15 Temmuz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

15 Temmuz

Mesaj gönderen Rudboy »

Yazmış olduklarımın silinmesine anlam veremiyorum. Paylaşımımda herhangi bir kışkırtma hakaret küfür vb. bulunmadığı halde konumu kaldırıyorsunuz.

Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: 15 Temmuz

Mesaj gönderen Serinplay »

Hassasiyetini anlıyorum ancak hiçbir oyun forumu böyle bir paylaşım yapmadı.Yapmazlar çünkü bu başlık altında oluşacak tartışmalar kaçınılmazdır.
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rudboy »

Serinplay yazdı: 15 Tem 2017 15:15 Hassasiyetini anlıyorum ancak hiçbir oyun forumu böyle bir paylaşım yapmadı.Yapmazlar çünkü bu başlık altında oluşacak tartışmalar kaçınılmazdır.
Benim amacım onların unuttuğu bir günü ben hatırlatıyorum. Bir TÜRK bayrağı koymak yada bir açıklama yapmak. En basiti İKV facebook sayfasında bir video paylaşmak bir fotoğraf paylaşmak ne kadar zor olabilir ?
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Az önce yazdım konu silindi görmedin. Yine silinecek. O video da malum şahsın konuşması oldukça silinsin zaten. Ülkeyi eski dostuyla bu hale getirip bugun zafer olarak kutlatan kişi bir zahmet Ömer Halisdemir gibi kahramanları ağzına almasın.
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rudboy »

turkoxHAMSTER yazdı: 15 Tem 2017 15:17 Az önce yazdım konu silindi görmedin. Yine silinecek. O video da malum şahsın konuşması oldukça silinsin zaten. Ülkeyi eski dostuyla bu hale getirip bugun zafer olarak kutlatan kişi bir zahmet Ömer Halisdemir gibi kahramanları ağzına almasın.
Dostum burada amaç video değil. O silinir başka yüklenir o önemli değil. BEnim vurgulamak istediğim konu oyunun bugün namına Şehitlerimiz namına bir TÜRK bayrağı koymamış olmasıdır
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Buradaki benzer içerikli konuda neden bu tür konulara müdahale edildiği belirtilmiştir, yeni bir konu açmadan önce benzer konu olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca konunuzun silinmesinin ardından konunuzu silen yetkili tarafından özel mesaj yolu ile tarafınıza bilgi verildiği de görülmektedir.

İlaveten; buranın bir oyun platformu olduğunu, bu tür konuların yerinin burası olmadığını da bir kez daha hatırlatırız. İlgili tarihte vuku bulan olaylar neticesinde yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımızın ruhu şâd olsun.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön