Gorgar Gelmiş
Gorgar Gelmiş
Her zaman anlamsız bir konu açmak istemiştim. Az önce Gorgar'ı aktif görünce fırsat bu fırsat dedim

Re: Gorgar Gelmiş
Bence güncelleme ve öneriler ile ilgili biraz daha bilgi verilebilir. Sunulan önerilen yapılabilir/ yapılamaz şeklinde yorumlar yaparsanız seviniriz sayın Gorgar..
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
Gorgar açıklama yazıyor tahminen
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Ben de öyle bir şeyler bekledim ama sonuç hüsran oldu; search.php?keywords=&terms=all&author=g ... submit=Ara
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Forumda Yeni gelecek genişleme paketiyle ilgili önerileriniz var ise elle tutulur şekilde değerlendirmeye alınacaktır vs. şeklinde bir başlık açılırsa gerçekten hem oyunun gidişatına olumlu etkiler hemde sobee ekibinin ciddi anlamda yükünü hafifletmiş oluruz,bu zaten bizim için bir zevk ama bana kalırsa kader mühürleri oyununa yapılacak olan yatırımı tek başına bütünlüğüyle İKV'ye yapsalarda oyun şuan ciddi anlamda çok büyük bir ivme kazanmış,eskisine göre daha çok oyuncu potansiyeline sahip olup aynı zamanda akçe ve plus satışlarında büyük oranda artış olurdu,nacizane fikrim.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
O bahsettiğini tüm İKV oyuncuları biliyor ama gel de anlat. Olsun, yine de açıklamayı yaptılar, gönlümüzü aldılar.KRoNicK yazdı: ↑14 Tem 2017 22:28 Forumda Yeni gelecek genişleme paketiyle ilgili önerileriniz var ise elle tutulur şekilde değerlendirmeye alınacaktır vs. şeklinde bir başlık açılırsa gerçekten hem oyunun gidişatına olumlu etkiler hemde sobee ekibinin ciddi anlamda yükünü hafifletmiş oluruz,bu zaten bizim için bir zevk ama bana kalırsa kader mühürleri oyununa yapılacak olan yatırımı tek başına bütünlüğüyle İKV'ye yapsalarda oyun şuan ciddi anlamda çok büyük bir ivme kazanmış,eskisine göre daha çok oyuncu potansiyeline sahip olup aynı zamanda akçe ve plus satışlarında büyük oranda artış olurdu,nacizane fikrim.
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Belki bir ümit diyelimRetaliation yazdı: ↑14 Tem 2017 23:58O bahsettiğini tüm İKV oyuncuları biliyor ama gel de anlat. Olsun, yine de açıklamayı yaptılar, gönlümüzü aldılar.KRoNicK yazdı: ↑14 Tem 2017 22:28 Forumda Yeni gelecek genişleme paketiyle ilgili önerileriniz var ise elle tutulur şekilde değerlendirmeye alınacaktır vs. şeklinde bir başlık açılırsa gerçekten hem oyunun gidişatına olumlu etkiler hemde sobee ekibinin ciddi anlamda yükünü hafifletmiş oluruz,bu zaten bizim için bir zevk ama bana kalırsa kader mühürleri oyununa yapılacak olan yatırımı tek başına bütünlüğüyle İKV'ye yapsalarda oyun şuan ciddi anlamda çok büyük bir ivme kazanmış,eskisine göre daha çok oyuncu potansiyeline sahip olup aynı zamanda akçe ve plus satışlarında büyük oranda artış olurdu,nacizane fikrim.![]()
- hasanSONMEZ
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Paha Bicilmez
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
KRoNicK yazdı: ↑14 Tem 2017 22:28 Forumda Yeni gelecek genişleme paketiyle ilgili önerileriniz var ise elle tutulur şekilde değerlendirmeye alınacaktır vs. şeklinde bir başlık açılırsa gerçekten hem oyunun gidişatına olumlu etkiler hemde sobee ekibinin ciddi anlamda yükünü hafifletmiş oluruz,bu zaten bizim için bir zevk ama bana kalırsa kader mühürleri oyununa yapılacak olan yatırımı tek başına bütünlüğüyle İKV'ye yapsalarda oyun şuan ciddi anlamda çok büyük bir ivme kazanmış,eskisine göre daha çok oyuncu potansiyeline sahip olup aynı zamanda akçe ve plus satışlarında büyük oranda artış olurdu,nacizane fikrim.
kedi