Harita Küçüklüğü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Harita Küçüklüğü

Mesaj gönderen Seven »

TOLGA yazdı: 16 Tem 2017 16:55
Seven yazdı: 16 Tem 2017 16:43 Şahsen çoğu oyunlarda büyük harita özelliği var ve büyük harita bana göre çok itici geliyor küçük harita daha iyi radarımıza ne girerse ona razı oluyorum hemde zevkli oluyor diğer türlü hiçbir anlamı kalmaz mapın arayıp tarayıp bulunması daha iyi.
Radarda yaklaşan yaratık ve düşmanları büyük haritada görmek istemiyoruz zaten, gidilecek yol ve çıkışları görmemiz yeterli bizim için. İnternette yayınlanan Hol haritasına tepki verilmiyor, oyuna eklenince bir sakıncası olacağını düşünmüyorum.
İnternette yayınlanan haritalara bakabilirsiniz o zaman.

Oyun yönetimi zaten dev harita yapmaz diye düşünüyorum. Çünkü her bölgeyi biz gezerek öğrendik bu zamana kadar. Ekstra olarak meran şehir görevinde ise harita simsiyah kendi çabalarımızla her yolu deneyip doğru yolu bulduk.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

TOLGARDA yazdı: 16 Tem 2017 17:07
Seven yazdı: 16 Tem 2017 16:43 Şahsen çoğu oyunlarda büyük harita özelliği var ve büyük harita bana göre çok itici geliyor küçük harita daha iyi radarımıza ne girerse ona razı oluyorum hemde zevkli oluyor diğer türlü hiçbir anlamı kalmaz mapın arayıp tarayıp bulunması daha iyi.
e istersen büyütmezsin, acil durumlar için böyle bir seçenek olması uygun olur bu bakış açısıyla da.
Şuanda zaten haritaları herkes ezbere biliyor. Nasıl bir acil durumla karşı karşıya kalabilirsin ki... Yeni gelecek genişleme paketindede map küçük olacağı görüşündeyim herşey arayarak bulunur ve aradıkça oyunun keyfi çıkar. Armut piş ağzıma düş usulü olmaz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Seven yazdı: 16 Tem 2017 17:43
e istersen büyütmezsin, acil durumlar için böyle bir seçenek olması uygun olur bu bakış açısıyla da.
Şuanda zaten haritaları herkes ezbere biliyor. Nasıl bir acil durumla karşı karşıya kalabilirsin ki... Yeni gelecek genişleme paketindede map küçük olacağı görüşündeyim herşey arayarak bulunur ve aradıkça oyunun keyfi çıkar. Armut piş ağzıma düş usulü olmaz.
Böyle bir şeye "zaten herkes biliyor" diye bakmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Yeni oyuncular da olabilir. Ek olarak acil durumdan kastım gruptaki birini bulmaktı.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

TOLGARDA yazdı: 16 Tem 2017 18:00
Seven yazdı: 16 Tem 2017 17:43
Böyle bir şeye "zaten herkes biliyor" diye bakmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Yeni oyuncular da olabilir. Ek olarak acil durumdan kastım gruptaki birini bulmaktı.
Büyük map oyunu basitleştirir görüşündeyim. Herkes kendine göre haklıdır. Görüşler önemli tabi..
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Seven yazdı: 16 Tem 2017 17:39
TOLGA yazdı: 16 Tem 2017 16:55
Radarda yaklaşan yaratık ve düşmanları büyük haritada görmek istemiyoruz zaten, gidilecek yol ve çıkışları görmemiz yeterli bizim için. İnternette yayınlanan Hol haritasına tepki verilmiyor, oyuna eklenince bir sakıncası olacağını düşünmüyorum.
İnternette yayınlanan haritalara bakabilirsiniz o zaman.

Oyun yönetimi zaten dev harita yapmaz diye düşünüyorum. Çünkü her bölgeyi biz gezerek öğrendik bu zamana kadar. Ekstra olarak meran şehir görevinde ise harita simsiyah kendi çabalarımızla her yolu deneyip doğru yolu bulduk.
Meran Şehri bir labirent olduğu için ve içindeki Meranlıların hapsedildiği bir bölge olduğu için haritada karanlık gözükmektedir. Dileyen harita ile dileyen de gezip görerek öğrenmeli.
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Piri Reis`in haritası gibi olur o zaman da. Her şey dengeli güzel bence.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

lancelot5151 yazdı: 17 Tem 2017 18:21 Piri Reis`in haritası gibi olur o zaman da. Her şey dengeli güzel bence.
++1
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön