İyi günler arkadaşlar. Arzuhalci, Suzan, Hamit Pehlivan, Yusuf Ağabey, Umut, Agah Efendi, Yasemin, Çeteci, Işık Hanım, Komutan, İstihbahrat..., Teşkilat Hattı, Mebrure Hanım, Bab-ı Ali Komutanı, Topal, Domuz, Kan Pençe(Kan Pençe'nin verdiği görev var ama zincir görevlere bağlı değil anladığıma göre değineceğim.), Yalnız Adam, Selami Kelaynak NPC'lerinin hepsini gezdim hiçbiri görev vermiyor, alınmış görev de göstermiyor. Bu hesabımla en son 5-6 sene önce görevleri yapmıştım ve şuan ne yaptığımı elimde ne olduğunu bilmiyorum.
Elimde ki mevcut görevler; Ampflikatör Takası, Giyim İhtiyaçları, Silah Takası, Engerek Tehditleri 2, Agah Bey'in Kayıp Yüzüğü, Gizitli Hain. Bu görevlerin hiçbirinin Kelle Avcısı göreviyle bağlantısını kuramadım şu linkten:viewtopic.php?f=51&t=106878. Normal de çözeceğimi düşünüyordum ama birkaç gündür beni sıkıntıya sokacak dereceye geldi bu durum. Hiçbir NPC'nin birşey vermesi ayrı bir şekil.
Bu bölümün görevler için yardım alınan yer olmadığını biliyorum ama görevler için açılmış kısım aktif değil. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Görev
Re: Görev
Selam offalena;
Görev alamadığın karakterinin sunucu ve karakter adı bilgilerini tarafıma özel mesaj yoluyla ulaştırırsan yardımcı olmaya çalışırım.
İyi eğlenceler.
Görev alamadığın karakterinin sunucu ve karakter adı bilgilerini tarafıma özel mesaj yoluyla ulaştırırsan yardımcı olmaya çalışırım.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!