Öncelikle hepinizin şansı bol olsun arkadaşlar;
Betadan başlayan sevgilim gibi bir dargın bir barışık olduğum oyundur İKV.
Bayadır oynamıyorum en son Beyazda başlarım boyle oyuna diyip ne var ne yok dağıtmıştım, yani sıfırım.
Oyunun güncelleme muhabbetini duydum kulak aşina olduğundan pek heyecanlanmadım tipik İKV çünkü.
Şuan oynanayacak bir durumu var mı oyunun, yoksa hala aynı tas aynı hamam mıdır ?
Bol şanslar tekrardan.
Myprofesyonel-Eminönü
Ölümüne, Şah, Kristal Loncaları - Şahxtılsım, Krsitalxanka,Kristalxtılsım, PEERLESS karakterleri, NasuhKILIÇ karakterleri - Meran
En son Beyazköşkte idi serüvenim NasuhKILIÇ karakterleri
ESKİLERDEN BİR SORU
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: ESKİLERDEN BİR SORU
5 yıldır genişleme kat etmeyen bir oyundayız ancak Gorgar'ın yaptığı açıklama ile herkesin tüyleri diken diken oldu ve heyecanla beklenmeye devam ediliyor. Açık söylemek gerekirse şimdilik değişen bir şey yok ancak güncellemeden sonra neler olur bilemeyiz. Dönmeyi düşünüyorsanız bence geç değil. Güncelleme gelene kadar karakterinizi tamamlamaya çalışın ve güncelleme geldiğinde de kaldığınız yerden devam edin.
Güncelleme geleceği aşikar. Güncelleme gelene kadar karakter kasmanı, oyuna tekrardan adapte olmanı ve çevre kurmanı tavsiye ederim. Zira güncelleme geldiğinde, oynayacaksan eğer, bunları yapman cok zor olacak.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Kader mühürlerinde yıldızımız barışmasada bırakmadan önce eşyalarını ihtiyacı olanlara dağıtman samimiyetini kanıtladı.XxPEERLESSxX yazdı: ↑16 Tem 2017 01:02 Öncelikle hepinizin şansı bol olsun arkadaşlar;
Betadan başlayan sevgilim gibi bir dargın bir barışık olduğum oyundur İKV.
Bayadır oynamıyorum en son Beyazda başlarım boyle oyuna diyip ne var ne yok dağıtmıştım, yani sıfırım.
Oyunun güncelleme muhabbetini duydum kulak aşina olduğundan pek heyecanlanmadım tipik İKV çünkü.
Şuan oynanayacak bir durumu var mı oyunun, yoksa hala aynı tas aynı hamam mıdır ?
Bol şanslar tekrardan.
Myprofesyonel-Eminönü
Ölümüne, Şah, Kristal Loncaları - Şahxtılsım, Krsitalxanka,Kristalxtılsım, PEERLESS karakterleri, NasuhKILIÇ karakterleri - Meran
En son Beyazköşkte idi serüvenim NasuhKILIÇ karakterleri
Şuan beyazköşk bıraktıgın zamankinden daha beter 7 senemi verdim o sunucuya in cin birde hırsızlar top oynuyo.
Gelelim oyuna başlamaya değermi sorusuna Eminönüde bundan 2 hafta önce bende başladım oyuna aktif oyuncu sayısı gerçekten eski günleri aratmayan cinsten Çt önündeki kalabalık , Eminönüde klan savaşları , Meteorda bi o sancaga bi o kaleye toplu baskınlar falan fistan derken sunucuyu beğendim yani anlıyacagın başlamak istersen Eminönünde başla oyunun o eski tadını veren bir sunucu.Bir ihtiyacın olursa forum özelden veya oyundan bana ulaşabilirsin

- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Eyvallah teşekkürler Kader muhurlerınıde sarmıştım evet ancak guncelleme gelıyor dıyıp oradada bır degısme olmayınca orayıda bıraktım )
Orada 6 kişinin yaptıgını ben tek başıma yapıyordum bug degıl gercı ama acıktı yanı resmen efsane stok yaptım bono gıbı dusunun ama hıle yok ) Bırakırkende IKV ye ınat hepsini dagıtmıstım nasıl rahatladım anlatamam o an
Millet o malzemeyi tek basına 1 senede toparlayamazdı onlara yararım oldugu ıcın mutluyum )
Bakalım ıkv hayırlısı dusunce asamasındayım )
Orada 6 kişinin yaptıgını ben tek başıma yapıyordum bug degıl gercı ama acıktı yanı resmen efsane stok yaptım bono gıbı dusunun ama hıle yok ) Bırakırkende IKV ye ınat hepsini dagıtmıstım nasıl rahatladım anlatamam o an
Bakalım ıkv hayırlısı dusunce asamasındayım )

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi