Tilsimi üretmekmi almakmı
- ALeMiNLoRDu
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tilsimi üretmekmi almakmı
Merhabalar m1 veya y2 tılsımı üretmeyi düşünüyordum ancak bonolarin gelmesiyle almaya karar verdim sizce hangisi daha kârlıdır üretmelimiyim satın mı almalıyım
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
- MrDexter1
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
Re: Tilsimi üretmekmi almakmı
Kondrit 11mden hesaplarsan 18 kondrit,net 198m yapıyor. 200m civari sadece kondritlere gidiyor, diğer madenler filan derken 350myi geçer. Max 330m oyun parasına Meteorit 1 tılsımını alırsın, şimdiden hayırlı olsun
MrdexteR
Aklında üreticem diye tasarladığın zamanda bu ana kadar reçetedeki mataryellerden düşürdüğün birkaç malzeme olduysa geri kalan malzemeleri zarar etmeyecek şekilde topla bir taraftanda düşürmeye devam et. Eğer ki tılsım alacak gücün varsa toplama işini boş verirsin. Y2 aldığın zaman fazlasıyla para kasacaksın.ALeMiNLoRDu yazdı: ↑27 Tem 2017 01:48 Merhabalar m1 veya y2 tılsımı üretmeyi düşünüyordum ancak bonolarin gelmesiyle almaya karar verdim sizce hangisi daha kârlıdır üretmelimiyim satın mı almalıyım
Zamanında ben oyun içinde düşürebildiğimi düşürdüm xenoları aldım birde kalan salgıları aldım. Kondrite bulaşmadım. Eğer kondrite bulaşsaydım üretemezdim oyun param yetersizdi. Çareyi akçede buldum.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
III . kademe tilsimlarda heleki of 2 3 elek 3 gibi tilsimlarsa almak her türlü daha karlidir.Asit bilgi 3 tilsimini 800 mye urettim herseyini ucuzdan alarak alisi 650 m idi o zamanki kafasizlik.

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Dönüşüm
m1 y2 gibi oyun üzerinde arzı fazla olan bır tılsım ıse dırekt satın alman daha karlı olur.
Diğer tılsımlar maliyet açısından çok farketmiyor.
Hayırlı olsun.
Diğer tılsımlar maliyet açısından çok farketmiyor.
Hayırlı olsun.