İşte olaybu ama asıl nokta şu burda karakter transferinden ziyade hesabın transferi söz konusu keyfi değil zaruri bir durum yani bir çok oyun vs.. De profil bilgilerinden bunu kulanıcılar yapabiliyır sobee neden böyle bir durumdan çıkar sağlama çabasında 1 server da 5 çar maliyeti bir çarpsanıza bu yanlış ve saçma bu vermesi gereken bir hizmet burda giriş bilgilerini değiştirme sözkonusuRespirasyon yazdı: ↑18 Tem 2017 19:42 Hattınızın kapalı olması karakter transfer ürünü almamanız anlamına gelmiyor. Hesabın size ait olduğunu doğruladıktan sonra (ki bu aşamayı geçtiğinizi belirtmişsiniz) karakter transfer ürünü alıp başvurmayı deneyin. Daha önce böyle durumla karşılaşanlara karakter transfer ürünü aldırılıp karakterlerinin sobee tarafından aktarıldığını ve karakter transfer ürününün hesaplarından silindiğini hatırlıyorum.
sobee hesap erişimi kaybedenlere 0 destek
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Re: sobee hesap erişimi kaybedenlere 0 destek
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... 

bunların dini imanı para olmuş da ondan kardeşim, destek falan vermiyorlar. dükkanda oyuncunun parasını alıyorlar, forumda da oyuncunun gazını alıyorlar ooooh oldu bitti.ecelin yazdı: ↑18 Tem 2017 23:06
İşte olaybu ama asıl nokta şu burda karakter transferinden ziyade hesabın transferi söz konusu keyfi değil zaruri bir durum yani bir çok oyun vs.. De profil bilgilerinden bunu kulanıcılar yapabiliyır sobee neden böyle bir durumdan çıkar sağlama çabasında 1 server da 5 çar maliyeti bir çarpsanıza bu yanlış ve saçma bu vermesi gereken bir hizmet burda giriş bilgilerini değiştirme sözkonusu
- NasuhKILIC
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Xxx SIKIDOSTLAR Xxx
Benim hala erişim sağlayabildiğim bir çok kez sunucularını değiştirebildiğim bir mail var senin yaşadığın gibi Sobee ye bağlı eski bir hesap. Mailin şifresine ulaşamam ve kayıtlı telefonunda eski olmasından (kullanıma kapalı 1 sene açılmaz vs ) kapanmıştı mailime ulaşamıyor ve bir türlü başka maile taşıyamıyordum karakterlerimi.
Sonuç ise 5 6 sene içinde kaç kez başvuru yaptığımı gerek mail yetkilileri gerek İkv yetkilileri istedikleri bilgiler vs vs hiçbir sonuç çıkmadı. İKV sağolsun yardımcı olmadı. Benim asıl bırakma sebeplerimden biri buydu ayrıca o zamanlar, bana yardımcı olmayan bir oyunu nasıl zevk alarak oynayabilirdim ki.
Lafın kısası sen bu işi unut kardeşim..
Sonuç ise 5 6 sene içinde kaç kez başvuru yaptığımı gerek mail yetkilileri gerek İkv yetkilileri istedikleri bilgiler vs vs hiçbir sonuç çıkmadı. İKV sağolsun yardımcı olmadı. Benim asıl bırakma sebeplerimden biri buydu ayrıca o zamanlar, bana yardımcı olmayan bir oyunu nasıl zevk alarak oynayabilirdim ki.
BEYAZKÖŞK: NasuhKILIC - xKIZILMADALYON - Kızılmadalyonnn -xNasuhKILIC
LONCA : Xxx SIKIDOSTLAR Xxx
MERAN : XxPEERLESSxX - xPEERLESSx
MERAN ESKİ : Kızılmadalyon - Şahxtılsım - Kristalxtılsım - Kristalxanka
Eski loncalar: Ölümüne * Şah * Kristal * Yine Kristal
EMİNÖNÜ: Myprofesyonel
LONCA : Xxx SIKIDOSTLAR Xxx
MERAN : XxPEERLESSxX - xPEERLESSx
MERAN ESKİ : Kızılmadalyon - Şahxtılsım - Kristalxtılsım - Kristalxanka
Eski loncalar: Ölümüne * Şah * Kristal * Yine Kristal
EMİNÖNÜ: Myprofesyonel
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Buda zamanında bana gelen maillerden bir tanesi, ben kaç kez hem mail yetkilileri hemde ikv yetkililerin istediği bilgileri detaylı bir şekilde yolladım sayamamıştım, ama bu konudan iş çıkmaz açık ve net 
Selam XxPEERLESSxX,
Mağduriyetinizden ötürü üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bildiğiniz üzere, hesap güvenliği kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda güvenlik sebebiyle ,sizinde görmüş olduğunuz istenilen bilgileri sağlamalısınız.Mail adresinizin şifresini mail sağlayıcınızdan almalısınız bildiğim kadarı ile güvenlik sorusu dışında da yardımcı oldukları başka bir destekleri var. Ayrıca kullanılmakta olan hatlara değil tamamen kapanmış olan hatlara destek verilebilmektedir.Üzülerek söylemeliyim ki bu durumda tarafınıza yardımcı olunamaz ancak istenilen bilgileri sağlayabilirseniz ,destek ekibi yardımcı olacaktır. İyi eğlenceler dilerim.
Selam XxPEERLESSxX,
Mağduriyetinizden ötürü üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bildiğiniz üzere, hesap güvenliği kullanıcıya aittir ve bu gibi durumlarda güvenlik sebebiyle ,sizinde görmüş olduğunuz istenilen bilgileri sağlamalısınız.Mail adresinizin şifresini mail sağlayıcınızdan almalısınız bildiğim kadarı ile güvenlik sorusu dışında da yardımcı oldukları başka bir destekleri var. Ayrıca kullanılmakta olan hatlara değil tamamen kapanmış olan hatlara destek verilebilmektedir.Üzülerek söylemeliyim ki bu durumda tarafınıza yardımcı olunamaz ancak istenilen bilgileri sağlayabilirseniz ,destek ekibi yardımcı olacaktır. İyi eğlenceler dilerim.

- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu arada ben bunun para koparmak için olduğunu düşünmüyorum bu oyunda karakterleri bedava aktarmak için hattını kapattıracak oyuncular var bunu unutmayın.
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Merhaba
17.5.2016 tarihin de bende böyle bir başvuruda bulunmuştum verilen cevap buydu.
Merhaba,
E-Posta adresinize veya GSM hattınıza kat’i suretle ulaşamıyor/yeniden aynı hattı açamıyorsanız aşağıda istenen bilgileri göndererek karakterlerinizin başka bir hesabınıza transfer edilmesi için destek talep edebilirsiniz. Ancak karakterlerin transfer edilebilmesi için her bir karakter için bir transfer işlemi başlatmanız gerekiyor. Başvurunuz sonrasında gönderdiğiniz bilgiler incelenecek ve doğrulandığında ise karakter transfer işlemleriniz onaylanacaktır. (Doğrulama sürecinde her iki hesabın profil bilgilerinin aynı olması gerektiğini ayrıca hatırlatırız.)
Bu başvuru sadece hattı kapanan veya özel durumlar nedeniyle artık mail adresine erişemeyen kullanıcılarımız içindir. Lütfen istenen bilgileri tam ve eksiksiz olarak geri dönüş yapınız. Eksik bilgi gönderen başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu hizmeti Kullanıcı Sözleşmesi’ne aykırı olarak kullanmaya çalışanların başvuruları kabul edilmeyecek olup, ilgili hesapların kapatılacağını hatırlatırız.
Sunucu:
Kullanıcı Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:
Karakterlerin transfer edileceği/transferin başlatıldığı Kullanıcı Adı:
sonuç olarak benden her karakter için aktarım hakkı alıp işlem başlatmamı istediler.
İyi forumlar
17.5.2016 tarihin de bende böyle bir başvuruda bulunmuştum verilen cevap buydu.
Merhaba,
E-Posta adresinize veya GSM hattınıza kat’i suretle ulaşamıyor/yeniden aynı hattı açamıyorsanız aşağıda istenen bilgileri göndererek karakterlerinizin başka bir hesabınıza transfer edilmesi için destek talep edebilirsiniz. Ancak karakterlerin transfer edilebilmesi için her bir karakter için bir transfer işlemi başlatmanız gerekiyor. Başvurunuz sonrasında gönderdiğiniz bilgiler incelenecek ve doğrulandığında ise karakter transfer işlemleriniz onaylanacaktır. (Doğrulama sürecinde her iki hesabın profil bilgilerinin aynı olması gerektiğini ayrıca hatırlatırız.)
Bu başvuru sadece hattı kapanan veya özel durumlar nedeniyle artık mail adresine erişemeyen kullanıcılarımız içindir. Lütfen istenen bilgileri tam ve eksiksiz olarak geri dönüş yapınız. Eksik bilgi gönderen başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu hizmeti Kullanıcı Sözleşmesi’ne aykırı olarak kullanmaya çalışanların başvuruları kabul edilmeyecek olup, ilgili hesapların kapatılacağını hatırlatırız.
Sunucu:
Kullanıcı Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:
Karakterlerin transfer edileceği/transferin başlatıldığı Kullanıcı Adı:
sonuç olarak benden her karakter için aktarım hakkı alıp işlem başlatmamı istediler.
İyi forumlar
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
Doğtu söze nedenirasgsdga yazdı: ↑18 Tem 2017 23:31bunların dini imanı para olmuş da ondan kardeşim, destek falan vermiyorlar. dükkanda oyuncunun parasını alıyorlar, forumda da oyuncunun gazını alıyorlar ooooh oldu bitti.ecelin yazdı: ↑18 Tem 2017 23:06
İşte olaybu ama asıl nokta şu burda karakter transferinden ziyade hesabın transferi söz konusu keyfi değil zaruri bir durum yani bir çok oyun vs.. De profil bilgilerinden bunu kulanıcılar yapabiliyır sobee neden böyle bir durumdan çıkar sağlama çabasında 1 server da 5 çar maliyeti bir çarpsanıza bu yanlış ve saçma bu vermesi gereken bir hizmet burda giriş bilgilerini değiştirme sözkonusu

- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
Oyuncuların emekleri bu şekilde hiçe sayılıyor kendi emekleri para ile satılmak isteniyor hak hukul nizam yok eskiden beri alışığız halsızlıklara oyuncu töneticiler dönemini unutmadıkNasuhKILIC yazdı: ↑19 Tem 2017 00:57 Benim hala erişim sağlayabildiğim bir çok kez sunucularını değiştirebildiğim bir mail var senin yaşadığın gibi Sobee ye bağlı eski bir hesap. Mailin şifresine ulaşamam ve kayıtlı telefonunda eski olmasından (kullanıma kapalı 1 sene açılmaz vs ) kapanmıştı mailime ulaşamıyor ve bir türlü başka maile taşıyamıyordum karakterlerimi.

- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
Tamaen kapanmışlar içinde para istiyorlar transfer için bilgineXxPEERLESSxX yazdı: ↑19 Tem 2017 01:02 Buda zamanında bana gelen maillerden bir tanesi, ben kaç kez hem mail yetkilileri hemde ikv yetkililerin istediği bilgileri detaylı bir şekilde yolladım sayamamıştım, ama bu konudan iş çıkmaz açık ve net
Selam XxPEERLESSxX,

- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
Profil bilgi değişikliği tüm mmorpg vs.. oyun yada sosyal mmedyadakulanıcı insiyatifidir ki 5 yıl önce sobeede de böyle idi mynet dönemini hatırlayanlar ona leza ben daha önce profil bilgilerinden numara yada mail değiştirdiğimizi hatırlıyprum en niyahetinde bu bir hesap transferi kapanöış erişim oşmayan bir hat söz konusu yarın bu hattı biri alsa ki bu beş yılda mümkün hat üzerinizden düşer satışa çıkar ozaman ne olacak ?Respirasyon yazdı: ↑19 Tem 2017 12:50 Bu arada ben bunun para koparmak için olduğunu düşünmüyorum bu oyunda karakterleri bedava aktarmak için hattını kapattıracak oyuncular var bunu unutmayın.