STRONGXPİONEER HIRSIZDIR DİKKAT

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

STRONGXPİONEER HIRSIZDIR DİKKAT

Mesaj gönderen Strongxsifa »

beyler bu kişi loncadan haberi yokken hırsızlığa lonca adıyla bulaaşmıştır kesilikle loncadan deildir hıresızlık oldu diye de atrmadık hiç girmedi almayız da..

oyunda stronglara vs. nasıslın iyiyim vs. diyor sonunda stronglar olarak lonca içi şifrelri veriyoruz bende veryorum diyor sizden şifre istiyor

bu nedenle buna inanmayın loncamızla hiç bi alakası olmadı olmaaycaktır loncadan haberi bile yoktu hırsızlık nedeniyle atılmadı tekrar söylüyorum aramıza hiç girmedi..
Kullanıcı avatarı
pusula
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: STRONGXPİONEER HIRSIZDIR DİKKAT

Mesaj gönderen pusula »

Yahu sende önüne geLene ya hırsız ya biLmem ne doLdurup duruyorsun . DedikLerinin bazıLarına bakıyorum saLLama . Birader amacın ne anLayamıyorum ki . Pioner biLmem ne tanımam etmem ama iLgimi çekiyor. Aranda husus geçen herkese Hırsız diyorsun . İyi çocuksun iyi arkadaş oLursunda , Çok büyütme bu işLeri artık . Kim hırsız kim değiL kimse takmıyor . Sana dokunmayan yıLan bin yaşasın da deme de yinede herşeyi fazLa büyütme . İyi oyunLar .
Resim

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...

İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Re: STRONGXPİONEER HIRSIZDIR DİKKAT

Mesaj gönderen Strongxsifa »

pusula yazdı:Yahu sende önüne geLene ya hırsız ya biLmem ne doLdurup duruyorsun . DedikLerinin bazıLarına bakıyorum saLLama . Birader amacın ne anLayamıyorum ki . Pioner biLmem ne tanımam etmem ama iLgimi çekiyor. Aranda husus geçen herkese Hırsız diyorsun . İyi çocuksun iyi arkadaş oLursunda , Çok büyütme bu işLeri artık . Kim hırsız kim değiL kimse takmıyor . Sana dokunmayan yıLan bin yaşasın da deme de yinede herşeyi fazLa büyütme . İyi oyunLar .

PUSULA AL İŞTE FOTOĞRAF

sonra şifreyi istiyor bildiğiniz senaryolar yanlış şifre veriyor tabi bazıalrıda yiyor şfireyi veriyor :D

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön