denizxlord yazdı:Baya zamandır oyuna girmiyordum sanırım bundan sonra da oyuna girmeyeceğim zaten oyuna girip girmemem kimsenin umurunda da değil başka oyunlar oynuyorum başka bir şekilde zamanımı eskitiyorum umarım sizler için oyun güzel geçiyordur ikv cidden çok güzel bi oyun değerini bilin.Sizleri unutmak zor ama hatıra olarak kalacaktır.
Ömer oyuna girmemem kimsenin umurunda değil ne demek.Elbette umurumuzda,bunuda konuştuk sanıyorum.Pire için yorgan yaktın..Kişisel kararlarına saygımızdan bir köşede oturduk bekliyoruz seni.Daha yapacak çok iş var bekliyoruz seni:D
Seni görmeden özgür abimi görmeden çok sevdiğimi bilesiniz ama bazı değerler vardır ablacım.Söyledim size allaha bin şükürler olsun babamın parası var istesem mevlütün bana lafını yaptığı malzemelerden tılsıma boyboy diziyim sorun işte benim bunları haketmemem ablacım yoksa bugune kadar ne zaman bi yalnışımı gördünüz.Sizleri seviyorum ablacım aslında bi konuşalım Ankaraya geldiğimde yüzyüze olsa çok ama çok daha iyi olur en yakın zamanda ankaraya gelip buluşalım ablacım burcu sen ben özgür abim...
İlk defa foruma yazı yazıorum oyüzden mazur görün pek beceremeyebilirim.
Öncelikle sayfamızın hayırlı olması dileğiyle. En büyük temennim sevgi ve saygı ile yürüttüğümüz dostluğumuzun oyun evreninden gelen sorunlarla zedelenmemesidir. Güzel bir sayfa olması için tartışmaların güzel lonca sayfamızdan yürütülmemesinin daha iyi olacağına inanıyorum ve bizi destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Ömer sana gelince sen bizim dostumuzsun oyunda yoksan da bizim için her zaman varsın bunu unutmaman dileğiyle..
Tılsımın güzel insanları her daim sevgi saygı ile yoğrulmanız dileği ile...
Su Çerçöpün Hatrına Saflığını Bırakmaz... Düşüncen gül ise sen gül bahçesisin, diken ise dikenliksin.
Teşekkür ederim kardeşimsın canımsın sevcan bu yorumların beni mutlu etti çok saol..
Biraz dinleneyim kafamı toplayım kızgınlığım geçsin aranızdayım merak etme.
İyi oyunlar size şu aralar evle biraz sorunlar var malum öğrenci evi dağılıcak kimisi okul bitiriyo kimisi başka eve çıkıyor bende başka eve çıkıyorum onları halledip sınavları da verdikten sonra aranızdayım.
Sizleri çok seviyorum.KArdeşim abim ablamlarımsınız.
denizxlord yazdı:Teşekkür ederim kardeşimsın canımsın sevcan bu yorumların beni mutlu etti çok saol..
Biraz dinleneyim kafamı toplayım kızgınlığım geçsin aranızdayım merak etme.
İyi oyunlar size şu aralar evle biraz sorunlar var malum öğrenci evi dağılıcak kimisi okul bitiriyo kimisi başka eve çıkıyor bende başka eve çıkıyorum onları halledip sınavları da verdikten sonra aranızdayım.
Sizleri çok seviyorum.KArdeşim abim ablamlarımsınız.
ömer kardeşim bende nerelerde bu adam diyodum öğrenci evini dert etme bana sor 2 yılda 7. evimdeyim en kısa zamanda aramızda gormek isterim seni
Beni hep iyi hatırlayın inşallah dostlar. Lodos Arz farketmez hepinizi seviyorum..
Allah'a emanet olun.
Bi kusurum olduysa affola kırdıysam özür dilemenin büyüklük oldğunu bilip özürümü de dilerim. Ama şunu diyebilirim ki kırıldıklarım kırdıklarımdan daha çok , o yüzden de dertlenip oyun oynanmıyor.. Ben böyle hala yürek taşıyan hassas insanım işte.... Kendinize iyi bakın. Kardeşlerime inşallah örnek olabilmişimdir az da olsa . Tılsım 'dan Sevcan diye biri de geldi geçti, unutmaması gerekenlerin unutmamasını dilemekten başka bir beklentim yok..
Ulaşmak isteyenler için msn adresim denizxinan@hotmail.com
Kendinize iyi bakın
Su Çerçöpün Hatrına Saflığını Bırakmaz... Düşüncen gül ise sen gül bahçesisin, diken ise dikenliksin.
ömer kardeşim bende nerelerde bu adam diyodum öğrenci evini dert etme bana sor 2 yılda 7. evimdeyim en kısa zamanda aramızda gormek isterim seni[/color][/quote] Döneceğim kardeşim merak etme ama bi zamanı var.az biraz kafamı toplayım olur mu kardeşim biraz yıkıldım kendimi toplamam lazım
Denizxinan yazdı:Beni hep iyi hatırlayın inşallah dostlar. Lodos Arz farketmez hepinizi seviyorum..
Allah'a emanet olun.
Bi kusurum olduysa affola kırdıysam özür dilemenin büyüklük oldğunu bilip özürümü de dilerim. Ama şunu diyebilirim ki kırıldıklarım kırdıklarımdan daha çok , o yüzden de dertlenip oyun oynanmıyor.. Ben böyle hala yürek taşıyan hassas insanım işte.... Kendinize iyi bakın. Kardeşlerime inşallah örnek olabilmişimdir az da olsa . Tılsım 'dan Sevcan diye biri de geldi geçti, unutmaması gerekenlerin unutmamasını dilemekten başka bir beklentim yok..
Ulaşmak isteyenler için msn adresim denizxinan@hotmail.com
Kendinize iyi bakın
üzücü hakkaten üzücü oyun içinde samimi olarak konuştuğum kişilerden biridir az konuşur öz konusurduk sevcanla nediyelim kararını sen vermişsin kardeşim hayırlısı neyse o olsun hakkında allah yar ve yardımcın olsun umarım arada girer bi selam verirsin oyuna olmasad foruma selametle.
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim avşareli. Herkes hoş sohbetimizin dostluğumuzun devam edeceğine emin olabilir. Ayrıca dediğin gibi yapıcam forumdan sizleri her zaman takip edicem . Tek temennim kimsenin boş sebeplerle kalp kırmaması. Ben kendimce güzel bir tılsım için bireysel olarak üzerime düşeni yaptım başarılı olamadım pek ama inanıyorum bi gün bu yersiz kavgalar bitecek insanların birbirini anladığı güzel bir sunucu olacak Tılsım.. Kendinize iyi bakın Tılsım'ın kalbi güzel insanları (=