Belki Her Allahın Gunu Aynı Tabloya bakmaktan Bıkıp Usandınız ...Yeter dediğiniz noktayı geçti Bu ne ya ne biçim iştir işi gücü yokta boyle mı oluyor diyorsunuz..Ama yinede her gun aynı tabloyla karşılasıyorsunuz...Nedir bu demi tabi ki de yer altı girişinde Lodoslar..... Buna çok tanık oldum yer altına. Belli bi lwlde giremeyipte Emde lwl atlayanlar oldu.... Şaka gibi aslında değil mi Ama insan Tanık olunca şaşırıyor tamm Lodoslar em Kasmak istiyor anlaşılabilir bi durum ....Sadece belli bi noktada durarak toplu halde her Çıkan arza ilk vurup hemn kesilmesini bekleyen Biri olmak ne kadar zevk verir bu Bekleyen Arkadaşımıza soralım onu Yapan kişilere..... Yan tarafına bakarsak Eğer ne olur acaba Arzlar Babi Aliye Toplu gelmedikelri surece nadiren Yer altına girebilirler yoksa tek başlarına Zor Girebilen olur ....
Su an okurken acaba bu kişinin Lodoslara bi takıntısı mı Var dersiniz Oysakı bildim bileli Hep Lodostum hala da lodosum madem o kadar kendinize guvenıyorsunuz teke tek ws Yapın neden boşu boşuna babide uç kuruş KP için beklıyorsunuz elinize ne geçiçek...Ben anlam veremedim Ha bende yapmadım değil Bazen canım sıkıldı bekledim orada çıkan arza ilk vurmaya çalıştım.. sonrada kafa Em^e giripte gorduğumde fark ettim 6 tane arz tek bir kişiyi kasıyor sırf lwl Atlayabilsin die Bende yardımcı oldum hatta Ve dedim ki bu kadar da yapmayın..... Şimdi Bunları yazıyorum ama Yine Yarın Obursugun obursugun devam edicek ne olucak bunu sonu belli değil ... Bi de Lodosların bi durumu Var Her gun olmsa da Eminonune Çıkarken Surekli komtanda bekleyen ARzlar var Belkide onların Tepkiside Oyledir ama bu yine de Hiç normal Şeyler Değil Keşke Bunu okuyan Herkez O yer altı girişinde beklemesede herkez istediği gibi girip çıkabilse...
Ayrıca başıma gelen bi olaya bakın Bide Print almayı Akıl etseydim Goıstermek isterdim herkeze..Kısaca anlatayım
Bolgeden İtemleri Yansıtıyordum Biri pm Attı ..
O :Sa
Ben : As
O: Kardeş nerdesin
Ben : Babi ali dedim
O : Lodos var mı dedi
Ben: xD Evet var dedim ben
O : Kaç kişi kardeş dedi
Ben : 7 8 kişi dedim
O: Kardeş Solesene BıraksınLar da geçeyım dedi
Ben : Depar At geç dedim ,
O : KArdeş 43 Lwlim 2 Haftadır yer altına inmeye kalkıyorum bi turlu giremedim
Ben : Ne avr giremıyecek dedim
O: Yok kardeş Sen bi bolgeye yaz ismimi de Geçebileyim Dedi
Ben ok dedim
Sonra Baktım adam geçiyor izliyorum tabi Allahtan yazdın kardeş demeden öldü.. Yanı Uzun lafın Kısası
Beklemeyın Aç kurt gibi Gibi Yer altı Girişinde Lodos ARkadaşlar Lutfen Yanı Olmuyor ..Kusura bakmayın
Hani Bazen merka ederim o arzlar kasaya eminönüne gidpte mı bakıyor ...
İyi ForumLar
...... AnkgücüxStolen ....... Stolen .....