İKV'ye Yeni Müzisyen Mi Geliyor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: İKV'ye Yeni Müzisyen Mi Geliyor?

Mesaj gönderen Esadullah »

Nerull yazdı: 18 Tem 2017 16:14 İstanbul Kıyamet Vakti yeni genişleme paketinin müziklerini ise kime emanet ettiğimizi merak ediyorsanız hemen cevabını vereyim: Emre Yücelen ;)
İşte burası günlerce güncel olacak sözler :relaxed:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

Nerull yazdı: 18 Tem 2017 16:14
Sora yazdı: 13 Tem 2017 14:25 LinkedIn üzerinden Nerull'un beğendiği bir müzisyeni gördüm. Müzisyenin profilini incelediğimde ise geçmişte video oyunları ile ilgili müzikler yaptığını ve projelerde yer aldığını fark ettim. Ne diyorsunuz? Emre Yücelenle birlikte olabilir mi? Veya bu yola yalnız mı girecek?
Zevkler ve renkler tartışılmamaz. Benim beğendiğim müziği başkası beğenmez, başkasının beğendiğini ben beğenmem. Herkesin özgürlüğü bidir. Fazla karıştırmamak lazım.

Başar, Kader Mühürleri'nde birlikte çalıştığımız sevdiğimiz bir arkadaşımız. İstanbul Kıyamet Vakti yeni genişleme paketinin müziklerini ise kime emanet ettiğimizi merak ediyorsanız hemen cevabını vereyim: Emre Yücelen ;)

Thrashmetal yazdı: 16 Tem 2017 22:24 Belki GM'ler falan görür mü bilemem ama imzamda bir aralar yaptığım müzik ile şaheser silah kazannmıştım tabi o zamanlar güzel sanatlar lisesi'nde 3.sınıftım şu an üniversite'nin müzik öğretmenliği bölimünden de mezun oldum.Bu oyun hepimizin oyunu bir "Türk" oyunu yeni bölgenin müzik çalışmalarında her daim yardım olmak isterim elimden geldiğince..
Çalışmalarınız varsa paylaşın arkadaşlar, İKV için yapılan her çalışmayı saygıyla yakından takip ediyoruz.

Fan Art'ta dereceye giren eserler sitemizde duruyor. Şurada: Sessizliğin Yankısı
Emr Yücelen e forum hesabı açtırıp buraya yazdırmak lazım :)
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Resim
Resim
2006-2016
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Resim
2006-2016
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Resim
2006-2016
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

esedullah ünlü oldu hayırlı olsun. :') :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Mevlüt Dinç de sobee stüdyosuna da mı gitmiş, baksanıza baya hareketli geçiyor demek ki ':) :heart_eyes: neler oluyor yaa heyecanlanıyoruz
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sora yazdı: 13 Tem 2017 14:25 LinkedIn üzerinden Nerull'un beğendiği bir müzisyeni gördüm. Müzisyenin profilini incelediğimde ise geçmişte video oyunları ile ilgili müzikler yaptığını ve projelerde yer aldığını fark ettim. Ne diyorsunuz? Emre Yücelenle birlikte olabilir mi? Veya bu yola yalnız mı girecek?
Zevkler ve renkler tartışılmamaz. Benim beğendiğim müziği başkası beğenmez, başkasının beğendiğini ben beğenmem. Herkesin özgürlüğü bidir. Fazla karıştırmamak lazım.

Başar, Kader Mühürleri'nde birlikte çalıştığımız sevdiğimiz bir arkadaşımız. İstanbul Kıyamet Vakti yeni genişleme paketinin müziklerini ise kime emanet ettiğimizi merak ediyorsanız hemen cevabını vereyim: Emre Yücelen ;)

Thrashmetal yazdı: 16 Tem 2017 22:24 Belki GM'ler falan görür mü bilemem ama imzamda bir aralar yaptığım müzik ile şaheser silah kazannmıştım tabi o zamanlar güzel sanatlar lisesi'nde 3.sınıftım şu an üniversite'nin müzik öğretmenliği bölimünden de mezun oldum.Bu oyun hepimizin oyunu bir "Türk" oyunu yeni bölgenin müzik çalışmalarında her daim yardım olmak isterim elimden geldiğince..
Çalışmalarınız varsa paylaşın arkadaşlar, İKV için yapılan her çalışmayı saygıyla yakından takip ediyoruz.

Fan Art'ta dereceye giren eserler sitemizde duruyor. Şurada: Sessizliğin Yankısı

Müzik bana ait bu arada :) Adı da "Sessizliğin Soluğu" idi :relieved:
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

turkoxHAMSTER yazdı: 20 Tem 2017 02:21

Müzik bana ait bu arada :)
Hocam dinledim, cok basarili cok guzel olmus. Dinlerken alip goturuyor baska yerlere. Basarilarinizin devamini dilerim iyi aksamlar :)
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

pankuscagiz yazdı: 20 Tem 2017 02:23

Hocam dinledim, cok basarili cok guzel olmus. Dinlerken alip goturuyor baska yerlere. Basarilarinizin devamini dilerim iyi aksamlar :)

Teşekkür ederim :) Fan Art 2011 için yapmıştım, acemilik eserim diyebiliriz:) zaten 3. olmuştum, çok başarılı eserler vardı. Bu sene büyük Fan Art olursa daha bomba bir eserle katılacağım :+1:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön