Yetkili arkadaşlar şöyle bir video bekliyorum sizden :)
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Yetkili arkadaşlar şöyle bir video bekliyorum sizden :)

İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Çok güzel Ganoderma veriyorsunuz
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
Nerull yazdı: ↑25 Tem 2017 23:21Yalnız bu videoların tamamını ben hazırlamıştım, bir yere de ayrılmadım. Eh, tutturamadın ama olsunkandemir yazdı: ↑25 Tem 2017 18:58O Mizah'a sahip yöneticlerimiz malesef Yönetimden ayrıldı Şuanki yöneticilerden böyle birşey bekleme çünkü imkansız işlerinde çok ciddiler devlet sırrı gibi saklanıyor oyuncuları teşvik edicek bir mizah içerikli yaklaşımları yok bi tek nerull arada güzel yakınlaşıyor oyunculara başkada yok![]()
![]()
Sızıntı videosu yerine içeriği daha net görebileceğiniz, İKV'nin de 10. yaşına yaraşır kaliteli bir fragman hazırlamayı ve bunu da güzel bir duyuruyla yapmak istiyoruz.
Mizahi yaklaşımlarda ise hakkını yemeyelim yeni GM'lerimiz de güzel cevaplar veriyorlar.
Bu demek oluyor ki İKV gamex'te

- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Nerull yazdı: ↑25 Tem 2017 23:21Yalnız bu videoların tamamını ben hazırlamıştım, bir yere de ayrılmadım. Eh, tutturamadın ama olsunkandemir yazdı: ↑25 Tem 2017 18:58O Mizah'a sahip yöneticlerimiz malesef Yönetimden ayrıldı Şuanki yöneticilerden böyle birşey bekleme çünkü imkansız işlerinde çok ciddiler devlet sırrı gibi saklanıyor oyuncuları teşvik edicek bir mizah içerikli yaklaşımları yok bi tek nerull arada güzel yakınlaşıyor oyunculara başkada yok![]()
![]()
Sızıntı videosu yerine içeriği daha net görebileceğiniz, İKV'nin de 10. yaşına yaraşır kaliteli bir fragman hazırlamayı ve bunu da güzel bir duyuruyla yapmak istiyoruz.
Mizahi yaklaşımlarda ise hakkını yemeyelim yeni GM'lerimiz de güzel cevaplar veriyorlar.
Tutturamadım Sağlık olsun sonuçta Nihat Bey' e Mizah içerikli bir cevap yazdırdım onada şükür en azından kafamızda birşeyler oluyor bu şekilde tutturamam ama hedef aralık ayı oldu o zaman 10. Yaş hediyesi diyelim şuna
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
AFRASİYAB , Kızarsa diye bir replik yapalım : ]
Nerull'a Katılıyorum bu arada Bütün yetkililerimiz işinin ehlinde oyuncuya kendini sevdirmiş bir birey düzeyinde.
& AteşTAŞLICALI &
Nerull'a Katılıyorum bu arada Bütün yetkililerimiz işinin ehlinde oyuncuya kendini sevdirmiş bir birey düzeyinde.
& AteşTAŞLICALI &
at kafası atan aberthol muydu afrasiyab mı ? ona da çok gülmüştüm

Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat