Yüzde 67
1. Sıradakibe verdim
Güncelleme Görüş Anketi
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Re: Güncelleme Görüş Anketi
Dawnguard dostum, benim burada şikayetçi olduğum veya meşrulaştırmaya çalıştığım herhangi bir şey yok.Zaten sımdıye kadar getırılen hıc bır guncelleme ve degısıklıkte önerilerimizi ve sıkayetlerımızı anında dıkkate alan bır yonetım olmadı
Sadece senı ve senın gıbı dusunenlerı "zevkten dort kose" eden seyın kaynagını merak ettim ve buna yonelık bır kac soru yönelttim o kadar. Sonuc olarak evet bır hata giderilmiştir. Buna itirazımız olamaz ama neden bu süreç bu kadar uzamış ve su an oyuncuların zarara uğramasına sebep olmuştur? Sanırım asıl incelenmesi ve uzerınde tartısılması gereken nokta bu.Yıllardır güncelleme beklemekten oyunla ılgılı gelişmeler uzerıne muhakeme yapamaz hale gelmıssınız maalesef.Yarın bu dengesızlıgı gıdermek adına akceyle tılsım slotu satsalar o zaman da zevkten dort kose olurdun değil mı? 

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Elektriğe verme Asit direncine ver.Vahşi , Vadi karışık item giy.M1 + Met23 + konsa kalk kes gazap'ı.Zorlanırsan da çek bir Dinozor İksir keyfine bak.Çok da zor değilmiş değil mi ? 330Milyon Yıldırım 2 tılsımına vereceğine , sana savaşlarda yardımcı olacak Hasar + Direnç/Zırh itemlerini topla.Her şey tılsım değil beyfendi.
Alışmışsınız sadece Kıyamet itemler(Çemberlitaş itemleri de diyebiliriz diğer sınıfları da işin içine katarsak) ile oynamaya.Alışmışsınız her sınıfı tek konsta öldürmeye.Alışmışsınız 8 tılsıma.O direnç itemleri ne için var ? O zırh itemleri ne için var ? O direnç ve zırh iksirleri ne için var ?
Bug'dan faydalanıp , sonra Bug ortadan kaldırılınca ağlamayın.Hayır anlamadığım 8 tane tılsım kullanılma hakkı verilmedi bize.O hakkı biz yarattık.Hakkın sahibi de hakkını aldı.Mevzuyu amma büyüttünüz.Orada 4 tane tılsım yeri var.4 tane takacaksın , oyununa bakacaksın.
Bakınız ben de faydalanıyordum düne kadar bu bugdan.Ama her zaman kaldırılmasından yana oldum.Çok şükür bu günleri de gördük

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Dönüşüm
Böyle kağıt üzerinde sunu yap bunu yap dıye ahkam kesmek ne kadar kolay degıl mı?
Hadı dıyelım tum dırenclerı asıte verdım fevzı vahsı vadı setı de çektim (kı tum element+dırenc setlerı mevcut bende once bı sakın ol) ben neden karsımdakı full ct saheserlerıyle uzerıme gelırken hasar+krıtıgımden feragat edıp saheserlere kıyasla oldukca gucsuz efsunları gıymek zorundayım?Sıfacıda BB tılsımı olma ıhtımalını ıse hıc hesaba bıle katmıyorum. Ayrıca bu oyunda savaşırken sadece gazap mı cıkıyor karşına butun hazırlıkları o yönde yapıyoruz?
Sen ne kadar teorıde senaryo uretırsen uret sımdı. Buyucu sınıfı su sartlar altında dıger sınıflarla EŞİT POTANSİYELE SAHİP DEĞİLDİR bu gercegı göz ardı edemezsın.
Hadı dıyelım tum dırenclerı asıte verdım fevzı vahsı vadı setı de çektim (kı tum element+dırenc setlerı mevcut bende once bı sakın ol) ben neden karsımdakı full ct saheserlerıyle uzerıme gelırken hasar+krıtıgımden feragat edıp saheserlere kıyasla oldukca gucsuz efsunları gıymek zorundayım?Sıfacıda BB tılsımı olma ıhtımalını ıse hıc hesaba bıle katmıyorum. Ayrıca bu oyunda savaşırken sadece gazap mı cıkıyor karşına butun hazırlıkları o yönde yapıyoruz?
Sen ne kadar teorıde senaryo uretırsen uret sımdı. Buyucu sınıfı su sartlar altında dıger sınıflarla EŞİT POTANSİYELE SAHİP DEĞİLDİR bu gercegı göz ardı edemezsın.

Oyundaki şifa diye adlandırılan karakterin büyücülerden çok enerjisi mevcut. Ula zaten şifacısın o kadar enerjinin onda olmasının amacı yok. Büyücüler benim bildiğim her oyun bilgili bir karakter olmaksızın yaptığı büyüler karşısında can miktarıda fazla burda aksi bir durum var.CARMENTA yazdı: ↑25 Tem 2017 21:45 Böyle kağıt üzerinde sunu yap bunu yap dıye ahkam kesmek ne kadar kolay degıl mı?
Zamanın düşman edindin şimdi o düşmanın seni kesecek diye etekleriniz mi tutuşuyor. 8 tılsımlılara oh olsun. Hak yerini buldu.
Bu konuda haklısın buna birşey diyemem.CARMENTA yazdı: ↑25 Tem 2017 21:45 Böyle kağıt üzerinde sunu yap bunu yap dıye ahkam kesmek ne kadar kolay degıl mı?
Ama sonuçta bir bug kullanımı var bunun erken ve geç düzeltilmesi bunu kullanmayı meşrulaştırmaz. Diğer oyunlarda bu tür kullanımlara ağır cezalar var ama ikv'ninki daha hafif gerçi oyun ikv çok da şey yapmamak lazım. Dur bakalım daha neler olacak
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Büyücünün en büyük silahı Kritiktir, kritik atacaksın ki zırh kırılsın buda Metorit 2 (III) kullanabilesin kaldı direnç item takarak kritik atmanı da çok çok zorlaştıracak. Herkes direnç elektirik oynar bununda sebebi Büyük hol, Miğrat ve Sıgınak elektirik direnç gerekli. Sürekli gazap oynuyorsun hiç karşına direnç asite veren çıktı mı ?FiratCakiroglu yazdı: ↑25 Tem 2017 21:26Elektriğe verme Asit direncine ver.Vahşi , Vadi karışık item giy.M1 + Met23 + konsa kalk kes gazap'ı.Zorlanırsan da çek bir Dinozor İksir keyfine bak.Çok da zor değilmiş değil mi ? 330Milyon Yıldırım 2 tılsımına vereceğine , sana savaşlarda yardımcı olacak Hasar + Direnç/Zırh itemlerini topla.Her şey tılsım değil beyfendi.
Alışmışsınız sadece Kıyamet itemler(Çemberlitaş itemleri de diyebiliriz diğer sınıfları da işin içine katarsak) ile oynamaya.Alışmışsınız her sınıfı tek konsta öldürmeye.Alışmışsınız 8 tılsıma.O direnç itemleri ne için var ? O zırh itemleri ne için var ? O direnç ve zırh iksirleri ne için var ?
Bug'dan faydalanıp , sonra Bug ortadan kaldırılınca ağlamayın.Hayır anlamadığım 8 tane tılsım kullanılma hakkı verilmedi bize.O hakkı biz yarattık.Hakkın sahibi de hakkını aldı.Mevzuyu amma büyüttünüz.Orada 4 tane tılsım yeri var.4 tane takacaksın , oyununa bakacaksın.
Bakınız ben de faydalanıyordum düne kadar bu bugdan.Ama her zaman kaldırılmasından yana oldum.Çok şükür bu günleri de gördük![]()
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
büyücüler grup adamıdır ook de ve pvpde grupla iş yapar bir şifacı yada savaşçı büyücü kadar lp kasıp holde akrep kesebilir mi . Tek üzüldüğüm şifacıların şifacı olmaktan çıkması. Gazap denen saçmalığın getirilmesi bu tıpkı şey gibi oldu menzilli silahların büyücü yeteneklerini geçmesi daha fazla vurması o da oluyor yavaştan
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Büyücü ile haşır neşirim zaten başka karakterim de yok. CARMENTA'nın dediklerine birebir katılıyorum. Öyle 8 tılsım falan kullandığım da yok. Kim kaybetmiş biz bulalım 8 tılsımı? Hepi topu 3 tane kırmızı tılsımım ( Met 1 + Met 2 3 + BB 3) Met 1 den vazgeçsem buz yada elektriğe puan vermem lazım. Hal böyle olunca zihinden, kutuptan, meditasyondan ya da konsantrasyondan kısmak gerekiyor. Ama rakibin böyle bir problemi yok. Benim onu kesebilmemde ki en büyük yardımcılar zaten bu yetenekler. Met 2 3 den vazgeçsem şifacı ya da savaşçılara yeteri kadar hasar verememiş olacağım. BB 3 ten vazgeçsem zihin tutulmasında elimi klavyeden çekmem gerekiyor.
Hangi zırh efsunlu ya da direnç efsunlu item full çember itemlı bir defans savaşçıya ya da gazap şifacıya direnebilir ki ?
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
8 tilsim takamayanlar guncellemeden sonra agir + space ile tek yiyecek bu cabalar ondan (: buyuculer 39 dan beri çöptü pvp arenasinin krali savasciydi ta ki tilsim cikana kadar oyunun omrunun yarisini kral gibi yasadilar simdi intikam zamani