Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Seven yazdı: 25 Tem 2017 00:20 Kafamda soru işaretleri oluştu verilen habere göre;
İlk olarak pilot sunucu olarak seçtiğimiz Kuklacı sunucusunda 25 Temmuz Salı sabahı
Buradaki pilot sunucu Kuklacı olmasının sebebi nedir?

Veyahut bu pilot sunucu adı altında verilen mesaj KUKLACI olabilir mi?
Game Masterlar Kuklacı sunucusunda oyunu oynuyorlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Hayırlı olsun

Mesaj gönderen Bubyo »

Hepimize hayırlı olsun
Resim
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Re: Hayırlı olsun

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Downgrade'i güncelleme diye yutturulan İKV halkından sevinç manzaraları.

Resim
Resim
Resim
Resim
llldennolll
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Focus

Zarar yerine yarara iş olmayın =)

Mesaj gönderen llldennolll »

Sonunda oyuna yenilik getirmenize sevindim yanlız şöyle de bir sıkıntımız var.
''Bug'' diye nitelendirdiğimiz ve hata dediğiniz şey bizce hata değil.
Tam aksine oyunculara kolaylık sağlayan bir durum ve kaldırılması halinde oyuncuların elinde bulunan tılsımlar işe yaramayacak ve çektiğimiz akçelerle ürettiğimiz tılsımlar tabiri caizse çöp olacak.
Bug'un kaldırılması halinde çok sayıda oyuncu kaybediceksiniz bu benim görüşüm ki şuanda 15 kişi olarak oyunu bırakma kararı aldık sebebi ise ürettiğimiz tılsımları kullanamayacak olmamız.
Çok emek sarf ettik bu tılsımları üretmek için ve ürettik ama yaptığınız bu yenilik sayesinde kullanışımız kısıtlanıcak.
Söylediğim gibi,düzelttiğinizi sandığınız bu olay aslında kaş yaparken çöz çıkarmak gibi birşey.
İşinize karışmak gibi olmasın ama bence bunu yapmayın,bunun yerine alışverişteki 200 m sınırını arttırsanız daha iyi olur.
Saygılar...
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Re: Zarar yerine yarara iş olmayın =)

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Sabah saatlerinde Agop'un önünde oyuna giren [DEV]Orti ' ye de aynen bunu demeye çalıştım. " Arkadaşlar düzeltilmesi gereken bir hataydı, geç de olsa düzelttik" dedi. Sonra Alt çekti. Malesef yakın zamanda çözüm bulunamazsa çok vahim bir durum.
llldennolll
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Focus

Mesaj gönderen llldennolll »

Ama hesaba katmadıkları bir durum var.
10 yıllık oyunda daha yeni düzeltiyorlar bu hatayı,çok sayıda tılsım yaptıktan sonra.
Bizim bunda yıllık emeğimiz hiç düşünülmüyor.
Onda para sayıp aldığımız tılsımların değeri yarı yarıya inicek sizce bu oyuncuların (tılsım sahibi olanların) yararınamı zararınamı?
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Ben her zaman 4 tilsimla oynadim, bile bile hile yaptiniz bile bile haksiz yolla kazanc elde ettiniz. Polis yok diye hirsizlik yaptınız yillarca. Kesinlikle dogru bir uygulama.
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: 8 TILSIM HK (çarşıKUKLUX)

Mesaj gönderen Burak8154 »

kuklux33 yazdı: 24 Tem 2017 20:38 Oyunda yaklaşık 1000-1500 kişinin 4 ten fazla 3. Kademe tılsımı var oyun hatası olarak adlandırdığınız 8 tılsım bugunu hepimiz kullandık. Kendi adıma konuşayım 23 adet 3. Kademe tılsımım var ben bu tılsımları 8 tane takabildiğimi bildiğim için akçeyle kondrit alarak ürettim siz ise şuan geçmiş karşımıza o bi oyun hatasıydı düzelttik diyorsunuz madem 4 yıldır var olan bi şeyi şimdi mi düzeltiyosunuz ya en başından beri olmayacaktı ya da şu olaya bi çare bulun madem tılsımlarımızı kullanamayacağız tılsımları üretirken harcadığımız madenleri özür olarak ödeyin bize ya da ücretli olarak tılsım soketleri ekleyin bu duruma bi el atmalısınız iyi forumlar.
Diğer bütün online oyunlarda oyun bugunu kendi çıkarların için kullandığında ne olduğunu biliyorsundur umarım. İKV de ise yüzlerce kişi kullandığı için kimse ban yemedi. Sonuçta elde kalan oyuncuları kaçırmak istemediler. Şimdi ise zaten güncelleme gelecek , kimsenin bir yere gitmeye niyeti yok o nedenle bugu düzeltiyorlar. Sen ve senin gibiler anca ağlasın. Bir de kalkmış üretim için harcadıklarımızı özür için ödeyin diyorsun. Ne içiyorsunuz yavvv ':) ':) ':) ':) ':) ':) ':) ':) ':)
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

pankuscagiz yazdı: 25 Tem 2017 07:51 Ben her zaman 4 tilsimla oynadim, bile bile hile yaptiniz bile bile haksiz yolla kazanc elde ettiniz. Polis yok diye hirsizlik yaptınız yillarca. Kesinlikle dogru bir uygulama.
Aynen sana katılıyorum. 8 tılsım takarak güce güc katmak nedir ? Oyun hatalarını kendi çıkarların için kullanmak suçtur. Oyun kuralları bunu gerektirir. Her online oyunda bu böyledir. Bunu hala anlamayanlar var. Neyse yakında buralar ağlama duvarına döner :grin:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Fikir belirtmek ayrı bir olay tehtit vari şekilde dikte etmek ayrı bir olay şu ana kadar yapılmayan bir sürü hatadan sonra binlerce insan oyunu bıraktı bir şey demediler 15 kişinin bırakmasından çok etkilecekler inan ki Nerull'la Ortinin gözleri dolmuştur :) biraz ciddi olalım mantıklı hareket edelim illa 8 olsun diyorsanız ve çoğunluk bunu istiyorsa(kaldi ki burada yazanların çoğu öyle istiyor gibi şeyler söylemeyin inandırıcılığınızı kaybedersiniz) bunu belirtirsiniz gerekli görülürse ve yapılacak bir şey varsa yapılır yapılmayacaksa zaten mevzu onların elinde yine yapmazlar. Yazıları okuyorum 30 tane tılsımım vardı kötü etkilendim bırakacam diyen mi dersin bu adil değil diyen mi dersin savaşçı ve çiftesinden yakınan mı dersin oyun dengesini biz belirlemiyoruz arkadaşlar birşeyin adilliği neye göre söylüyorsunuz anlamıyorum daha önce adil olmayan bir durum olduğunda adamlar zaten müdahale ettilier(kütük yaran.) ve adamlar tılsımları ilk çıkardıklarında 4 tane takılacak dedi sonra biz oyuncular oyunun açığından yararlandık 8 tane taktık bende de tüm savaşçı tılsımları var hiçbirini takamayacağım artık, zaten 23 tılsımı taksam ne takmasam ne kaybedilmiş bir durum yok olması gerektiği gibi herkes 4 tane takacak.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön