Bendede oluyor .Retaliation yazdı: ↑20 Tem 2017 17:23Sadece bende olduğunu varsayıyordum.
Yaylılar ve gitar güzel bir ahenk oluşturmuş. Eline, emeğine sağlık.Thrashmetal yazdı: ↑20 Tem 2017 12:26 Elimdeki ekipmanların yetersizliği yüzünden ancak bu kadar olabildi parçanın miksaj ayarlamasını çözemediğim için olduğu gibi bırakmak istedim şimdiden dinleyen herkese teşekkür ediyorum![]()
![]()
Yeni bölge için kısa bir müzik
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: Yeni bölge için kısa bir müzik
kedi
Ulaş emeğine sağlık nefis çalışma olmuş her zamanki gibi
30. saniyede başlayan kısık elektro melodilerine bayıldım...
30. saniyede başlayan kısık elektro melodilerine bayıldım...
2009-2013
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Herkese yorumları için teşekkür ederim elektro gitarları ben çaldım eserin ismini sizler koyabilirsiniz elimde gerçek bir senaryo olması daha çok şeyler yaptırabilirdi dinleyen herkese yeniden teşekkür ederim
?
Vay vay vay kimleri görüyorum Umut buralara uğrarmıydı
Şarkı, gitar coverın var mı merak ettim?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
Tarkan # ile paylaştığın çalışmayı beğendim tabi yanlış kişiye bakmadıysam.Thrashmetal yazdı: ↑21 Tem 2017 00:32Cover derken sadece parçaların güzel yerlerini alıp cover'larım onlarda genelde İnstagram adresimde @ulaske
Güzel bir çalışma olmuş bence değerlenir
Biliyorsun cancağızım bunu bana ilk attığında zevkle dinlemiştim. Hala da öyle dinliyorum. Daha güzel tasarımların çıkacağından eminim.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
evet o benimSeven yazdı: ↑21 Tem 2017 10:17Tarkan # ile paylaştığın çalışmayı beğendim tabi yanlış kişiye bakmadıysam.Thrashmetal yazdı: ↑21 Tem 2017 00:32Cover derken sadece parçaların güzel yerlerini alıp cover'larım onlarda genelde İnstagram adresimde @ulaske![]()
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi