Yeniden İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Yeniden İKV

Mesaj gönderen Retaliation »

w1con2 yazdı: 21 Tem 2017 11:51 Herkese merhaba arkadaşlar. Küçük bir çocukken başladığım uzun yıllar oynadığım. Ama sonra bir zevk alamayınca çemberlitaş gelmeden hemen önce bıraktığım, sonra bir süre oyuna baksam da eski tadini alamayıp tekrar bıraktığım oyunumuza uzun yılar sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Beyaz Köşk'de çok zamanım geçmişti. 25-29level sınırlari vardı ardından 39cikti tekrar kastım meteorda. 29levelki dönemde Pantheon görevi kadar hiç uğrastigimi hatırlamıyorum.

Her neyse arkadaşlar size sormak istedigi malum yeni güncelleme gelecek. Bir müzisyenim artık ve emre bey bu güncellemenin müziklerini yapacağı için bir gazla.tekrar oyuna başlama isteği sardı beni. Server durumları nasıldır şimdi oyunda çok geri kalmaktan korkuyorum. Devam eden herkes haliyle çok gelişmiş olmalı..
En oynanabilir, kendini geliştirebileceğin sunucu Eminönü'dür. Ancak oldukça laglıdır, hırsız doludur ve insafsızı da çoktur. Ancak yine de yardımsever kimseler bulabilirsiniz. Ben şu birkaç gündür oyundan mahrum kalsam da, birkaç gün önce grup halinde seviye atlayanlar, görev yapanlar vardı. Bu sebeple geri kalmış değil hatta şanslısınız. Hem arkadaş edinir hem de görevlerinizi yapabilirsiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

w1con2 yazdı: 21 Tem 2017 11:51 Pantheon görevi
pantheon ? :-O
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
w1con2
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen w1con2 »

saglam yazdı: 21 Tem 2017 16:10
Philotheos.

Lolden olacak ki şekil dolayısı ile benzettigim için aklımda Pantheon olarak kalmış. 😊
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

:') :')
kedi
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

w1con2 yazdı: 21 Tem 2017 16:56
Philotheos.

Lolden olacak ki şekil dolayısı ile benzettigim için aklımda Pantheon olarak kalmış. 😊
:relaxed: 'associative memory', birbiriyle ilişkisi olmayan şeylerde benzerlik bulup böyle şeyler yaptırabiliyor >:)

Normal şartlarda Eminönü sunucusunu tavsiye ederdim fakat lag sıkıntısı gerçekten rahatsız edici, dün ve bugün biraz iyiydi benim için ama kesin bir çözüm bulunduğunu sanmıyorum. Keşke Beyazköşk veya Teşkilat'ta dönseydim oyuna dediğim günler oldu :relaxed:
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
w1con2
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen w1con2 »

Yafp yazdı: 21 Tem 2017 17:01
Philotheos.

:relaxed: 'associative memory', birbiriyle ilişkisi olmayan şeylerde benzerlik bulup böyle şeyler yaptırabiliyor >:)

Normal şartlarda Eminönü sunucusunu tavsiye ederdim fakat lag sıkıntısı gerçekten rahatsız edici, dün ve bugün biraz iyiydi benim için ama kesin bir çözüm bulunduğunu sanmıyorum. Keşke Beyazköşk veya Teşkilat'ta dönseydim oyuna dediğim günler oldu :relaxed:
beyaz köşke bir baktım. orada da iyi denecek satıda oyuncu görülüyor. bir kaç oyuncuyla konuşmam sonucu bana geri dönme bırak bence tamamen diyenler oldu kararsız kaldım. sanki oyunda o eski tad yok gibi.
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

w1con2 yazdı: 21 Tem 2017 17:06
Yafp yazdı: 21 Tem 2017 17:01
Philotheos.

beyaz köşke bir baktım. orada da iyi denecek satıda oyuncu görülüyor. bir kaç oyuncuyla konuşmam sonucu bana geri dönme bırak bence tamamen diyenler oldu kararsız kaldım. sanki oyunda o eski tad yok gibi.
Ben tam olarak aynı fikirde değilim, ilk olarak karakteri seviye atlatırken görev metinlerini okudum ki bu bir süre motive ediyor insanı, sonrasında Kıyamet Asa üretmeye karar verdim. Ufak tefek, oyundaki keyfi hırsa dönüştürmeyecek hedefler koyup devam ettiğim zaman keyif almaya devam edebildim, hala da ediyorum :relaxed:
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen erbayyy »

Bende sıfırdan eminönünde başladım fakat görevlere yardım edecek birilerini bulmakta zorlanıyorum.Görevlerime falan yardım edebilecek birileri var mıdır :)
.....
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

w1con2 yazdı: 21 Tem 2017 17:06
Kime sorsan genelde "oynama bırak, neden oynuyorsun" der ama kendileri de oynamaya devam ediyor ne hikmetse. :hugging: Oyunun tadını çıkarmaya bak.Full olmak için değil oyunu anlamak ve tadını çıkarmak için oynarsan , görev metinlerini okursan oyunu daha iyi hissedersin.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Philotheos.

Kardeşim ben de Cassiopeia ay pardon İfliss görevinde zorlanmıştım :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön