Herkese merhaba arkadaşlar. Küçük bir çocukken başladığım uzun yıllar oynadığım. Ama sonra bir zevk alamayınca çemberlitaş gelmeden hemen önce bıraktığım, sonra bir süre oyuna baksam da eski tadini alamayıp tekrar bıraktığım oyunumuza uzun yılar sonra tekrar başlamayı düşünüyorum. Beyaz Köşk'de çok zamanım geçmişti. 25-29level sınırlari vardı ardından 39cikti tekrar kastım meteorda. 29levelki dönemde Pantheon görevi kadar hiç uğrastigimi hatırlamıyorum.
Her neyse arkadaşlar size sormak istedigi malum yeni güncelleme gelecek. Bir müzisyenim artık ve emre bey bu güncellemenin müziklerini yapacağı için bir gazla.tekrar oyuna başlama isteği sardı beni. Server durumları nasıldır şimdi oyunda çok geri kalmaktan korkuyorum. Devam eden herkes haliyle çok gelişmiş olmalı..
Yeniden İKV
- xSERDARBEYx
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: SON
Re: Yeniden İKV
Ayni seyleri bende söylüyorum
oyunu bırakalı 7 yil oldu ramazan bayraminin 1.ci günü tekrardab başlama istegim oldu ve başladım. Eski tad yok oyunda heleki tılsım sunucusunda bir oyuncuya rastlamak zor. Suan eminönü sunucusundayim buradada hırsız dolandırıcı bi hayli fazla. Dikkat etmeni tavsiye ederim dostum iyi oyunlar
[](https://hizliresim.com/pW2mRm)
SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX
SERDARSARI
xXxSERDARBEYxXx
XxSERDARBEYxX
Oyunda geri kalmak diye bir şey yok. bu haberler üzerine oyuna dönen yüzlerce kişi var. Yanında aynı seviyeden insanlar bile olacaktır. Herkes 49 değil yani
- w1con2
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Teşekkürler hocam ben son serverlarda yeni karakter açıp sıfırdan başlamayı düşünmüştum ama o kadar Boşsa o da sıkıntı olur o zaman. Gerçi yeni güncelleme gelince herkesin tekrar akın edeceğini düşünüyorum.xSERDARBEYx yazdı: ↑21 Tem 2017 12:01 Ayni seyleri bende söylüyorumoyunu bırakalı 7 yil oldu ramazan bayraminin 1.ci günü tekrardab başlama istegim oldu ve başladım. Eski tad yok oyunda heleki tılsım sunucusunda bir oyuncuya rastlamak zor. Suan eminönü sunucusundayim buradada hırsız dolandırıcı bi hayli fazla. Dikkat etmeni tavsiye ederim dostum iyi oyunlar
Bir miktar biliyorum. Çok kalabalık olmasa da hatrı sayılır düzeyde. Özellikle yeni gelenler her sunucuya yayılmaya başladıktan sonra.
- w1con2
- İri Fare Avcısı

Teşekkürler hocam cevapların için. Hatırladığım kadarıyla ilk karakterimde madencilik statlarinda (beta döneminde bilmedigim için) gelişigüzel dağıtılmış puanlar vardı. Bunları sifirlamam mümkün mü acaba ?
Daha önce Derindeki Sır veya Çemberlitaş kutu yüklediysen evet. Yüklemediysen Çemberlitaş kutu almadan yapamazsınw1con2 yazdı: ↑21 Tem 2017 12:17Teşekkürler hocam cevapların için. Hatırladığım kadarıyla ilk karakterimde madencilik statlarinda (beta döneminde bilmedigim için) gelişigüzel dağıtılmış puanlar vardı. Bunları sifirlamam mümkün mü acaba ?
- w1con2
- İri Fare Avcısı

Teşekkürler deneyeceğim...TOLGARDA yazdı: ↑21 Tem 2017 12:20Daha önce Derindeki Sır veya Çemberlitaş kutu yüklediysen evet. Yüklemediysen Çemberlitaş kutu almadan yapamazsınw1con2 yazdı: ↑21 Tem 2017 12:17Teşekkürler hocam cevapların için. Hatırladığım kadarıyla ilk karakterimde madencilik statlarinda (beta döneminde bilmedigim için) gelişigüzel dağıtılmış puanlar vardı. Bunları sifirlamam mümkün mü acaba ?
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Beyazköşk lodos klanı iyi durumda özelden karakter adını yaz yardım ederiz zaten yapacak pek birşey yok oyunda