xdorleo ezikler

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
karabela26
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

xdorleo ezikler

Mesaj gönderen karabela26 »

diyer konu kilitlenmiş dorleo yalan sölüyor alah belamı versin ws fealn demedi adamalr karzima alıyoz diye sat diyo gidiyosun 5kişi dalıyo ismemir ws deid gdim 2savaşcı geldi daldıalr ama ismemir i kesdim 9çanla diyerinden kaçtım bu eozda utanamdan bana ws diyo dorleoda kardeş naptık diyo ezo ws demiş yaalncı alahbelamı versin ws fealn demedi hem ben sen gibi 2gün önce klana girmiş adamlara kesilecek adam deilim kesilincxe frouma yazı yazayım yaptıgın kalleşlikleri yazıyom buraya yalanmı karizma satmaya cagrıdı yanındaki arkadaşın ezik olan geldim 5kişi daldı sizn şifanızıda tek yakaladım kesdim ismemir mi neyse onuda yakaladım bide ...xdorleo onu kesdim sıra sanda gelecek ezik dorle oalrın başı ...
bu meranda başı boş köpek çok
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Re: xdorleo ezikler

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bu adamın kuyruk acısı ne ya=)
Kullanıcı avatarı
karabela26
İskele Babası
İskele Babası

saf işde kuyruk açısın ne diyo mal insan sanada aynsıı olmasın diye yazdım buraya adam ws demişde yalan sölüyoalr 2çizk rütbe yapmışalr artistler :D sonra 5kişi birlewşi biri ws diyo gdiyon utanmazalr ws ne bilmiyo direk 5kişi dalıyo ezo sende ws diye gdiğin biyerde 5kişi dalarsa foruma daha beter şeyler yazarsın buda o grupdan anlaşılan keller körler birbirlerini ....
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Nedense bi tek sana yapılıor =)) Bnce sorunu kendinde ara ;)
Kullanıcı avatarı
karabela26
İskele Babası
İskele Babası

sen gibi brii ws gel dediğinde kaçmıyorum adam ws deid gdim 5kişi daldı burda benmi suçluyum saçmalık dorleo eziği senmsin yoksa
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

karabela26 yazdı:sen gibi brii ws gel dediğinde kaçmıyorum adam ws deid gdim 5kişi daldı burda benmi suçluyum saçmalık dorleo eziği senmsin yoksa

1-Kimse bna vs dediğinde kaçmam.
2-Dorleo morleo ben deilim.
3-Sen şuan kiminle dalaştını bilmion =) bnce sus
4-Sen daha İKV nin yollarını bilmioken biz NAYLON kasıoduk
5-Her şeyden önce sen kendi çarının ismini yazda kim olduğunu bilelim ;)
Kullanıcı avatarı
karabela26
İskele Babası
İskele Babası

kes ezo bide senle tartışama herşeye atlama köpek gibi kapma hoşt :D sahibine sölüyecem sana tasma taksın uzakdur yeter sen ne deidğimi daha anlamıyon bide bana ws diyenden kaçam diyon sana ws deyipde 5kişi dalsa ya agalrsın ya sinirden oyunu bırakırsın yaylan uza bidahada yazmıyorum kendin oku kendin gül ahahahhahah
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Daha çarının ismini açıklayamıosn =))

Nyse demekki sen bunlardan bişe istemişin onlardada yapmamış kuyruk acın var=)
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GeCe »

heyyttttt

'' Dorleo ' ya ( Kadir abi ' ye ) Laf Yok Edene Af Yok , o Kadar ''
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
dorleo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen dorleo »

Okuyan herkese slm ...Arkadaşım her kimsen tanımam etmem seni ama yazdıklarından belliki yaşın ufak..Benim kendimden küçüklerime sewqim vardır her zamn ama bir yere kadar tabii.. kücük olan kişi haddini bilecek aqzından çıkanı kulaqı duyacak actıqın konu kuyruk acısından başka bişey deil boş konuşmalar buradan from yetkilisine sesleniorum lütfen sewiyesiz olan bu konuyada kilit...Klan yapalı 1 hafta oldu evet haklısın bir konuya deqinicem müsadenizle HİC BİR DORLEO KARİZMA ALMAZ (1) HİÇ BİR DORLEO NAYLON YAPMAZ (2) Herşey hakkı ile qüzel emek ile qüzel bu benim fikrim yapanları kınamıorum asla sadece kendi fikrim belirtmek istedim..Bu demek oluorki yazdıqın herşey yalan düzen neyse gercek carını yaz ban sana qercek ws nasıl atılır qöstereim ....Birkez daha söylüorum Boş işlerle uqraşacaqına şu kuyruk acını dindir vede item diz konuşmakla yazmakla oyunda ii olunacaksa sen bu oyunda baya iisin demekkii :roll: neyse bu sewiyesiz konuda kilitlenecektir şahsi qörüşümdür...Her zaman dostluk kazansın sayqılarımla ...DORL€O €skiler Tanır Yeniler Örnek Alır...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön