TOLGA yazdı: ↑16 Tem 2017 12:1049 olup grup bölgelerine girmek isteyen herkese önerim şu oldu: Klan içinde oldukça çok dost edinin, edindiğiniz dostlardan birini referans göstererek bir loncaya dahil olun. Hem dostlarınız hem de lonca arkadaşlarınız sizi grup bölgelerine götürmeye çalışsın. Bu sayede yavaş yavaş karakterini dizmeye başlarsın. Transformatör eşyalar Kıyamet'ten sonra ilk önem verdiğin set olsun çünkü bir şekilde Yıldırım - 2 alıp Büyük Hol'e inip orada para kasman, maden çekmen gerekecek, bu oyunun başka bir çıkar yolu yok. Umarım dilediğin yerlere gelirsin.
Şu anda oyuna para yatıramıyorum İninal Kart Kullanıyorum ne yazık ki onda olmuyor telefon desem fatura daha dün kesildi. yani açıkcası ikvye şuanlık para yatırmayi hiç istemiyorum Playstation 4 Kullanıyorum Çoğunlukla ona para yatırıyorum. Bunu Loncasız bir şekilde halledemez miyim
Lonca zorunlu değil öncesinde bak ne demişim; dost edin. Dostlarınla da girebilirsen, lonca şart değil o ekstra bir yardım olurdu.
Umarım öyle dostlarla karşılaşırım Bazıları Parayla götürüyor çünkü
Teşkilat da bizim kadar kalabalık bir sunucu mutlaka yardım edenler olur ancak Eminönü yardım etme ve görev tamamlama gibi özelliklerde birinci sunucu bu yüzden taşınmanı tavsiye ederim maddi durumunun müsait olduğu bir zamanda. Ben de Eminönü'de oynuyorum, Arz klanındayım geldiğinde haberim olsun.
Hocam Yandaki Bilgilerimde Teşkilat Gördüyseniz o Eski Sunucum. Benim Lonca Ekibimizin Çoğu Oyunu Bıraktıgı İçin ve Oradaki oyuncular pek sizin gibi karşılamıyor yani sonuç olarak söylemek gerekirse şu anda eminönü sunucusundayım Burada bana çok yardımcı Oluyorlar Görev Konusunda Retaliation-Plafect-Karizmavacun-Seven Olsun Hepsi yardım ediyor sağolsunlar boş oldukları vakit güzel zaman geçiriyoruz eminönü sunucusunu çok beğendim zaten 2 tane hesap kastım ayrı ayrı ikiside şuanda 39 Seviye
Öncelikle tekrardan hoş geldin. Büyücün için tek yapman gereken asa üretmek ve ÇT dışındaki GB'lere girmek. Bunun için TOLGA dostumun dediklerini dikkate almanı öneririm. Yapılacak görevin olduğunda pazartesi bana ulaşabilirsin.
Merhaba Furkan ilk Olarak Güzel Yorumun İçin Teşekkür Ederim
---
Önerini Dikkate alacağım Şu anda İki Hesabımda baya geride Onlari 49 a Kadar Kastığımda Gelen Malzemeler ile Kıyamet Asanın Bir Nebze'de Olsa İskeleti Gözükecektir Geri Kalanlarınıda Savaşcı Hesabımla Markette Bulunan 1günlük Yaz Ödülünden Gelen Arttırıcılarla Beraber Madene Yoğunlaşacağım Görev Konusuna Gelirsek Pazartesi Günü Marmaraereğlisine Gidiyorum Biraz Kafamı Dinlemek Zorundayım Tatilde yapmadım zaten Eve Geldikten sonra Bir Şeyler yaparız Bölge Konusunda ise Önerin İçin Teşekkür Ederim Mutlaka Değerlendireceğim Bunu.
IIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 14:19
Hocam Yandaki Bilgilerimde Teşkilat Gördüyseniz o Eski Sunucum. Benim Lonca Ekibimizin Çoğu Oyunu Bıraktıgı İçin ve Oradaki oyuncular pek sizin gibi karşılamıyor yani sonuç olarak söylemek gerekirse şu anda eminönü sunucusundayım Burada bana çok yardımcı Oluyorlar Görev Konusunda Retaliation-Plafect-Karizmavacun-Seven Olsun Hepsi yardım ediyor sağolsunlar boş oldukları vakit güzel zaman geçiriyoruz eminönü sunucusunu çok beğendim zaten 2 tane hesap kastım ayrı ayrı ikiside şuanda 39 Seviye
Eminönü sunucusunda olman iyi isabet, bana oyun içinden şu karakterlerle ulaşabilirsin; TolgaALBAYRAK, TiMURI, FreeDDooMM
IIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 14:19
Eminönü sunucusunda olman iyi isabet, bana oyun içinden şu karakterlerle ulaşabilirsin; TolgaALBAYRAK, TiMURI, FreeDDooMM
Pekala Teşekkür Ederim Şu Anda oyunda değilsiniz Galiba Bende Nicklerimi bırakayım Belki Lazım Olur Ergxarmagedon - Reznowx
IIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 15:09Pekala Teşekkür Ederim Şu Anda oyunda değilsiniz Galiba Bende Nicklerimi bırakayım Belki Lazım Olur Ergxarmagedon - Reznowx
Yarım saate kadar oyuna girmiş olurum, bir görüşelim.
IIxSoulflyxII yazdı: ↑16 Tem 2017 15:09Pekala Teşekkür Ederim Şu Anda oyunda değilsiniz Galiba Bende Nicklerimi bırakayım Belki Lazım Olur Ergxarmagedon - Reznowx
Yarım saate kadar oyuna girmiş olurum, bir görüşelim.