Bir Fikir

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Bir Fikir

Mesaj gönderen Dawnguard »

Selam arkadaşlar,

Biliyorsunuz, sığınak ve migrat geldiği zaman eldeki en iyi silahlar: ecel getiren,latif,ejder asa idi.O zamanlar ne tılsım ne kıyamet asa meydanda yoktu.İnsanlar en fazla ellerinde ejder asa ile girdiler kenana.Merak ettiğim şey şu: 2+2+2 den oluşan toplam 6 kişilik ve oyunun dış dünyasından izole olan bir grup ne kadar sürede gaffara ulaşabilir? Yani şöyle: sığınaktan item fullemeden migrata girmek yok, migrattan item fullemeden çemberlitaşa girmek yok.Alt şartları sağlamadan üstten item,tılsım kullanmak yok.Bu grup kendi başına şimdiki oyuncuların seviyesine ne kadar sürede ulaşır ?

Ekleme:Böyle bir organizasyonu yönetecek yeteneğe sahip değilim ama yeterli azime sahip oyuncular ve bir ekip lideri ile böyle bir şey yapılmaya kalkılırsa, kesinlikle beni yazın.
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bir Fikir

Bu arada şöyle söyleyeyim,bu fikri aklıma youtubeda izlediğim şu video getirdi:

Böyle birşey yapmayı çok istiyorum.Çünkü deliler gibi çemberlitaşa girip her setimi tamamladıktan sonra, Büyük Hole kapanmak istemiyorum.Klandan stusuza Met 2 3 aranıyor diye spamlamak yerine, standart güçte arkadaşlarımla eğlenip sohbet ederek birşeyler yapmak istiyorum.İnanın tılsım yarışına girmek oyundan aldığınız zevki sıfıra çekiyor, siz bunun farkına vardığınızda tüm tılsımları üretmiş ve oyunda amaçsız kalmış oluyorsunuz.Tüm tılsımlar çantamdayken klan sancağında akşama kadar vs atmak yerine,güneş asalı arkadaşlarımla Gaffar keserken defalarca ölmeyi yeğlerim.

Dipnot:Videodaki arkadaşlarda bazı tılsımlar var sanırım.
En son ABERTHOL tarafından 23 Tem 2017 23:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

2 + 2 + 2 de stu kesimini tam hatırlamıyorum.
Gaffarı ergleri eşitleyerek kesmen lazım
1 adette en az ecelli ofansif savaşçı Gb makinalar için

Toplam tüm bölgeyi 2 2,5 saat civarında bitirirsiniz çok fazla hata yapmazsanız

EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDAYSAN 2 + 2 + 2 şifacı haricinde her türlü gelirim
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Aynı fikir 4+1+1 tarzında olan bir gruplada gerçekleştirilebilir.2+2+2 biraz extreme oldu sanırım.
Parlementxx yazdı: 23 Tem 2017 23:32 2 + 2 + 2 de stu kesimini tam hatırlamıyorum.

Bahsettiğim şey sadece 2+2+2 girmek değil.Sıfırdan, nostalji amaçlı bir ekiple bölgeler sıra sıra geliyormuş gibi çemberlitaşa ulaşıp 2+2+2 girmek.
Resim
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

4+1+1 olması daha iyi bence diger türlü vakit açısından çok sıkıntı yaratabilir ama güneş asalarla tılsımsız 90 20 olurmu belki kritik iksirlerle olabilir.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Dawnguard yazdı: 23 Tem 2017 23:38 Aynı fikir 4+1+1 tarzında olan bir gruplada gerçekleştirilebilir.2+2+2 biraz extreme oldu sanırım.
Parlementxx yazdı: 23 Tem 2017 23:32 2 + 2 + 2 de stu kesimini tam hatırlamıyorum.

Bahsettiğim şey sadece 2+2+2 girmek değil.Sıfırdan, nostalji amaçlı bir ekiple bölgeler sıra sıra geliyormuş gibi çemberlitaşa ulaşıp 2+2+2 girmek.
Anladım bahsettiğin şeyi benim kafadansın 49 level full bıçak dururken 29 level full eski setli çarla ws atmayı seven biriyim.
Dediğim gibi tank gelirim baya tecrübeliyim tankda dostum 3 güneş asalı büyücü birde şifacı bulursan atarız
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Parlementxx yazdı: 23 Tem 2017 23:53
Dawnguard yazdı: 23 Tem 2017 23:38 Aynı fikir 4+1+1 tarzında olan bir gruplada gerçekleştirilebilir.2+2+2 biraz extreme oldu sanırım.

Anladım bahsettiğin şeyi benim kafadansın 49 level full bıçak dururken 29 level full eski setli çarla ws atmayı seven biriyim.
Dediğim gibi tank gelirim baya tecrübeliyim tankda dostum 3 güneş asalı büyücü birde şifacı bulursan atarız
Tamamdır,böyle bir proje olursa aklımdasın.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Savaşçı karakterimle gelebilirim bende. Ne kenan'dan ne Miğrat'tan düşmüş bir item var.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bubyo yazdı: 24 Tem 2017 00:20 Savaşçı karakterimle gelebilirim bende. Ne kenan'dan ne Miğrat'tan düşmüş bir item var.

Yalnız şöyle bir durumda varki, bu işi eğlenmek için yapacağız.Yani eğer böyle bir işe kalkışırsak lag olmayan bir sunucu tercih etmeyi düşünüyorum.Yinede aklımdasınız teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Dawnguard yazdı: 24 Tem 2017 00:24
Bubyo yazdı: 24 Tem 2017 00:20 Savaşçı karakterimle gelebilirim bende. Ne kenan'dan ne Miğrat'tan düşmüş bir item var.

Yalnız şöyle bir durumda varki, bu işi eğlenmek için yapacağız.Yani eğer böyle bir işe kalkışırsak lag olmayan bir sunucu tercih etmeyi düşünüyorum.Yinede aklımdasınız teşekkürler.

Benim için problem değil. Her türlü katılmak isterim bu organizasyona ayrıca bu işi yönetmekte sana düşer bence. Yetenekten ziyade kendine güvenmekten geçer bu iş.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön