İKV'ye Yeni Müzisyen Mi Geliyor?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: İKV'ye Yeni Müzisyen Mi Geliyor?

Mesaj gönderen YemeLik »

Kesin bilgi arkadaş oyunun müziklerini aleyna tilki yapacakmış :lol xd
Kullanıcı avatarı
Thestory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thestory »

Arkadaşlar başar ünder KM müzikleri için stüdyoda ekip ile çalıştığını ve IKV ye müzik yapmak için sobee ile görüştüğünü söyledi. Umarım en kısa sürede sonuçlanır.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sora yazdı: 13 Tem 2017 14:51
TOLGA yazdı: 13 Tem 2017 14:29 Her paspasın altında anahtar aramak doğru değil. Belki de tesadüftür.
Evet katılıyorum ama 5 senedir Ömer Çelakıl'a döndük normal karşılamak lazım :D
Tolga güzel konuştun ama cevapta güzel :relaxed:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Esadullah yazdı: 16 Tem 2017 12:57
Sora yazdı: 13 Tem 2017 14:51
TOLGA yazdı: 13 Tem 2017 14:29 Her paspasın altında anahtar aramak doğru değil. Belki de tesadüftür.
Evet katılıyorum ama 5 senedir Ömer Çelakıl'a döndük normal karşılamak lazım :D
Tolga güzel konuştun ama cevapta güzel :relaxed:
Ben bilmem etmem ağabeyim, beklemek her kulun görevi. :)
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Belki GM'ler falan görür mü bilemem ama imzamda bir aralar yaptığım müzik ile şaheser silah kazannmıştım tabi o zamanlar güzel sanatlar lisesi'nde 3.sınıftım şu an üniversite'nin müzik öğretmenliği bölimünden de mezun oldum.Bu oyun hepimizin oyunu bir "Türk" oyunu yeni bölgenin müzik çalışmalarında her daim yardım olmak isterim elimden geldiğince..
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Thrashmetal yazdı: 16 Tem 2017 22:24 Belki GM'ler falan görür mü bilemem ama imzamda bir aralar yaptığım müzik ile şaheser silah kazannmıştım tabi o zamanlar güzel sanatlar lisesi'nde 3.sınıftım şu an üniversite'nin müzik öğretmenliği bölimünden de mezun oldum.Bu oyun hepimizin oyunu bir "Türk" oyunu yeni bölgenin müzik çalışmalarında her daim yardım olmak isterim elimden geldiğince..
@Gorgar @Nerull Bu adam kendini çok geliştirdi, bu sese kulak verin, sağlam elemandır.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Sevdiğimiz kızı böyle stolklamadık.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Sora yazdı: 13 Tem 2017 14:25 LinkedIn üzerinden Nerull'un beğendiği bir müzisyeni gördüm. Müzisyenin profilini incelediğimde ise geçmişte video oyunları ile ilgili müzikler yaptığını ve projelerde yer aldığını fark ettim. Ne diyorsunuz? Emre Yücelenle birlikte olabilir mi? Veya bu yola yalnız mı girecek?
Zevkler ve renkler tartışılmamaz. Benim beğendiğim müziği başkası beğenmez, başkasının beğendiğini ben beğenmem. Herkesin özgürlüğü bidir. Fazla karıştırmamak lazım.

Başar, Kader Mühürleri'nde birlikte çalıştığımız sevdiğimiz bir arkadaşımız. İstanbul Kıyamet Vakti yeni genişleme paketinin müziklerini ise kime emanet ettiğimizi merak ediyorsanız hemen cevabını vereyim: Emre Yücelen ;)

Thrashmetal yazdı: 16 Tem 2017 22:24 Belki GM'ler falan görür mü bilemem ama imzamda bir aralar yaptığım müzik ile şaheser silah kazannmıştım tabi o zamanlar güzel sanatlar lisesi'nde 3.sınıftım şu an üniversite'nin müzik öğretmenliği bölimünden de mezun oldum.Bu oyun hepimizin oyunu bir "Türk" oyunu yeni bölgenin müzik çalışmalarında her daim yardım olmak isterim elimden geldiğince..
Çalışmalarınız varsa paylaşın arkadaşlar, İKV için yapılan her çalışmayı saygıyla yakından takip ediyoruz.

Fan Art'ta dereceye giren eserler sitemizde duruyor. Şurada: Sessizliğin Yankısı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Nerull yazdı: 18 Tem 2017 16:14
Sora yazdı: 13 Tem 2017 14:25 LinkedIn üzerinden Nerull'un beğendiği bir müzisyeni gördüm. Müzisyenin profilini incelediğimde ise geçmişte video oyunları ile ilgili müzikler yaptığını ve projelerde yer aldığını fark ettim. Ne diyorsunuz? Emre Yücelenle birlikte olabilir mi? Veya bu yola yalnız mı girecek?
Zevkler ve renkler tartışılmamaz. Benim beğendiğim müziği başkası beğenmez, başkasının beğendiğini ben beğenmem. Herkesin özgürlüğü bidir. Fazla karıştırmamak lazım.

Başar, Kader Mühürleri'nde birlikte çalıştığımız sevdiğimiz bir arkadaşımız. İstanbul Kıyamet Vakti yeni genişleme paketinin müziklerini ise kime emanet ettiğimizi merak ediyorsanız hemen cevabını vereyim: Emre Yücelen ;)

Çalışmalarınız varsa paylaşın arkadaşlar, İKV için yapılan her çalışmayı saygıyla yakından takip ediyoruz.

Fan Art'ta dereceye giren eserler sitemizde duruyor. Şurada: Sessizliğin Yankısı
Ooo hoşgeldiniz...

Emre Yücelen'e güveniyoruz. ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Nerull yazdı: 18 Tem 2017 16:14 İstanbul Kıyamet Vakti yeni genişleme paketinin müziklerini ise kime emanet ettiğimizi merak ediyorsanız hemen cevabını vereyim: Emre Yücelen ;)
İşte burası günlerce güncel olacak sözler :relaxed:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön