O günlere geri dönülmeyecek ama inşAllah o günler gibi gelecekte güzel olur. Bence hala umut var...
İKV ESKİ FOTOLAR BUYRUN SİZDE EKLEYİN
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İKV ESKİ FOTOLAR BUYRUN SİZDE EKLEYİN
Fotoğrafları ve içindeki insanları gördükçe duygulandım. 29 Levelden beri oynamasamda 39 level zamanında da Eminönü sunucusu çok güzeldi. Fotoğraftakilerin neredeyse hepsinide görmüşlüğüm vardır (tanımasamda). Abura'nın peşinden koştuğumuzu hiç unutamıyorum zaten
O günlere geri dönülmeyecek ama inşAllah o günler gibi gelecekte güzel olur. Bence hala umut var...
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
şifacı ontess in olduğu fotoda yetenek penceresi açk kalmış
meditasyonun yanındaki yetenek acayip birşeydi yav.
onu açınca ölmüyordun hatırlıyorumda 5 lvlde iri kertenkele kesiyordum zorlanmadan
o zamanlar büyük başarıydı.
meditasyonun yanındaki yetenek acayip birşeydi yav.
onu açınca ölmüyordun hatırlıyorumda 5 lvlde iri kertenkele kesiyordum zorlanmadan
o zamanlar büyük başarıydı.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
Serdar'ım beni de hatırlıyor musun?Rebornthebest yazdı: ↑16 Tem 2017 22:30 Fotoğrafları ve içindeki insanları gördükçe duygulandım. 29 Levelden beri oynamasamda 39 level zamanında da Eminönü sunucusu çok güzeldi. Fotoğraftakilerin neredeyse hepsinide görmüşlüğüm vardır (tanımasamda). Abura'nın peşinden koştuğumuzu hiç unutamıyorum zaten![]()
since 2007
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
Bu kalp seni unutur mu BurakIITHEMUROII yazdı: ↑16 Tem 2017 23:16Serdar'ım beni de hatırlıyor musun?Rebornthebest yazdı: ↑16 Tem 2017 22:30 Fotoğrafları ve içindeki insanları gördükçe duygulandım. 29 Levelden beri oynamasamda 39 level zamanında da Eminönü sunucusu çok güzeldi. Fotoğraftakilerin neredeyse hepsinide görmüşlüğüm vardır (tanımasamda). Abura'nın peşinden koştuğumuzu hiç unutamıyorum zaten![]()
O günlere geri dönülmeyecek ama inşAllah o günler gibi gelecekte güzel olur. Bence hala umut var...Uzun zaman aradan sonra ilk defa yazıyorum forumda.
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ne işe yarıyordu hocam?
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
O zamanlar güzeldi hocam işte ama her şeyde olduğu gibi eski olduğu için değil insanlarda daha çok emek ve emeğinin karşılığı olduğu içindi. Madenlerde şelit toplayarak Alman modeli set dizmeye çalışırdık. O zamanlar çeşitlilik vardı hocam herkeste aynı yüzük herkeste aynı set değildi.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Çocukken oynadığım oyunu askere gidecek yaşa geldiğimde de oynayacağımı bilseydim bende alırdım ekran görüntüsü. Almadığıma pişmanım. Teşekkürler konu için.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- lancelot5151
- Cin Avcısı
- Lonca: Ottoman Soldiers
Gözlerim yaşardı.
Keşke herşey eskisi gibi olsa..
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Hocam öncelikle yeteneği açınca üzerinde yeşil bir gaz oluşuyordu.NPClere yaklaşık 2 kat daha fazla vuruyordun.
Hatırlıyorumda baya iyiydi ya, hatta o yeteneği bulunca çok sevinmiştim baya işime yaramıştı
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia