Alışveriş Önerisi
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Alışveriş Önerisi
Tüccarlara alışverişte sattığımız eşyaları daha pratik bir şekilde satmamız için öneriler mevcut ama ortak sorun olarak toplu satışta yanlış eşyaların satılabileceği düşüncesi. Bunun için örneğin ctrl+sağ tık kombini ile bir eşyaya tıklasak ve o eşya mühürlense. Satılmaya çalışılır ise mühürlenen eşyalar satılamaz gibi bir uyarı verebilir. Sizin fikriniz nedir?
Re: Alışveriş Önerisi
Daha önce böyle bir fikir görmemiştim, güzel bir fikir olmuş. Farklı RPG oyunlarda bazı eşyaları giymeye çalıştığınızda artık alışverişe koyulamaz gibi bir uyarı çıkıyor, söylediğiniz mühür işlemi yani bağlanma işlemi uygulanıyor. İKV'ye de bu eklentinin eklenmesi bence faydalı olur.turkneferi yazdı: ↑27 Tem 2017 00:15 Tüccarlara alışverişte sattığımız eşyaları daha pratik bir şekilde satmamız için öneriler mevcut ama ortak sorun olarak toplu satışta yanlış eşyaların satılabileceği düşüncesi. Bunun için örneğin ctrl+sağ tık kombini ile bir eşyaya tıklasak ve o eşya mühürlense. Satılmaya çalışılır ise mühürlenen eşyalar satılamaz gibi bir uyarı verebilir. Sizin fikriniz nedir?
Kesinlikle katılıyorum. Harika bir fikirTOLGA yazdı: ↑27 Tem 2017 09:19Daha önce böyle bir fikir görmemiştim, güzel bir fikir olmuş. .turkneferi yazdı: ↑27 Tem 2017 00:15 Tüccarlara alışverişte sattığımız eşyaları daha pratik bir şekilde satmamız için öneriler mevcut ama ortak sorun olarak toplu satışta yanlış eşyaların satılabileceği düşüncesi. Bunun için örneğin ctrl+sağ tık kombini ile bir eşyaya tıklasak ve o eşya mühürlense. Satılmaya çalışılır ise mühürlenen eşyalar satılamaz gibi bir uyarı verebilir. Sizin fikriniz nedir?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

TOLGARDA yazdı: ↑27 Tem 2017 09:47Kesinlikle katılıyorum. Harika bir fikirTOLGA yazdı: ↑27 Tem 2017 09:19Daha önce böyle bir fikir görmemiştim, güzel bir fikir olmuş. .turkneferi yazdı: ↑27 Tem 2017 00:15 Tüccarlara alışverişte sattığımız eşyaları daha pratik bir şekilde satmamız için öneriler mevcut ama ortak sorun olarak toplu satışta yanlış eşyaların satılabileceği düşüncesi. Bunun için örneğin ctrl+sağ tık kombini ile bir eşyaya tıklasak ve o eşya mühürlense. Satılmaya çalışılır ise mühürlenen eşyalar satılamaz gibi bir uyarı verebilir. Sizin fikriniz nedir?
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
+1Retaliation yazdı: ↑27 Tem 2017 20:31TOLGARDA yazdı: ↑27 Tem 2017 09:47Kesinlikle katılıyorum. Harika bir fikirTOLGA yazdı: ↑27 Tem 2017 09:19Daha önce böyle bir fikir görmemiştim, güzel bir fikir olmuş. .turkneferi yazdı: ↑27 Tem 2017 00:15 Tüccarlara alışverişte sattığımız eşyaları daha pratik bir şekilde satmamız için öneriler mevcut ama ortak sorun olarak toplu satışta yanlış eşyaların satılabileceği düşüncesi. Bunun için örneğin ctrl+sağ tık kombini ile bir eşyaya tıklasak ve o eşya mühürlense. Satılmaya çalışılır ise mühürlenen eşyalar satılamaz gibi bir uyarı verebilir. Sizin fikriniz nedir?![]()

Fikir mantıklı fakat gelirse de büyük ihtimal ücretsiz olmayacaktır.Şuan ki en büyük hata yükseltilmiş olan silahlarda böyle bir koruma sisteminin bulunmaması.Dünya kadar para verip yükseltiyoruz.Bu tarz bir sistem kısa vadede tüm itemlarda düşünülmese bile öncelikle yükseltilmiş silahlara gelmeli.
Geri satın almada bir opsiyon olarak düşünülebilir. İşportacıya satılan eşya 24 saat içinde geri satın alınabilir. Bazı oyunlarda mevcut.
Everything is about math just math
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Belkide onlarca defa dile getirdim hazır konusu açılmışken burada da dile getireyim, malum bu ara hata düzeltme, ara ara güncelleme yayınlama zamanları.
Kasadan çantaya direk sağ Click ile eşyalar taşınabilmeli.Şu an kasada sağ Click in bir işlevi yok bu işlev için kullanılabilir.
OOK lerle alışveriş esnasında da sağ Click ile satılacak eşyalar işaretlenip en son uyarı mesajına onay vererek satma gerçekleştirilebilir. Yahut tüm çantayı sat tarzında bir buton bile büyük işlev görebilir.
Oyunda bir çok arkadaşımız düşürdüğü çöp eşyaları OOK' lere satıp para kazanıyor ve herkes bu durumdan muzdarip.Bu zamana kadar bu konuyla ilgili hiçbir şey yapılmaması da üzücü gerçekten. Umarım Sobee yeni genişleme paketinde oyuncularının seslerine kulak verir ve oyundaki elzem meselelere bir an önce el atar.
Kasadan çantaya direk sağ Click ile eşyalar taşınabilmeli.Şu an kasada sağ Click in bir işlevi yok bu işlev için kullanılabilir.
OOK lerle alışveriş esnasında da sağ Click ile satılacak eşyalar işaretlenip en son uyarı mesajına onay vererek satma gerçekleştirilebilir. Yahut tüm çantayı sat tarzında bir buton bile büyük işlev görebilir.
Oyunda bir çok arkadaşımız düşürdüğü çöp eşyaları OOK' lere satıp para kazanıyor ve herkes bu durumdan muzdarip.Bu zamana kadar bu konuyla ilgili hiçbir şey yapılmaması da üzücü gerçekten. Umarım Sobee yeni genişleme paketinde oyuncularının seslerine kulak verir ve oyundaki elzem meselelere bir an önce el atar.
CHIVALROUS
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Umarım.xFahrenheitx yazdı: ↑11 Ağu 2017 15:38