[GM]LER NİE OYUNA GİRMİYOR
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Re: [GM]LER NİE OYUNA GİRMİYOR
Ben bir çok MMO oyun oynadım en çok Da bu oyunda [GM] Gördüm 
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
-
- Kadim 999
Merhaba,
Mail yoğunluğu , testler , şikayet sistemi derken oyuna girişlerimiz biraz azaldı bu konuda haklısınız .Fakat unutmayınki bizlerin görevindeki en eğlencei dakikalar oyunda sizlerle geçirdiğimiz zamanlardır. Etkinliklerle beraber oyuna giriş zamanımız biraz arttı. Umarım gelecek günlerde daha fazla beraber oluruz .
İyi oyunlar , iyi forumlar....
Mail yoğunluğu , testler , şikayet sistemi derken oyuna girişlerimiz biraz azaldı bu konuda haklısınız .Fakat unutmayınki bizlerin görevindeki en eğlencei dakikalar oyunda sizlerle geçirdiğimiz zamanlardır. Etkinliklerle beraber oyuna giriş zamanımız biraz arttı. Umarım gelecek günlerde daha fazla beraber oluruz .
İyi oyunlar , iyi forumlar....
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
BekLeriz.
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Merhaba,
hayırlısı
iyi forumlar.

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
ARKADASIM ADAMLAR ADMİN CAR KULLANIYOLAR DAHA SONRA BİŞE DİYİNCE SUSTURUYOLAR BAN VERİYOLAR DAHA NİE GİRSİNLER MESELA GMORTİ