Yeni BaşLIK

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
stolen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Yeni BaşLIK

Mesaj gönderen stolen »

Öncelikle Herkese Selamlar

Belki Her Allahın Gunu Aynı Tabloya bakmaktan Bıkıp Usandınız ...Yeter dediğiniz noktayı geçti Bu ne ya ne biçim iştir işi gücü yokta boyle mı oluyor diyorsunuz..Ama yinede her gun aynı tabloyla karşılasıyorsunuz...Nedir bu demi tabi ki de yer altı girişinde Lodoslar..... Buna çok tanık oldum yer altına. Belli bi lwlde giremeyipte Emde lwl atlayanlar oldu.... Şaka gibi aslında değil mi Ama insan Tanık olunca şaşırıyor tamm Lodoslar em Kasmak istiyor anlaşılabilir bi durum ....Sadece belli bi noktada durarak toplu halde her Çıkan arza ilk vurup hemn kesilmesini bekleyen Biri olmak ne kadar zevk verir bu Bekleyen Arkadaşımıza soralım onu Yapan kişilere..... Yan tarafına bakarsak Eğer ne olur acaba Arzlar Babi Aliye Toplu gelmedikelri surece nadiren Yer altına girebilirler yoksa tek başlarına Zor Girebilen olur ....

Su an okurken acaba bu kişinin Lodoslara bi takıntısı mı Var dersiniz Oysakı bildim bileli Hep Lodostum hala da lodosum madem o kadar kendinize guvenıyorsunuz teke tek ws Yapın neden boşu boşuna babide uç kuruş KP için beklıyorsunuz elinize ne geçiçek...Ben anlam veremedim Ha bende yapmadım değil Bazen canım sıkıldı bekledim orada çıkan arza ilk vurmaya çalıştım.. sonrada kafa Em^e giripte gorduğumde fark ettim 6 tane arz tek bir kişiyi kasıyor sırf lwl Atlayabilsin die Bende yardımcı oldum hatta Ve dedim ki bu kadar da yapmayın..... Şimdi Bunları yazıyorum ama Yine Yarın Obursugun obursugun devam edicek ne olucak bunu sonu belli değil ... Bi de Lodosların bi durumu Var Her gun olmsa da Eminonune Çıkarken Surekli komtanda bekleyen ARzlar var Belkide onların Tepkiside Oyledir ama bu yine de Hiç normal Şeyler Değil Keşke Bunu okuyan Herkez O yer altı girişinde beklemesede herkez istediği gibi girip çıkabilse...

Ayrıca başıma gelen bi olaya bakın Bide Print almayı Akıl etseydim Goıstermek isterdim herkeze..Kısaca anlatayım
Bolgeden İtemleri Yansıtıyordum Biri pm Attı ..
O :Sa
Ben : As
O: Kardeş nerdesin
Ben : Babi ali dedim
O : Lodos var mı dedi
Ben: xD Evet var dedim ben
O : Kaç kişi kardeş dedi
Ben : 7 8 kişi dedim
O: Kardeş Solesene BıraksınLar da geçeyım dedi
Ben : Depar At geç dedim ,
O : KArdeş 43 Lwlim 2 Haftadır yer altına inmeye kalkıyorum bi turlu giremedim
Ben : Ne avr giremıyecek dedim
O: Yok kardeş Sen bi bolgeye yaz ismimi de Geçebileyim Dedi
Ben ok dedim

Sonra Baktım adam geçiyor izliyorum tabi Allahtan yazdın kardeş demeden öldü.. Yanı Uzun lafın Kısası
Beklemeyın Aç kurt gibi Gibi Yer altı Girişinde Lodos ARkadaşlar Lutfen Yanı Olmuyor ..Kusura bakmayın
Hani Bazen merka ederim o arzlar kasaya eminönüne gidpte mı bakıyor ...

İyi ForumLar
...... AnkgücüxStolen ....... Stolen .....

Resim
UgLyJuLYa
DaiLyShaDee
AnkgücüxVenom
Stolen

”Yeryüzünde Sana En Uzak Nokta Aslında Sırtındır.” ( Kaybedenler Kulübü )
Kullanıcı avatarı
QSOMEGOSALENQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Yeni BaşLIK

Mesaj gönderen QSOMEGOSALENQ »

GÜZEL BİR KONU AÇMIŞSIN KARDEŞ SIRFF LODOS DEĞİL ARZLARDA YANİ KLANDA OLAN HERKEZ BİRİ METEORDA BAB ALİDE BEKLER DİĞERİ EMİNÖNÜNDE BANKADA BUGÜN AYNI OLAYI BENDE YAŞADIM SABAH 08:00 CİVARI AMA ARKADAŞLAR SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ŞEY OYNU GÜZEL OYNAMAK VARKEN NEDEN BÖLE YAPIYOSUNUZ ANLAMADIM HANİ GEL SÖYLE KARDEŞ BANA KP LAZIM SON 400 600 FELAN KALDI GÖZLÜK ALACAM DİYE AL CHARI KARİZMAYI 0 LA
AMA BÖLE BİR YERLERDE BEKLEYEN ARKADAŞLAR YAPTIĞINIZ ŞEY HİÇ AMA HİÇ HOŞ DEĞİL EMİNÖNÜNDE

EMİNÖNÜNDE BİR ARZ BANKAYA GELİYO 40 İWİ BİR SAVAŞÇI VE ONA 35 İWİ BİR ŞİFACI LODOS DALMAYA ÇALIŞIYO YANİ NE BU ŞİMDİ BİR ARZIN EMİNÖNÜNDE BANKADA NE İŞİ OLABİLİR

VE YA BİR LODOSUN 42 İWİ OLAN BİRİNİN METEOR BÖLGESİNE DOĞRU DEPAR NE DİYE ATABİLİR KOMUTANIN ORDA

YADA BİR ARZIN BABALİDE BANKANIN YANINDA KASANIN YANINDA NE DİYE OTURABİLİR LODOSLARA PUSU KURMAK İÇİN Mİ

YAPTIĞINIZ ŞEY ÇOK AMA ÇOK AYIP ŞEYLER

BU GİBİ SORUNLARIDA LÜTFEN ARKDAŞLAR YÖNETİCİLERDE VEYA OYUN YETKİLİLERİNDE ARAMAYIN ÇÖZÜMÜ SİZLERSİNİZ

3.5 YILLIK OYUNCU OLAN ARKADAŞLARIM YANİ Kİ BETA DÖNEMDİNDEN KALMA DOSTLARIM:

güç daima iyidir ve daima adamı büyük gösterir ama düzen disiplin ondna daha önce gelir bazı şeylerin eskilerin yardımıyla düzeltilmesi gerekiyor

bu konu güzel bir konu umarım bu lafları okuyan bir ARZ arkadaşım LODOS arkadaşım biraz olsun kendine çeki düzen vereceklerdir ki bu gibi sorunlara bizim çözüm bulmamız lazım

TEŞEKKÜRLER böle bi konu açtığın için

saygılarımla iyi formlar..

Resim
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe
Resim
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Yeni BaşLIK

Mesaj gönderen Arasdagli »

aynı şeyi bende yaşadım. üç beş kendini bilmez tünemiş yeraltı girişine. çıkar çıkmaz kestiler tabi. bende sinirlenip çakallar dedim ve 2 gün susturuldum. 3 senelik İKV serüvenimde ilk ceza alışım oldu. birde utanmadan şikayet etmişler.kesilmek derdimiz değil, savaşta olsun, em'de olsun keseriz, kesiliriz oyun bu ama bu yapılan hareket hiç hoş değil.
_____________________________________________________________________________________________________
Resim
Resim
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön