M1 Şart Mı Yani ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Re: M1 Şart Mı Yani ?

Mesaj gönderen manyetix »

Hala hakaret etmeye devam ediyorsun. Bildiğin gibi yaşamaya devam et. Bir kişi çembere m1 m23 lü aradığı için karaktersiz saygın olmıyan bir kişimi olmuş oluyor. Ben yeni başlıyanlara yardım etmeyin diye birşey yazmadım isteyen eder istemeyen etmez yardım etmiyor adam kendi eğlencesine bakıyor diye karaktersiz mi oluyor. Yeterki başkasının emeğine göz dikmesin biri gitsin sancakta dolaşsın yada sabahtan akşama kadar orda dursun size ne . Orda boş boş oturup yardım etmiyo dersiniz. Sen o arada kimle ne muhabbet ediyor biliyomusun. Zaten oynamak istese orda oturmaz. Herneyse bu konu uzar bu şekilde. Yalnız şunu bir düşünmeni isterim. Elini vicdanına koy ve düşün. Tılsım gelmeden önce yada çt itemleri olmadan önceki itemlerle gaffar girip kesiyorduk diyorsun ama o dönemin en güzel itemlerini söyliyerek. Sencede komik değil mi ':) o itemler emeksiz masrafsız mı düştü. Şuan tılsımlı adamla tılsımsız adam arasında aşırı derecede fark var bu konuya girmek istemiyorum gereksiz. Ama ilk ejder asa çıktığında ve parlatma gelmediğinde eğer oynuyorduysan hatırlaman lazım. Adamın elinde parlak olmıyan 224 hasarlı ejder asa var diğer itemler aynı ama herkes klana kenana ejder asa kenana ejder asa diye bas bas bağırıyodu ve çoğunluk böyleydi(bunun sebebi de ejder asa üretmek kolay değildi ve üretende üretenle girmek istiyordu) Bak bu değilki ozamnda ejdersizleri almıyolardı yardım eden her zaman eder ama sen yardım ediyomusun etmiyomusun diyen kimseyi sorgulayamazsın. Parlak olmıyan Ejder asalı ve gerisi aynı itemler olan adamla azat asalı adam arasındamı fark çok yoksa şimdiki tılsımlı tılsımsız adamlar arasındamı çok.. bu devran böyle dönüyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
Renah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Renah »

Cemberlitaşa ilk defa girdiğimde ( daha ruh taşı bile yoktu, x'i kesmeden stuarta gidemezdin)

Üzerim fulldü, Ejder asa + 3x nucleus + 3x mor + 3x +2x çift efsunlu eşyam,

1260 civarı fizik ve 950 buz hasarım vardı.
Tılsımlar yoktu ve sunucudaki hasarı en sağlam büyücülerden birisiydim.

Tamam tılsımın yok, tamam hiç kıyamet eşyan da yok ama bu hasarlara ulaşabilen yeni başlayan oyuncu var mi üstelik Ejder değil kıyamet üretsen ayni paraya 450 hasar daha fazlan oluyor? Ben hiç 1900 hasarı olup çember giremedim diyen oyuncu görmedim. Daha sığınağı migatı tamamlamadan cemberlitası göremiyoruz diyerek sitem ediyor oyuncular.
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Arkadaş 20 dk degil de 2 saatte bitirsinler ç.t. yi. Denk denkle oynasın, m1siz yüksek hasar bi ton büyü var. Ben de m1siz 2200 hs büyü ile seve seve girerim benim gbi duşunen arkadaşlarla. Tanklar da dizilir hem. Bence bu pek dizili itemi olmayan arkadaşlar bu tür şeyler düsünsün, hem zevk de alınır.
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

inquisitor yazdı: 18 Tem 2017 16:28 Arkadaş 20 dk degil de 2 saatte bitirsinler ç.t. yi. Denk denkle oynasın, m1siz yüksek hasar bi ton büyü var. Ben de m1siz 2200 hs büyü ile seve seve girerim benim gbi duşunen arkadaşlarla. Tanklar da dizilir hem. Bence bu pek dizili itemi olmayan arkadaşlar bu tür şeyler düsünsün, hem zevk de alınır.
:') bunu iyi söyledin işte ama geçen bir konu açılmıştı gördünüz mü bilmiyorum ama 4 5 y2 siz güneş asalı flan kişi kenana son y2 arıyorlar biriside ejder asa ile y2 geleyim diyor almıyolar ':) spnra adam üstünü giyiyor başka grup kurup içeri giriyor bunu yediremeyip birde konuyu buraya taşıyarak hakaret edebiliyorlar. Aslında kendileride güçlü hızlı gruplarla girmek istiyorlar. Yeri gelince yakındıkları şeyleri fazlasıyla yapabiliyorlar ama çabuk unutuyorlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
ALeMiNLoRDu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALeMiNLoRDu »

UDUBIYYETT yazdı: 17 Mar 2016 21:34 Şimdi buraya çok bilmiş ukala arkadaşlar gelip saçma sapan yorumlar yapıcak yine herneyse , m1 kesinlikle şart değil rahat bir şekilde kesiliyor insanlar şimdi , met 1 met 2 3 , met III beğenmiyor +1800 hs olucak diyorlar tamamen aç gözlülükten başka birşey değil ilk gaffar attıkları zamanları unuttular herhalde..e.ö sunucusunda bana ulaşırsan bölgelerde sana yardımcı olurum herneyse.
Merhaba eminonunde nickin ne
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Oyuna yeni başlayan büyücülerin oyunu bırakma sebebidir.
M1 dediğimiz şey 350m civarında ki yorumları okuyorum o bile yeterli değilmiş.
49 level olan bir büyücü Kenanı Junonu fullesin hadi birde üstüne Kıyamet Asa üretsin diyelim.
M1 denen şeyi reel para dışında nasıl alacak? Paramı biriktirecek ? Maden çeksin desek fiyatlar yerlerde sürünüyor.
Oyunun kör noktada tıkanıp kalmaması için tek yapılması gereken illegal ticarettir.
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

İkv bir şans oyunudur emeğinin karşılığını almanı garanti etmez, İkv neden tutulmuyor tamda bu yüzden.
Oynayan kitlesi kısıtlı, ama onlara giden para yeterli sanırım.
Ben daha online oyunlarda oynayıpta emeğinin karşılığını şansa bırakan böyle bir oyun görmedim.
Oyun çok iyi bir kurguya sahip ama gelen gb güncellemeleri şansta bir yere kadar diyip oyun bıraktırır !
Resim
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Arkadaşlar bana kalırsa bu durumdan muzdarip olan sizin gibi 5 arkadaş daha bulun ve kendi grubunuzu kurup gidin.Hem dostlarınız sizi siz olduğunuz için sever hemde bölgeye minnetsiz girersiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Ben kullandığım karakterin hakkını veririm diyebilen fakat tılsım konusunda fakir arkadaşlar ulaşsın bana atalım her gün ÇT. Sırayla gidelim hatta. Önce Stuart'tan alalım eldiveni zırhı hasarlar yükselsin sonra Gaffar'a da döneriz. Oyunda artık bir robot gibi dolaşmak da istemiyorum açıkcası. Kuruluyor bir grup ne sohbet ne muhabbet stusuz gaf atıyoruz item de alamıyoruz eğlenemiyoruz da. En azından bu şekilde biraz sohbet muhabbet olur biraz eğleniriz.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Dolphin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Dolphin »

manyetix yazdı: 18 Tem 2017 18:14
inquisitor yazdı: 18 Tem 2017 16:28 Arkadaş 20 dk degil de 2 saatte bitirsinler ç.t. yi. Denk denkle oynasın, m1siz yüksek hasar bi ton büyü var. Ben de m1siz 2200 hs büyü ile seve seve girerim benim gbi duşunen arkadaşlarla. Tanklar da dizilir hem. Bence bu pek dizili itemi olmayan arkadaşlar bu tür şeyler düsünsün, hem zevk de alınır.
:') bunu iyi söyledin işte ama geçen bir konu açılmıştı gördünüz mü bilmiyorum ama 4 5 y2 siz güneş asalı flan kişi kenana son y2 arıyorlar biriside ejder asa ile y2 geleyim diyor almıyolar ':) spnra adam üstünü giyiyor başka grup kurup içeri giriyor bunu yediremeyip birde konuyu buraya taşıyarak hakaret edebiliyorlar. Aslında kendileride güçlü hızlı gruplarla girmek istiyorlar. Yeri gelince yakındıkları şeyleri fazlasıyla yapabiliyorlar ama çabuk unutuyorlar.
Yazdıklarını okudum ve kendinle çeliştiğinin gerçekten farkında değilsin. O bahsettiğin konuyu ben açtım. Konuda anlatmak istediğimi anlamamışsın sanırım, tekrar okumanı rica ediyorum. Mevzu benim ne aradığım değil, oraya gelecek adamı belirtmişiz biz zaten. Adamın egosunu tatmim etmek için girdiği çaba. Lütfen anlatılmak isteneni anlamadan, kendi çerçevende bir kalıba sokarak cevap verme arayışına girme. İyi forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön