Örümcek kuyusundaki elmas
- ALeMiNLoRDu
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Örümcek kuyusundaki elmas
Örümcek kuyusunun ortasında ki süsleme amaciyla konulan elmasa sürekli takılıyorum ve takılınca oradan çıkılmıyor bug oluyor. Yetkililerin bi düzenleme yapması gerekmiyormu.
"Bırak Ay Gitsin Sen Kal Bu Gece"
Re: Örümcek kuyusundaki elmas
Bu tür bug ve lag sorununu güncellemeden sonra çözeceklerini umuyoruz. Özellikle Yeraltı bölgesinde çok takılma sorunu oluyor üstelik de dar, temkinli yürümeni öneririm.
[/quote]
Yeraltı bölgesinde savaşçım ile maden gezerken takılıyorum koşma süresi bitene kadar o takılmadan her ne kadar çıkamasamda hoşuma gidiyor bu tür olaylar.
Süsleme amacıylada konulsa içinden geçmek pek mantklı olmaz diye düşünüyorum biraz dönüşü geniş alman lazım.ALeMiNLoRDu yazdı: ↑16 Tem 2017 12:04 Örümcek kuyusunun ortasında ki süsleme amaciyla konulan elmasa sürekli takılıyorum ve takılınca oradan çıkılmıyor bug oluyor. Yetkililerin bi düzenleme yapması gerekmiyormu.
Yeraltı bölgesinde savaşçım ile maden gezerken takılıyorum koşma süresi bitene kadar o takılmadan her ne kadar çıkamasamda hoşuma gidiyor bu tür olaylar.
Yeraltında en sinir bozucu özellik, kara cin mağarası yoluna gitmektir.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Bahsi geçen elmas yüzünden nice 'Çukurcular' Örümceklere yem oldu. Buna kendim de dahilim. Ancak oyunda yapılacak daha önemli şeyler var. 
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aynı sebepten ötürü örümcek kuyusuna uğramıyorum , teğet geçiyorum.Sinir bozucu bir durum.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Bir İKV atasözü der ki;
İKV'de karakterinizi yürütürken genişten alın.
İKV'de karakterinizi yürütürken genişten alın.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Ben sırf bundan 5 sene önce meteordaki arz kalede karakterim büyük yuvarlak kayaya takılması sonucu çarı silmiştim.
kedi
takıldığınız yerlerden shiftle yürüyerek rahat çıkabilirsiniz. depar varken sıkıntı tabi, ha bi de arkanızda örümcek varsa
ama elimizdeki en iyi çözüm bu Shift malesef