İyi forumlar
ESKİSİ GİBİ
ESKİSİ GİBİ
Sa beyler 1800 fiziksel hasarı olan biriyim. Malum tılsım falan olmayınca uzun zamandır junon, GBM-X yüzü göremedik.
E hal böyle olunca moralim bozuldu kurt mağarasında falan dolaşıyordum. Gördüm ki hala görev yapan insanlar var. Hani diyeceksiniz ki kardeşim sen de hep aynı konuyu açıyorsun. Bu sefer farklı bir şey için açtım konuyu. Herkes şikayetçi bu tılsım yüzünden bölgelere girememekten. Ben de dedim ki elektriğe döneyim. Hazır plus paket varken kenana gelecek var mı herkes gelebilir gibi şeyler yazmaya karar verdim. Teşkilat'ta oynuyorum nickim CHaRMeR. Görevi olan hehangi bir şeyde yardıma ihtiyacı olan herkes pm atabilir. Gelin ne olursanız olun sığınak atalım önce bi 10 el. İsterse 1 saat sürsün. Eskisi gibi eğlenceli olcaksa umrumda bile değil beyler gerçekten. Hani slota 20 kere ölelim ama gerçekten mutlu olalım. Gruptaki herkesin eksikleri tamamlanınca junona geçeriz. Hani tılsımsız almıyorlar diye ağlıyoruz. Tılsımsız kesilmiyor değil ki. Tılsımsız yavaş kesiliyor ama herkesin oynamaya hakkı var bu oyunu. O yüzden Teşkilat'ta benim gibi oyundan bıkanlar gelin deneyelim böyle olmadı farklı deneyelim. Kenan junon bunlar zor şeyler değil. Belli bir güce gelince de çemberlitaş gireriz. Sonuçta oyun oynuyoruz değil mi? Yani eğer ikv nin tanınmasını, oynanmasını istiyorsak, oyuncuları kazandırmak istiyorsak biz oyuncuların elinden bu gibi şeyler gelebilir. Hani 1 600 elektrik birini alıp y2 aramak da hoş değil adam afk bıraksa bile y2 sırtlayıp götürüyor. Arkadaşlar lütfen kenan junon bi engel değil. Eğlenmek için yapılan bir bölge. Hadi çabuk itemleri düşüreyim diye girmeyelim. Kanka bende y2 var sen afk bırak mantığıyla da oynamayalım. y2 leri silelim kenandan hocam gitsinler holde slot toplasınlar. Bunu okuyan en azından birkaç kişinin aklında canlandırabilmişimdir umarım.
İyi forumlar
İyi forumlar
Re: ESKİSİ GİBİ
Eminönü sunucusunda olsaydın kesinlikle desteklerdim bu fikrimi. Şahsen var bi kaç tane tılsımım ama asla öyle burnu havada tiplerden değilim. Yardım isteyen herkesin yardımına gitmeye çalışıyorum, elimden geldiğince çemberlitaş'a tılsımı olmayan bir arkadaş alıp gidiyorum. Umarım güzel bir arkadaş ortamı oluşturup iyi vakit geçirebilirsiniz. Gerçekten şu yazdıkların tam olarak aradığım şey.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Ben de Teşkilat'tayım. Nick'im DanceHalles. Genellikle gece saat 12'den sonra giriyorum. Denk gelirseniz pm atın yardıma gelirim.
aga yardım etmek isterdimde ben moddan başka yerde takılmıyorum sen kafana göre takıl oralarda
yardım eden olur gece çt ye 150 200 den fazla oyuncu gırıyor teşkoda gece oyunda ol oyun gece ikv nın en kalaba oyunu oluyor bak 7 yıldır teşkoda oynuyan birinden fikir aldın hadi iyisin iyi oyunlar nickim SNKBNACLOUPATRA itina ile parayla modda adam kesilir teşkilat halkına sesleniyorum.HER TÜRLÜ HIRSIZI PARAYLA KESERİZ ARKADAŞLAR TEŞKODA