Güncelleme Görüş Anketi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Güncelleme Görüş Anketi

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Arkadaşlar 30 saniyenizi ayırıp ankete buradan katılmanızı rica ediyorum.
Kullanıcı avatarı
xSERDARBEYx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: SON

Re: Güncelleme Görüş Anketi

Mesaj gönderen xSERDARBEYx »

Gayet yerinde.zaten düzeltilmesi gerekiyordu 👈👈👈
[![image](https://i.hizliresim.com/pW2mRm.jpg)](https://hizliresim.com/pW2mRm)

SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

kesinlikle doğru bir haber, oyun hatasından yararlanıp hileye başvurup senelerce üstünlük sağlayan oyuncular ne mutlu artık böyle devam edemeyecekler. çanta penceresinde 4 tane tılsım yeri var, olması gereken oldu. bundan sonra kimse ne kul hakkı yiyebilecek ne de karşı tarafa pvp de hileye başvurarak bir üstünlük sağlayabilecek

tüm yönetimi ve destekleyenleri kutluyorum 8) :hugging: :hugging: :muscle: O:-) O:-)
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

JigZaguLa yazdı: 25 Tem 2017 18:08 Arkadaşlar 30 saniyenizi ayırıp ankete buradan katılmanızı rica ediyorum.
anketten bağımsız olarak, imzanız :heart_eyes:
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Haksız kazanç bitti sonunda :) bug kapandı diye sitem edenler var bu nasıl bir oyun anlayışıdır anket +1
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Çoğunluk memnun anlaşılan.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Düzeltilmesini istediğim en önemli hata.
İlk kritikten sonra kons 13 ile tek atışta öldürüldüğümü hatırlarım.Yani toplam 2 (İ K İ ) vuruşta.Oyunun dengeleri artık eskisi gibi olacak.Çok mutluyum bu haberden ötürü :upside_down_face:
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Burada mevcut düzenlemeye sevinen ve adaletin geldiğini düşünen arkadaşlara bir kaç soru yöneltmek istiyorum:
50 bin küsür enerjiye ulaşabilen 70 zırhlı defansif bir savaşçının TEK tılsım etkisiyle çifte ve balyoz kullanarak büyücü üzerinde ne kadar hasara ulaşabildiği bilgisine sahip misiniz?

Aynı sekılde gazap modundakı bır sıfacının SADECE tek tılsım ile 12 bin enerjili büyücüye ne kadar asıt+zehir hasarı verdiğine hiç şahit oldunuz mu?

Peki oyun hayatınız boyunca full şaheser ve 8 tılsıma sahip bir büyücü karakter ile yukarda belirttiğim iki sınıfla karşılaşıp hiç savaştınız mı?

Tüm sorulara evet cevabını verdiğinizi varsayarak müsaadenizle son sorumu soruyorum:
Gerçekten bu sözde adalet anlayışınızın temelinde, bunca zamandır süregelmiş ve artık neredeyse tüm oyuncular tarafından kanıksanıp onlarca tılsım üretmelerıne sebep olmuş bir oyun hatasının 10 YILIN ardından düzeltilmiş olması mı yatıyor?
Gerçekten samimiyetle cevap verin,yoksa sırf grup bölgelerinde büyücüler yıllardır aktıf rol oynadığı için, tek bir tılsım üretecek emeği dahi göstermeyip ben oynayamıyorsam onları da güçsüzlestirsinler mantığında olduğunuz için mi böyle düşünüyorsunuz?

Umuyorum ki hepiniz farkındasınız gelecek güncelleme büyücü sınıfını pvp de hiç etti.Artık yıllar öncesinde olduğu gibi tek başına dolaşma gafletinde bulunan m1+met23 lü bır büyücü zihin yediği anda klavyeyi bırakacak.BB3 takılı ıse zaten hasar giremediği için kaybedecek.

Çekin defans gazapları çıkın şimdi meydana, yeteneğin beş para etmediği PvP ortamını hakediyor zaten bu oyun.
Saygılar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

CARMENTA yazdı: 25 Tem 2017 20:35 Burada mevcut düzenlemeye sevinen ve adaletin geldiğini düşünen arkadaşlara bir kaç soru yöneltmek istiyorum:
50 bin küsür enerjiye ulaşabilen 70 zırhlı defansif bir savaşçının TEK tılsım etkisiyle çifte ve balyoz kullanarak büyücü üzerinde ne kadar hasara ulaşabildiği bilgisine sahip misiniz?

Aynı sekılde gazap modundakı bır sıfacının SADECE tek tılsım ile 12 bin enerjili büyücüye ne kadar asıt+zehir hasarı verdiğine hiç şahit oldunuz mu?

Peki oyun hayatınız boyunca full şaheser ve 8 tılsıma sahip bir büyücü karakter ile yukarda belirttiğim iki sınıfla karşılaşıp hiç savaştınız mı?

Tüm sorulara evet cevabını verdiğinizi varsayarak müsaadenizle son sorumu soruyorum:
Gerçekten bu sözde adalet anlayışınızın temelinde, bunca zamandır süregelmiş ve artık neredeyse tüm oyuncular tarafından kanıksanıp onlarca tılsım üretmelerıne sebep olmuş bir oyun hatasının 10 YILIN ardından düzeltilmiş olması mı yatıyor?
Gerçekten samimiyetle cevap verin,yoksa sırf grup bölgelerinde büyücüler yıllardır aktıf rol oynadığı için, tek bir tılsım üretecek emeği dahi göstermeyip ben oynayamıyorsam onları da güçsüzlestirsinler mantığında olduğunuz için mi böyle düşünüyorsunuz?

Umuyorum ki hepiniz farkındasınız gelecek güncelleme büyücü sınıfını pvp de hiç etti.Artık yıllar öncesinde olduğu gibi tek başına dolaşma gafletinde bulunan m1+met23 lü bır büyücü zihin yediği anda klavyeyi bırakacak.BB3 takılı ıse zaten hasar giremediği için kaybedecek.

Çekin defans gazapları çıkın şimdi meydana, yeteneğin beş para etmediği PvP ortamını hakediyor zaten bu oyun.
Saygılar.
Açığın kapatılmasından sonra yazılan bu tarz şikayet içerikli uzun yazıları okudukça zevkten dört köşe oluyorum.Büyücüler çöp olsa bile açık açıktı ve kapatıldı.Hiçbirşey bunu meşrulaştıramazdı.Tek kelime ile M Ü K E M M E L oldu.
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Gayet yerinde. Zaten düzeltilmesi gerekiyordu.
"Anadolu çocuğuyam, bize acı işlemez gardaş.."
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön