Küçük Bir Teşekkür [Eminönü]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Küçük Bir Teşekkür [Eminönü]

Mesaj gönderen Yafp »

Herkese merhabalar,

Yaklaşık 3 hafta önce oyuna dönerken aklımda 'yavaş yavaş 49 olurum, sonrasında da üretim yaparım nasıl olsa grup bölgelerine giremeyeceğim, böyle vakit geçiririm.' diye düşünce vardı aklımda. Bu düşüncenin sebebi oyundaki eski yardımlaşmanın mevcut olmadığıydı, fakat:

Hem savaşçımda hem de büyücümde: gerek görevlerimde, gerekse üretimimde, öyle ya da böyle bana yardımcı olan, Adamwarlock ve yer aldığı loncadaki yardımsever bireylere(özellikle MrMitra, Dreamslayer- eğer yanlış hatırlamıyorsam-), Gevezeherif ve yer aldığı loncadaki yardımsever bireylere(isimleri tam hatırlayamadım maalesef), Nothingl, Tracey, Denizmavisi ve şu anda aklıma gelmeyen kişilere onlar için küçük benim için büyük olan hediyeleri ve yardımları, ayırdıkları vakit ve oyunu benim için daha keyifli hale getirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Aynı zamanda Sığınak Bölgesi'nde 49. seviyeye gelmemi sağlayan aşağıdaki gruba da ayrıca teşekkür ediyorum. Bir kişi daha vardı ama ilkinden sonra çıktı, ona da burdan teşekkür ediyorum. Timurhan isimli savaşçının da hızından bahsetmeden geçemeyeceğim, art arda hızlıca Kenan kesimi yaptık :blush:

*Resim

İKV camiasına sevgilerim ve saygılarımla :upside_down_face:

*Fotoğrafa biraz 'yakınlaştır' yapmak gerekiyor >:)
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Küçük Bir Teşekkür [Eminönü]

Mesaj gönderen Burak8154 »

Yafp yazdı: 18 Tem 2017 06:46 Herkese merhabalar,

Yaklaşık 3 hafta önce oyuna dönerken aklımda 'yavaş yavaş 49 olurum, sonrasında da üretim yaparım nasıl olsa grup bölgelerine giremeyeceğim, böyle vakit geçiririm.' diye düşünce vardı aklımda. Bu düşüncenin sebebi oyundaki eski yardımlaşmanın mevcut olmadığıydı, fakat:

Hem savaşçımda hem de büyücümde: gerek görevlerimde, gerekse üretimimde, öyle ya da böyle bana yardımcı olan, Adamwarlock ve yer aldığı loncadaki yardımsever bireylere(özellikle MrMitra, Dreamslayer- eğer yanlış hatırlamıyorsam-), Gevezeherif ve yer aldığı loncadaki yardımsever bireylere(isimleri tam hatırlayamadım maalesef), Nothingl, Tracey, Denizmavisi ve şu anda aklıma gelmeyen kişilere onlar için küçük benim için büyük olan hediyeleri ve yardımları, ayırdıkları vakit ve oyunu benim için daha keyifli hale getirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Aynı zamanda Sığınak Bölgesi'nde 49. seviyeye gelmemi sağlayan aşağıdaki gruba da ayrıca teşekkür ediyorum. Bir kişi daha vardı ama ilkinden sonra çıktı, ona da burdan teşekkür ediyorum. Timurhan isimli savaşçının da hızından bahsetmeden geçemeyeceğim, art arda hızlıca Kenan kesimi yaptık :blush:

*Resim

İKV camiasına sevgilerim ve saygılarımla :upside_down_face:

*Fotoğrafa biraz 'yakınlaştır' yapmak gerekiyor >:)
Biz ve bizim gibiler daha ölmedi . Her daim yardım isteyene yardım olmak için hazırız. Buna emin olabilirsin kardeşim !.... *) *)

dahaNeLeR - cCcÜÇHİLALcCc
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Böyle insanlar olduğu sürece halen ümidimiz var birşeylerden, fakat eskisi gibi bir ortam yaratılamıyor bu son dönemlerde.
kedi
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

Yardımcı olmaya hazırız yazacaktım eksik yazmışım :grin: dediğim gibi şu aralar dahaNeLeR çarımla klansız takılıyorum. eö-meteor-yeraltı-sivri ada görevleri olan çekinmeden pm atabilir. oyundaysam mutlaka yardımcı olurum.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Tebrik ederim arkadaşlar. Yardımlaşma ve birlikte olduğunuz her süre içerisinde olumlu şeyler olacak.
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Asıl ben teşekkür ederim, sohbet dışında hiçbirşey yapamadık.Keşke daha fazla katkım olsaydı.Karakterlerimi aktarayım hele bi ondan sonra görüşelim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Yafp
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Yafp »

Ben teşekkür ediyorum herkese, en azından öyle ya da böyle bir şekilde oyunda keyifli vakit geçiriliniyor :upside_down_face:
  • Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
  • Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Welcome to yafp Eminönü.

Eminönü is a good server.

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Seven yazdı: 18 Tem 2017 13:45 Welcome to yafp Eminönü.

Welcome to Eminönü'dür o, Yafp olsa duramazsın. :)

Her daim söylerim; Eminönü sunucusunda hırsız, zarcı, ahlaksız insanlar olsa da, yardımsever insanları da vardır. Nasıl ki bir toplum içinde her kesimden insan yer alıyorsa, Eminönü de öyledir. Sizleri tebrik ederim. Umarım muhabbetiniz eksilmez, oyundan da aynı zevki alarak ilerleyip karakterlerinizi eksiksiz hale getirirsiniz. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Retaliation yazdı: 18 Tem 2017 15:24
Seven yazdı: 18 Tem 2017 13:45 Welcome to yafp Eminönü.

Welcome to Eminönü'dür o, Yafp olsa duramazsın. :)

Her daim söylerim; Eminönü sunucusunda hırsız, zarcı, ahlaksız insanlar olsa da, yardımsever insanları da vardır. Nasıl ki bir toplum içinde her kesimden insan yer alıyorsa, Eminönü de öyledir. Sizleri tebrik ederim. Umarım muhabbetiniz eksilmez, oyundan da aynı zevki alarak ilerleyip karakterlerinizi eksiksiz hale getirirsiniz. :)

Welcome to Eminönü yazsam. Eminönüne hoşgeldin olur.

Alıntıyı bilerek yapmadım yazdığı uzun yazıyı boşuna alıntıya gerek yok. Oraya kişi adı yazarsan cümle normal olur. Okuyan herkes eminönünde değil.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön