz agah beyden yok hayin yok yok agah bey fetöcü :d
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)