Harita Küçüklüğü
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Harita Küçüklüğü
Selam Ufakta Olsa Bazı Konular Aklıma takılıyor H Tuşuna basıldıgında Köşede gözüken Harita Gibi. Sizce Çok Küçük Kalmamış mı ? Bence Gereksiz. Bunun Yerine H Tuşuna bastıgımızda Ekranı Kaplayan Haritanin çıkmamsını isterdim aynı ''F1'' Bastıgımızda Karşımıza Çıkan Fotoğrafdaki gibi. Sizce Nasıl Olurdu ? Adamlar bize yaklaştıgında görmek değilde en azında grup üyelerini Büyük haritadan uzaktan da olsa görebilirdik
Re: Harita Küçüklüğü
Bizim kullandığımız "H" tuşu ile çalışan harita küçük harita olarak adlandırılıyor, dev harita oyuna eklenmesi bence de faydalı olur.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Ben şu ankinden memnunum ama bahsettiğiniz harita eklenirse yararı büyük olacaktır.
Şahsen çoğu oyunlarda büyük harita özelliği var ve büyük harita bana göre çok itici geliyor küçük harita daha iyi radarımıza ne girerse ona razı oluyorum hemde zevkli oluyor diğer türlü hiçbir anlamı kalmaz mapın arayıp tarayıp bulunması daha iyi.
Radarda yaklaşan yaratık ve düşmanları büyük haritada görmek istemiyoruz zaten, gidilecek yol ve çıkışları görmemiz yeterli bizim için. İnternette yayınlanan Hol haritasına tepki verilmiyor, oyuna eklenince bir sakıncası olacağını düşünmüyorum.
e istersen büyütmezsin, acil durumlar için böyle bir seçenek olması uygun olur bu bakış açısıyla da.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Bence Her Haliyle Büyük Harita Eklense Oyuna Daha İyi Olacağını Düşünüyorum Ben Örnek Veriyorum Meran Şehri Ya Ezberlemek Gerekiyor Yada İnternetten Bakmak Gerekiyor Bu Dediğim Şey İçin ona gerek kalmayacak Mesela. Bir Örnek daha Veriyorum adam Uzun zaman girmemiş saat yolunu Unutmuş. veya Bölge Konusunda X ile Yol Savaşcısının yönünü Karıştırıyor Bu Harita Bir Nebze de Olsa İşimizi Görür Diye Ümit Ediyorum Tabi Yönetim İlgilenirse Bu Konuyla 
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Hatta Tolganın dediği Gibi Giriş Çıkışlari Görürüz Neden İnternetten Bakalım Ki Oyuna Eklenirse
Önerini belki değerlendirirler ama bu tür oyunlarda en başında olması gereken bir özellik olan büyük harita özelliğini eklememişlerse bir bildikleri vardır diye düşünüyorum.Yani oynayarak keşfedip haritayı ezberlemek gibi.
Oyun dosyaları ile oynayarak F1 tuşundaki resimlerin yerine harita resimleri koyabilirsiniz.Tabi harita değiştiğinde F1 tuşundaki resim değişmez.Elinle değiştirirsin.Bu haritanın pek faydası olmaz çünkü zaten oyunu ezberliyorsunuz bir süre sonra.Bu özelliği şu şekilde kullanırsanız daha faydalı.Her haritadaki her madenin yerini gösteren resimler oluşturup F1 tuşuna eklersiniz ve bu şekilde F1 tuşunda eklediğiniz haritalara bakarak madenlerin yerlerini görürsünüz.Tabi bunu hazırlamak ayrı mesele
Maden yerleri de zamanla ezberleniyor gerçi.Tabi ezberlemek istemeyen maden haritası programına bakar vs vs.
Meran'a giden yolun ise haritası bilerek boş bırakılmıştır.O yolu ya ezberlemelisiniz yada lonca ile ışınlanmalısınız.Büyük haritada yol gösterilirse anlamı kalmaz.
Oyun dosyaları ile oynayarak F1 tuşundaki resimlerin yerine harita resimleri koyabilirsiniz.Tabi harita değiştiğinde F1 tuşundaki resim değişmez.Elinle değiştirirsin.Bu haritanın pek faydası olmaz çünkü zaten oyunu ezberliyorsunuz bir süre sonra.Bu özelliği şu şekilde kullanırsanız daha faydalı.Her haritadaki her madenin yerini gösteren resimler oluşturup F1 tuşuna eklersiniz ve bu şekilde F1 tuşunda eklediğiniz haritalara bakarak madenlerin yerlerini görürsünüz.Tabi bunu hazırlamak ayrı mesele
Maden yerleri de zamanla ezberleniyor gerçi.Tabi ezberlemek istemeyen maden haritası programına bakar vs vs.
Meran'a giden yolun ise haritası bilerek boş bırakılmıştır.O yolu ya ezberlemelisiniz yada lonca ile ışınlanmalısınız.Büyük haritada yol gösterilirse anlamı kalmaz.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

Dediğin Olay Güzel Mantıklı
aslında Fakat zaten Dediğin gibi Her Oyunda var böyle şeyler İKV'de Neden olmasın bu tür ufak tefek güncellemeler rahatlatır
ama dedigin olay güzelmiş bak bir ara üşenmezsem denerim