Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017

Mesaj gönderen Baltalilah »

Tılsım güncellemesini beğenmeyen üzülen arkadaşlara cevabımı şuraya bırakayım;

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

abi ağlayacağım ya sonunda :') :') :') :') :')
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
combatfatigue
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen combatfatigue »

melihbaba yazdı: 24 Tem 2017 18:17 Savaşçılar bunu beğendi :)
Tılsımların ilk çıktığında iddalı vs attığımız dönemlerden sonra bu birleştirme olayı ortaya çıktığında bir sürü iftira atılmıştı en yakın zamanda o arkadaşlarla görüşmek dileğiyle Melih :)

Tüm oyunculara hayırlı uğurlu olsun :)
Resim
Resim

(Eskiler'den rotasızkaptan)

<We Are the Best>
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Baltalilah yazdı: 25 Tem 2017 00:29 Tılsım güncellemesini beğenmeyen üzülen arkadaşlara cevabımı şuraya bırakayım;

Resim
Ahahahaaha 8 tilsim takamayip of 2 3 + agir vurus + space ile tek yiyen buyuculere gelsin
Resim
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Şu güncellemeye level olayı şart, örneğin bir tane online oyun var İKV gibi daha geniş ve sağlam oyunda baştan sona 24 saat hiç durmadan en son level seviyesine ulaşmaya kalksan 6 ayı geçer o derece,
Bizim oyunda 1 günde 49 sun be abi ne tadı var ne tuzu..
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

NaudiR yazdı: 25 Tem 2017 00:27
Seven yazdı: 25 Tem 2017 00:20 Kafamda soru işaretleri oluştu verilen habere göre;
İlk olarak pilot sunucu olarak seçtiğimiz Kuklacı sunucusunda 25 Temmuz Salı sabahı
Buradaki pilot sunucu Kuklacı olmasının sebebi nedir?

Veyahut bu pilot sunucu adı altında verilen mesaj KUKLACI olabilir mi?
Güzel görmüşsünüz. Yönetim seviyor böyle oyunları. :)

Şu yukarıda tılsım güncellemesine laf yapan arkadaşları anlamıyorum. Adamlar mevcut bir sistemi değiştirmiyorlar ki. Hata olan bir durumu düzeltiyorlar. Bakın HATA. Siz kalkmışsınız hâlâ "Ne yapacağız?" diyorsunuz. Bunun hata olduğunu bile bile oynadıysan, o şekilde bir sisteme alıştıysan bu senin suçun. Zaten başlangıçta olması gereken 8 tılsım değil 4 tılsımdı. Şimdi siz 8'e alıştınız diye sanki doğru olan 8'miş gibi davranıyorsunuz.

Teşekkür ediyorum.

Bu arada tılsım sistemi geldiği zamanlarda 2 majör 2 minör olmak üzere 4 tılsım takılacaktır denildi. Buradı Türkiye olduğu için tabi bu konuyu geliştirerek 8 tılsım olayına kalkışıldı ve bunu zamanla tüm ikv öğrendi. Şimdi eğer bu yaptıkları çözüm ile gerçekten bug olayını kaldırdıysalar geliştirici ekibi tebrik ediyorum.

Diğer bir husus inşallah bonolar eskisi gibi kopyalanmaz yoksa gene haksız kazanç elde edilecek.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Ya cidden anlamıyorum hata kardeşim hata aklı olan insan zaten bunun ilk güncellemede kapanacağını az çok tahmin ederdi.Bug olayı olmasa sahiden yine 4+4 şeklinde olması istenecekmiydi acaba?Adamın biri tekdüzelikten bahsetmiş 4+4 daha tekdüze olmuyomu tak babam tak tılsım kombinasyonlarının yapılması için 2+2 en iyi sistem bence getirilen tılsımlarda ona göre düzenlenmiş olabilir.
Kullanıcı avatarı
MrDexter1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Zouka

Tılsım Bugu HK.

Mesaj gönderen MrDexter1 »

Belli bir aranın ardından sonra tekrardan herkese Merhaba! :)
Yaklaşık 2 hafta önce, tılsım buguyla ilgili konu açmıştım, tılsım buğu hatası giderilecek. Oyundaki bir çok insan bundan mağdur olacağını belirttim. Bunun için "Çanta2" sekmesini önererek, "Çanta2" sekmesine 2 majör, 2 minör tılsım yeri daha aktifleşmesi için bir fikiriyatta bulundum. Arkadaşlar öneriyi çok ciddi almış olmalı ki, güncellemeyle kalmadan ek düzeltici güncelleme ile hatayı oradan kaldırmak için hareket geçildi. Eğer "Çanta2" sekmesi eklenmesse bu oyunda 15000 adet tılsım var ise, 5000 adet tılsım çöpe çıktı. Bunları ya parçalamak için bir destek ekibi çalışma verecek, yada dediğimiz gibi "Çanta2" sekmesi eklenerek 8 tılsıma geri dönüş yapılacak bug yapılmadan. Öteki türlü, milletin bu zamana kadar verdiği tılsımlar için emek boşa gitmiş olacak.

- Şuan oyunda herkes tılsımlarını oyun içi veya illegal yollardan satmaya çalışıyorlar. Yetkili bir arkadaş buraya veya başka bir konuya cevap vererek bir şeyi kesinleştirsin. 2 Minör, 2 Major ile sabit mi kalacak? Yoksa 4 Minör, 4 Majöre mi çıkartılacak? Bunun kesinleşmesi adına, 2 dakikalığına açılan bir konuya sizi cevaba davet ediyorum.
Ayrıca;
-En komiğime giden ise, forumda konularda artık 5 1 grup bölgelerine giremeyecekler v.s oldu. Şimdi gel güzel kardeşim, şunu bi düşün?
5 1 girerken grubuna 8 tılsım arayan bir insan, 4 tılsıma düştüğünde neden 4 1 1 giriş yapsın? Daha 5 1 kesinleşti çemberlitaş için. Grup bölgeleri için savaşçıyı şuanda yok ettiler farkında değilsin.
Yolda ;
Meteorit 1,Büyü Bozma 3, Kons 1 3 , Meteorit 3 tılsımı takar. Semihaya geldiğinde ; Meteorit 1,Meteorit 2 3 , Meteorit 3, Medi 1 3 tılsımlarına geçiş yaparak aynı kolaylığa erişir :) Şimdi tekrar düşün istersen 5 1 yok mu olmuş :) Yoksa savaşçı sınıfı için grup bölgesi mi yok mu olmuş mu?
(Tanıdığın yoksa, savaşçı sınıfı için grup bölgesinden bahsediyorum)

-Tılsım bugu yüzünden çok sevgili yönetimin kararı olarak, "Sunucu Şampiyonası,Klan Savaşları, Düello (Kıyamet Takımı)" gibi etkinliklerin yapımı askıya alınmıştı. Şimdi bugu kaldırdığınıza göre bu etkinliklerden birisini önümüzdeki ay takvimde görmek istiyoruz :)
- Yapılan ek düzeltici güncelleme de en güzel şey de ; Alışverişte para saymaya ve hırsızlara artık son demesidir. Tek hoşuma giden yanı açıkçası sadece bu.
MrdexteR
Kullanıcı avatarı
CANISMAJOR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Zouka (OYUNU BIRAKTIM)

Re: Tılsım Bugu HK.

Mesaj gönderen CANISMAJOR »

İşte aradığım konu, bu güncelleme ile sayın MrdexteR'ın da bahsettiği gibi 15000 tılsım varsa 5000 tanesi çöp olmuş olacak, madem öyle biz neden ürettik bu tılsımları? 2. Çanta güncellemesi veya tılsım parçalama gibi çeşitli işlemler ile bu tılsımların kullanıma açık hale gelmesi gerekmekte. Bono konusunda alınan kararla hırsızlara bir darbeyi vurmuş oldu yöneticiler tebrikler. :slightly_smiling_face:

Gerekli açıklamanın yakında yapılması dileğiyle.
İyi forumlar,
CANISMAJOR
"ZOUKA"
NOT: OYUNU BIRAKTIM
Kullanıcı avatarı
MrDexter1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Zouka

Re: Tılsım Bugu HK.