Alışveriş Önerisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Alışveriş Önerisi

Mesaj gönderen turkneferi »

Tüccarlara alışverişte sattığımız eşyaları daha pratik bir şekilde satmamız için öneriler mevcut ama ortak sorun olarak toplu satışta yanlış eşyaların satılabileceği düşüncesi. Bunun için örneğin ctrl+sağ tık kombini ile bir eşyaya tıklasak ve o eşya mühürlense. Satılmaya çalışılır ise mühürlenen eşyalar satılamaz gibi bir uyarı verebilir. Sizin fikriniz nedir?
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Alışveriş Önerisi

Mesaj gönderen TOLGA »

turkneferi yazdı: 27 Tem 2017 00:15 Tüccarlara alışverişte sattığımız eşyaları daha pratik bir şekilde satmamız için öneriler mevcut ama ortak sorun olarak toplu satışta yanlış eşyaların satılabileceği düşüncesi. Bunun için örneğin ctrl+sağ tık kombini ile bir eşyaya tıklasak ve o eşya mühürlense. Satılmaya çalışılır ise mühürlenen eşyalar satılamaz gibi bir uyarı verebilir. Sizin fikriniz nedir?
Daha önce böyle bir fikir görmemiştim, güzel bir fikir olmuş. Farklı RPG oyunlarda bazı eşyaları giymeye çalıştığınızda artık alışverişe koyulamaz gibi bir uyarı çıkıyor, söylediğiniz mühür işlemi yani bağlanma işlemi uygulanıyor. İKV'ye de bu eklentinin eklenmesi bence faydalı olur.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

TOLGA yazdı: 27 Tem 2017 09:19
turkneferi yazdı: 27 Tem 2017 00:15 Tüccarlara alışverişte sattığımız eşyaları daha pratik bir şekilde satmamız için öneriler mevcut ama ortak sorun olarak toplu satışta yanlış eşyaların satılabileceği düşüncesi. Bunun için örneğin ctrl+sağ tık kombini ile bir eşyaya tıklasak ve o eşya mühürlense. Satılmaya çalışılır ise mühürlenen eşyalar satılamaz gibi bir uyarı verebilir. Sizin fikriniz nedir?
Daha önce böyle bir fikir görmemiştim, güzel bir fikir olmuş. .
Kesinlikle katılıyorum. Harika bir fikir
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

TOLGARDA yazdı: 27 Tem 2017 09:47
:+1:
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Retaliation yazdı: 27 Tem 2017 20:31
TOLGARDA yazdı: 27 Tem 2017 09:47
:+1:
+1
Resim
Kullanıcı avatarı
Khain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Khain »

Fikir mantıklı fakat gelirse de büyük ihtimal ücretsiz olmayacaktır.Şuan ki en büyük hata yükseltilmiş olan silahlarda böyle bir koruma sisteminin bulunmaması.Dünya kadar para verip yükseltiyoruz.Bu tarz bir sistem kısa vadede tüm itemlarda düşünülmese bile öncelikle yükseltilmiş silahlara gelmeli.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Geri satın almada bir opsiyon olarak düşünülebilir. İşportacıya satılan eşya 24 saat içinde geri satın alınabilir. Bazı oyunlarda mevcut.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Belkide onlarca defa dile getirdim hazır konusu açılmışken burada da dile getireyim, malum bu ara hata düzeltme, ara ara güncelleme yayınlama zamanları.

Kasadan çantaya direk sağ Click ile eşyalar taşınabilmeli.Şu an kasada sağ Click in bir işlevi yok bu işlev için kullanılabilir.

OOK lerle alışveriş esnasında da sağ Click ile satılacak eşyalar işaretlenip en son uyarı mesajına onay vererek satma gerçekleştirilebilir. Yahut tüm çantayı sat tarzında bir buton bile büyük işlev görebilir.

Oyunda bir çok arkadaşımız düşürdüğü çöp eşyaları OOK' lere satıp para kazanıyor ve herkes bu durumdan muzdarip.Bu zamana kadar bu konuyla ilgili hiçbir şey yapılmaması da üzücü gerçekten. Umarım Sobee yeni genişleme paketinde oyuncularının seslerine kulak verir ve oyundaki elzem meselelere bir an önce el atar.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

xFahrenheitx yazdı: 11 Ağu 2017 15:38
Oyunda bir çok arkadaşımız düşürdüğü çöp eşyaları OOK' lere satıp para kazanıyor ve herkes bu durumdan muzdarip.Bu zamana kadar bu konuyla ilgili hiçbir şey yapılmaması da üzücü gerçekten. Umarım Sobee yeni genişleme paketinde oyuncularının seslerine kulak verir ve oyundaki elzem meselelere bir an önce el atar.
Umarım.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön