amirogllu yazdı: ↑26 Tem 2017 15:22Selamlar kardeşlerim,
Benim bildiğim saatlerce oynadıgım oyunu '' authorities '' yüzünden boğucu, iştah bozan bir seriye ulaştı olduda güncelleme geldi. Bu güncellemenin sizi idare etmesi 2 vs 3 yıl sürsün Sonra tekrar 5 yıl beklemeye razımısınız ?
üstelik o kadar oyunculara zararları dokunmuşken maddi ve manevi durumdan kastım her neyse güncelleme gelse bile ;
Aralık Ayı'nı görmesi görülmekte tahmini iyi sabırlar diliyorum tüm oyuncu arkadaşlarıma : ]
1 hafta icerisinde gelecegi duyuruldu duyurulari inceleyin
Güncelleme sabah "sunucu güncellemesi" sırasında yapılacak olup, sunucuya erişimde herhangi bir kesinti yapılmayacaktır. Kuklacı sunucusu oyuncuları yarın sabah ek dosya güncellemesi almadan doğrudan sunucuya erişebileceklerdir.
Kısa bir süre içerisinde ise diğer sunucularda bu güncellemenin yayına alınması planlanmaktadır. Beni çok yanlış anlamışsın ve ya
yönetimi ]
Tüm oyuncularımızın bilgisine sunarız.
Bu kucuk capli guncelleme icindi kardesim eger direkt harita gelseydi kuklaci test olsa da herkesin indirmesi gerekirdi burada kastedilen sey sabah guncellemesiyle birlikte ufak capli degisiklikler bono, tilsim bugu gibi. Forumda bir yerde GM söyledi calismalarimiz suruyor en geç onumuzdeki hafta icerisinde yayınlayacağız o tarihe birakmamaya calisiyoruz diye
Sanırım şu konudaki AFRASİYAB'ın yazdığı yazıyı kast ediyorsun.
Oradaki bahsetmiş olduğu önümüzdeki hafta ibaresi tüm sunucularda bu bugun kalkacağı yönündeki ufak bir bilgilendirmedir.
Seven yazdı: ↑Bu işlem diğer sunuculara ne zaman uygulanacak.
Her ne kadar bu düzenleme getirilmeden önce defalarca test edilmiş ve stabilize edildiğine emin olunmadan getirilmemiş olsa da, Kuklacı sunucusunu pilot sunucu olarak seçmemizdeki amaç kısa bir süre gözlemlemek ve olası hatalara anlık müdahale bulunmaktır. Gözlemlemelerin bitmesinin ardından en geç önümüzdeki hafta içerisinde tüm sunucularımızda da bu düzenlemelerin aktif olmasını planlamaktayız. Bilgilerinize sunarız.
Cumle gayet acik bence ?
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)
arkadaşların anlayamama çabasını çözemediğim için bir hayli yogunluğu mu dile getirmek istiyorum.
şimdi net konuşalım sizin güncelleme /güncelleme değil burda bir anlaşalım
5 yıl boyunca oyun hattalarının bugların düzeltilmesi güncellemenin içine eklenemez fark ederseniz 5 yıldan ve ya
daha uzun bir süreden bahsediyorum tabi yeni başlamış olabilirsiniz o tamamdır yani sıkıntı yok : ]
anlatmak istediğim hattaların çözülmesinden sonraki büyük parti güncellemesinden ve sürümün Yenilenmeden bahsettiğimi
anlamışsınızdır umarım
bir bölge aktifliğinden
sürümün değişikliği(yenilenmesinden)
Sınıfların otoritesinden
yaratıcılık ve geliştirmeci ruhundan kastım
*Bazı arkadaşlar çıkıp bu güncelleme değilmi demesin zekasını belli etirmesin lütfen : ]
amirogllu yazdı: ↑26 Tem 2017 20:48Selamlar tekrardan herkese ,
arkadaşların anlayamama çabasını çözemediğim için bir hayli yogunluğu mu dile getirmek istiyorum.
şimdi net konuşalım sizin güncelleme /güncelleme değil burda bir anlaşalım
5 yıl boyunca oyun hattalarının bugların düzeltilmesi güncellemenin içine eklenemez fark ederseniz 5 yıldan ve ya
daha uzun bir süreden bahsediyorum tabi yeni başlamış olabilirsiniz o tamamdır yani sıkıntı yok : ]
anlatmak istediğim hattaların çözülmesinden sonraki büyük parti güncellemesinden ve sürümün Yenilenmeden bahsettiğimi
anlamışsınızdır umarım
bir bölge aktifliğinden
sürümün değişikliği(yenilenmesinden)
Sınıfların otoritesinden
yaratıcılık ve geliştirmeci ruhundan kastım
*Bazı arkadaşlar çıkıp bu güncelleme değilmi demesin zekasını belli etirmesin lütfen : ]
Önce küçük hatalar düzeltilir ve ardında devasa yani asıl genişleme paketi gelir. Şuan sadece oyunun alt yapısını düzeltiyorlar. Ayrıca güncelleme ile genişleme paketi arasında büyük fark var. Şuan ki güncelleme bizleri sevindirdi küçük hatada olsa oyunun seyrini değiştiriyordu.
Yapma allah aşkına Sanki Gorge falan söylemese Sen hayatında genişleme paketini nerden duyacaksında böyle yazacaksın güldürüyorsunuz beni GÜNCELLEME İSTİYORUZ diye konu açıyorsunuz
Güncelleme dediğiniz buysa pf D gerçektende yazık :: ]
Bence burada oyuncuların anlayamadığı şey terimlerin ne anlama geldiğini bilmemesi
IKV'de yönetimin kullandığı 3 farklı terim vardır bunlar, "Güncelleme", "Genişleme Paketi" ve "Eklenti Paketi"dir. Bu 3 terim birbirinden farklıdır.
Son yapılan hata düzeltmesi(tılsım) ve bono bir güncellemedir.
Oyuncuların son 5 yıldır istediği, beklediği şey Genişleme Paketidir. Meteor Bölgesi, Sivri Ada, Yeraltı, Büyük Hol buna örnektir.
Ayriyetten oyun içinde mevcut haritalara eklenen bölgeler ve eşyalar birer Eklenti Paketidir. Buna örnek ; Er Meydanı, Grup Bölgeleri, Topkapı, Şaheserler ve Hidra vs.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz." smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes yazdı: ↑27 Tem 2017 00:00
Bence burada oyuncuların anlayamadığı şey terimlerin ne anlama geldiğini bilmemesi
IKV'de yönetimin kullandığı 3 farklı terim vardır bunlar, "Güncelleme", "Genişleme Paketi" ve "Eklenti Paketi"dir. Bu 3 terim birbirinden farklıdır.
Oyuncuların son 5 yıldır istediği, beklediği şey Genişleme Paketidir. Meteor Bölgesi, Sivri Ada, Yeraltı, Büyük Hol buna örnektir.
Ayriyetten oyun içinde mevcut haritalara eklenen bölgeler ve eşyalar birer Eklenti Paketidir. Buna örnek ; Er Meydanı, Grup Bölgeleri, Topkapı, Şaheserler ve Hidra vs.
Katılıyorum. Güzel izah etmişsin tartışan arkadaş umarım bu yazıyı okuyup bilgi sahibi olur.
Kafanızın ,beyninizin ,iştimaya çıkıp algılamasını hemen sindirmesini beklemiyorum
Ayrıca güncellemee diye ağlayan ben değilim Ben sadece yakınırım verdiğim emeklerime o kadar
ayrıyeten sizin ne kadar süre oynadıgınızı bilmiyorum fakat sizde ne tecrübe ne yaratıcılık ve gelişim nede zihinsel verim
görebiliyorum ve gelipte bana çok bilmişlik yapmayın rica ediyorum .