Sayın Yöneticiler Deff 2 3 takan çifte ile 5500 vuran balyozla 10.000 vuran bir savaşçının üstünde şu tılsımlar var ise
Defansif 2 3 (Kırmızı)
Depar 3 (Kırmızı)
Dikkat Dağıtma 3 (Mavi)
Zihin Toplama 3 ( Mavi )
Hangi taktik ile Hangi yetenek ve tılsım kombinasyonu ile bir büyücü bu savaşçıyı alt edicek bana söylermisiniz büyücü 8 tılsım takabildiği zamanlar bile bu tarz bir savaşçı karşısında ecel terleri dökerken büyücünün artık bu adamlar karşısında ne şansı kaldı ?
Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017
- xSERDARBEYx
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: SON
Re: Büyücüler Ne Yapacak ?
Federallerin cani cehenneme yaşasın büyücüler
[](https://hizliresim.com/pW2mRm)
SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX
SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX
- IIHYPNOSII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Büyücüler ve Şifacılar Ne Yapacak ?
Can basıyorikizler92 yazdı: ↑24 Tem 2017 20:25 Evet şimdi yeni bir duyuru yayınlandı ve artık 8 tılsım takma muhabetti tarih oluyor ancak şunu sormadan geçemicem
Siz sayın Oyun yetkılılerı hangi akla ve mantığa dayanarak bir savaşçının çifte ile 5500 gibi rakamlara ulaşmasına imkan veriyorsunuz ? Bu soruyu 5 yıldır sormadım çünkü 8 tılsım takan bir büyücü işini biliyorsa eğer def 2 3 lü bir savaşçıyı duruma göre alt edebiliyordu (Tabi Eğer Savaşçı İşini Bilmezse ) Hatta işini bilen bazı savaşçılar büyücüye yönelmeden önce full max enerji takıp canını 50 60 bine getiriyor önce büyücünün enerjisini azaltıyor ve sonrasında bıçak sırtı itemlerini takarak deyim yerindeyse can basıyor büyücünün canı 60 civarı iken savaşçı daha vs ye 0 dan başlıyor ve 2 çifte ile lap diye büyücüyü yere serebiliyor
Sayın Yöneticiler Deff 2 3 takan çifte ile 5500 vuran balyozla 10.000 vuran bir savaşçının üstüne şu tılsımlar var ise
Defansif 2 3 (Kırmızı)
Depar 3 (Kırmızı)
Dikkat Dağıtma 3 (Mavi)
Zihin Toplama 3 ( Mavi )
Hangi taktik ile Hangi yetenek ve tılsım kombinasyonu ile bir büyücü bu savaşçıyı alt edicek bana söylermisiniz büyücü 8 tılsım takabildiği zamanlar bile bu tarz bir savaşçı karşısında ecel terleri dökerken büyücünün artık bu adamlar karşısında ne şansı kaldı ?
Eğer oyun yetkilileri bunun eşitliği bozmadığını düşünüyorsa test amaçlı çıksınlar karşılarıma bu tılsımlara sahipken beni büyücü ile gelip kessinler sabaha kadar deneseler yine kesemezler yine kesemezler bu eşitsizliğin bir an önce kaldırılması lazım
Raiders of Anatolia
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
IHYPNOSI
Frontofthesun
IIIHYPNOSIII
IVHYPNOSIV
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Re: Sonunda işte bu 5 yıl aradan sonraki ilk değişiklik 25.07.2017
8 tilsim takamiyomusunuz ?
5 + 1 artik zorlastimi ?
Tek konsta ofansifi 3 fizikte alamiyomusunuz ?
Almayin zaten kiyamam
5 + 1 artik zorlastimi ?
Tek konsta ofansifi 3 fizikte alamiyomusunuz ?
Almayin zaten kiyamam

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
bono sisteminin getirilmesine sevindim ama tılsım olayı hiç hoş olmadı. En kısa zamanda 4 kırmızı 4 mavi bölüm getirmelerini umuyorum hem böylelikle 2 saat birleştirmekle uğraşmamış oluruz . Biz bekleriz ama illaki bir çözüm üretmeleri gerekecektir. Tılsımlar arası kombinasyon olduğunu bizim kadar yöneticilerde biliyordur umarım. Bir şifacı olarak çok fazla işe yarayan kırmızı tılsım var ve 4 tane yer bile yetmiyorken 2 taneye düşürmek diğer tılsımları çöp durumuna düşürecektir. En basitinden örnek verecek olursam gazap 1 3 zehir 1 3 takarken zehir 2 3 ü kullanamayacaksam zehir 2 3 çöp olur bunun yanında çağrı 3 yada asit 3 kullanamamaktan bahsetmiyorum bile. Zaten 4 yere sığmadığı için şifa 3 iyileştirme 1 3 ü zehir 2 3 çağrı 3 varken kullanamıyorum yada onlar varken diğerlerini. Her şeyi geçtim şuan için bile çöp olan tılsımlar bundan sonra nasıl bir hal alır piyasa görünür mü bilemiyorum. Büyücüler için sadece fizik 3 için kötü hal alabilir m23 bb3 de yada elek 3 dk3 de bir değişiklik olmaz grup olarak oynarsanız. Savaşçılar için hava hoş zaten bu işten en karlı onlar çıkacaktır
BB3 takan bir büyücü zırh mı kırsın yoksa m23 takan bir büyücü durdurma dikkat mi bozsun. Geçenlerde büyücüler için yakınanlar burdaysa geçmiş olsun diyorum. Beterin beteri varmış öğrenmiş oldunuz 
KİM NE DERSE DESİN BU TILSIM KALDIRMA İŞİ EFSANE BİŞEY OLDU HERKEZ EŞİT OLDU KARDEŞİM ADAM 8 TILSIM TAKIYOR NE ALAKA LAN ÇOK İYİ OLDU BU İŞ BONOLARDAN ÇOK ONA SEVİNDİM BEN

- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Re: Büyücüler Ne Yapacak ?
Tam da bu konuyu açmak üzereydim. Aynı soruyu bende sormak istiyorum. Bu arada zamanında canı yanan ve buraya ağlayan savaşçı arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. Bkz: Parlementxx 
Kafamda soru işaretleri oluştu verilen habere göre;
Veyahut bu pilot sunucu adı altında verilen mesaj KUKLACI olabilir mi?
Buradaki pilot sunucu Kuklacı olmasının sebebi nedir?İlk olarak pilot sunucu olarak seçtiğimiz Kuklacı sunucusunda 25 Temmuz Salı sabahı
Veyahut bu pilot sunucu adı altında verilen mesaj KUKLACI olabilir mi?
Güzel görmüşsünüz. Yönetim seviyor böyle oyunları.
Şu yukarıda tılsım güncellemesine laf yapan arkadaşları anlamıyorum. Adamlar mevcut bir sistemi değiştirmiyorlar ki. Hata olan bir durumu düzeltiyorlar. Bakın HATA. Siz kalkmışsınız hâlâ "Ne yapacağız?" diyorsunuz. Bunun hata olduğunu bile bile oynadıysan, o şekilde bir sisteme alıştıysan bu senin suçun. Zaten başlangıçta olması gereken 8 tılsım değil 4 tılsımdı. Şimdi siz 8'e alıştınız diye sanki doğru olan 8'miş gibi davranıyorsunuz.
Birde şu kombinasyon olayına laf söyleyenler var. Yahu 4 tılsım ile asıl çeşitlilik ve fabrika çıkışı dediğimiz durum ortadan kalkacak. Siz tam aksini söylüyorsunuz. 4 tılsım takılabildiği için bir sürü kombinasyon oluşacak ve çeşitliliği artıracak bu da. Kimisi M1 + BB3 ile gezerken kimisi M1 + Fiziksel Bilgi III ile gezecek. Kimisi Med 1 III kullanacak kimisi Med III. Yani siz kimin ne tılsım kullandığını bilmediğiniz için ona göre de avantaj/dezavantaj durumu oluşacak. Zaten oyunda heyecan yaratan da bu olacak artık.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!