Gorgar Gelmiş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Gorgar Gelmiş

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Her zaman anlamsız bir konu açmak istemiştim. Az önce Gorgar'ı aktif görünce fırsat bu fırsat dedim
Resim
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Thestory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Re: Gorgar Gelmiş

Mesaj gönderen Thestory »

Bence güncelleme ve öneriler ile ilgili biraz daha bilgi verilebilir. Sunulan önerilen yapılabilir/ yapılamaz şeklinde yorumlar yaparsanız seviniriz sayın Gorgar..
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII

xWesTSooNx
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Gorgar açıklama yazıyor tahminen
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

resp0nse yazdı: 14 Tem 2017 16:18 Gorgar açıklama yazıyor tahminen
Ben de öyle bir şeyler bekledim ama sonuç hüsran oldu; search.php?keywords=&terms=all&author=g ... submit=Ara
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Forumda Yeni gelecek genişleme paketiyle ilgili önerileriniz var ise elle tutulur şekilde değerlendirmeye alınacaktır vs. şeklinde bir başlık açılırsa gerçekten hem oyunun gidişatına olumlu etkiler hemde sobee ekibinin ciddi anlamda yükünü hafifletmiş oluruz,bu zaten bizim için bir zevk ama bana kalırsa kader mühürleri oyununa yapılacak olan yatırımı tek başına bütünlüğüyle İKV'ye yapsalarda oyun şuan ciddi anlamda çok büyük bir ivme kazanmış,eskisine göre daha çok oyuncu potansiyeline sahip olup aynı zamanda akçe ve plus satışlarında büyük oranda artış olurdu,nacizane fikrim.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

KRoNicK yazdı: 14 Tem 2017 22:28 Forumda Yeni gelecek genişleme paketiyle ilgili önerileriniz var ise elle tutulur şekilde değerlendirmeye alınacaktır vs. şeklinde bir başlık açılırsa gerçekten hem oyunun gidişatına olumlu etkiler hemde sobee ekibinin ciddi anlamda yükünü hafifletmiş oluruz,bu zaten bizim için bir zevk ama bana kalırsa kader mühürleri oyununa yapılacak olan yatırımı tek başına bütünlüğüyle İKV'ye yapsalarda oyun şuan ciddi anlamda çok büyük bir ivme kazanmış,eskisine göre daha çok oyuncu potansiyeline sahip olup aynı zamanda akçe ve plus satışlarında büyük oranda artış olurdu,nacizane fikrim.
O bahsettiğini tüm İKV oyuncuları biliyor ama gel de anlat. Olsun, yine de açıklamayı yaptılar, gönlümüzü aldılar. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
KRoNicK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen KRoNicK »

Retaliation yazdı: 14 Tem 2017 23:58
KRoNicK yazdı: 14 Tem 2017 22:28 Forumda Yeni gelecek genişleme paketiyle ilgili önerileriniz var ise elle tutulur şekilde değerlendirmeye alınacaktır vs. şeklinde bir başlık açılırsa gerçekten hem oyunun gidişatına olumlu etkiler hemde sobee ekibinin ciddi anlamda yükünü hafifletmiş oluruz,bu zaten bizim için bir zevk ama bana kalırsa kader mühürleri oyununa yapılacak olan yatırımı tek başına bütünlüğüyle İKV'ye yapsalarda oyun şuan ciddi anlamda çok büyük bir ivme kazanmış,eskisine göre daha çok oyuncu potansiyeline sahip olup aynı zamanda akçe ve plus satışlarında büyük oranda artış olurdu,nacizane fikrim.
O bahsettiğini tüm İKV oyuncuları biliyor ama gel de anlat. Olsun, yine de açıklamayı yaptılar, gönlümüzü aldılar. :)
Belki bir ümit diyelim :)
Kullanıcı avatarı
hasanSONMEZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Paha Bicilmez

Mesaj gönderen hasanSONMEZ »

Her zaman burda :)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

:+1:
kedi
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

hasanSONMEZ yazdı: 15 Tem 2017 01:31 Her zaman burda :)
İnsan yeşil bir isim görünce heyecanlanıyor ister istemez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön