Yaklaşık 3 hafta önce oyuna dönerken aklımda 'yavaş yavaş 49 olurum, sonrasında da üretim yaparım nasıl olsa grup bölgelerine giremeyeceğim, böyle vakit geçiririm.' diye düşünce vardı aklımda. Bu düşüncenin sebebi oyundaki eski yardımlaşmanın mevcut olmadığıydı, fakat:
Hem savaşçımda hem de büyücümde: gerek görevlerimde, gerekse üretimimde, öyle ya da böyle bana yardımcı olan, Adamwarlock ve yer aldığı loncadaki yardımsever bireylere(özellikle MrMitra, Dreamslayer- eğer yanlış hatırlamıyorsam-), Gevezeherif ve yer aldığı loncadaki yardımsever bireylere(isimleri tam hatırlayamadım maalesef), Nothingl, Tracey, Denizmavisi ve şu anda aklıma gelmeyen kişilere onlar için küçük benim için büyük olan hediyeleri ve yardımları, ayırdıkları vakit ve oyunu benim için daha keyifli hale getirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Aynı zamanda Sığınak Bölgesi'nde 49. seviyeye gelmemi sağlayan aşağıdaki gruba da ayrıca teşekkür ediyorum. Bir kişi daha vardı ama ilkinden sonra çıktı, ona da burdan teşekkür ediyorum. Timurhan isimli savaşçının da hızından bahsetmeden geçemeyeceğim, art arda hızlıca Kenan kesimi yaptık
*

İKV camiasına sevgilerim ve saygılarımla
*Fotoğrafa biraz 'yakınlaştır' yapmak gerekiyor