Oyunumuzda alternatif olarak herhangi bir madenci lokman veya sarraf madenini örnek veriyorum osmiridyum topluyoruz elimizde 900 tane falan oldu bu madenleri satiyoruz oyun icinde veya kasamızda duruyor.
Konumun asıl amacı şu bir alternatif olarak oyuna saf maden reçetesi eklenmesi.. örnek veriyorum Osmiridyum üzerinden Demirci Rüstem e gittigimizde alisveriste bir kısımda madenci receteleri arasında iridyum şelit recetesi vb. Aktar sevkette yonca , ganoderma budaksız abanoz gibi receteler konulsa bunlarin üretimini 1. Kademe madenlerle gerceklestirsek bu da oyunda surekli maden cekemeyen oyuncular icin bir avantaj olur örnegin 50 osmiridyum ve 50 tungsten ile bir adet iridyum elde edebilmemiz oyundaki madenlerin kullanısli ve işe yarar hale gelmesini sağlar ve madenleri topladikca oyuncular biriktirir en azindan elindeki osmiridyumla bir seyler yapabilecegi elinde degerli oldugunu bilir daha guzel ve kullanisli olur 1. Kademe madenler bu konuyu GM lerin ele almasını öneririm. öneriye mesaj atmiyorum bu konuyu oyuncularinda yorumuna acik forumumuzda paylasiyorum.
Yeni guncelleme ile ilgili pakette eklenmesi mumkun olabilir..Ayrica 1 ay gecti karabulutlar dagildi denildi bir ışık bir ipucu veya bir aciklama daha yapmalari gerekiyor bence
İYİ OYUNLAR
Saf Maden Üretimi & Gelecek Olan Güncelleme
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Saf Maden Üretimi & Gelecek Olan Güncelleme
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Saf Maden Üretimi & Gelecek Olan Güncelleme
Saf olmayan madenler iksirlerde ise yariyo topladigin madenleri iksir yapip tanesini 100 binden satabilirsin

Seni duymuşlar bak güzel bir haber aldık.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Saf maden üretimi olacağını pek zannetmiyorum.Oyunda çöp maden diye bir sınıf yok zaten.Hemen hepsi iksir , item ve çeşitli maden reçeteleri için kullanılmakta.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: Raiders of Anatolia
Öyle bir durum olsa piyasayı bozarım...
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
madenden cok bence er meydanları düzeltilmeli çünkü er meydanı bölümleri savaşdan çok ticaret için kullanılıyor 

- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Winter Is Coming
Bunu yapan yapıyor zaten bende biliyorum madenlerle iksir üretildiğini sadece iksirmi üreticez ? Ekstradan reçete eklense bir saf maden üretebilsek daha iyi olmaz mı Olur benceParlementxx yazdı: ↑24 Tem 2017 17:11 Saf olmayan madenler iksirlerde ise yariyo topladigin madenleri iksir yapip tanesini 100 binden satabilirsin
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

Ama kardeşim bu sefer düşünsene adam çiçek saf cekmesemde reçete var dicek tamam maden başı dolmuş olacak ama yine bi dengesizlik söz konusu
BeLmanDo yazdı: ↑24 Tem 2017 22:00Bunu yapan yapıyor zaten bende biliyorum madenlerle iksir üretildiğini sadece iksirmi üreticez ? Ekstradan reçete eklense bir saf maden üretebilsek daha iyi olmaz mı Olur benceParlementxx yazdı: ↑24 Tem 2017 17:11 Saf olmayan madenler iksirlerde ise yariyo topladigin madenleri iksir yapip tanesini 100 binden satabilirsin![]()
![]()
DrBuLuT«Eminönü»

İyi de birinci kademe madenlerin varoluş amacı iksir üretimi zaten. Böyle olursa iksircilere kimse maden satmaz. İksir piyasası ve üretimi yok olur.BeLmanDo yazdı: ↑24 Tem 2017 22:00Bunu yapan yapıyor zaten bende biliyorum madenlerle iksir üretildiğini sadece iksirmi üreticez ? Ekstradan reçete eklense bir saf maden üretebilsek daha iyi olmaz mı Olur benceParlementxx yazdı: ↑24 Tem 2017 17:11 Saf olmayan madenler iksirlerde ise yariyo topladigin madenleri iksir yapip tanesini 100 binden satabilirsin![]()
![]()