İkv Hatırası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SAIM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İkv Hatırası

Mesaj gönderen SAIM »

Geçmişten günümüze, grafikleri her ne kadar şuanki piyasa oyunlarından geri de kalmış olsa, İstanbul Kıyamet Vakti yüzlerce, binlerce insanın hafızalarından iyi kötü anılar izler bırakmıştır.Şahsım adına söyleyebilirim ki hâlâ müziklerini dinlediğimde beni güzel sohbetlerin, dostlukların olduğu günlere götüren hayatımda iz bırakmış bir oyundur.Silah yükseltme döneminde, herkesin kanca asaları yükseltmenin saflık olduğunu düşündüğü zamanlarda ben bu işten bu grafikleri görmekten zevk alırdım.🙂 Tesadüfen oyunumuzu oynayan İsmail Kocaali kardeşim ile tanıştım.Kendisi de takı tasarım işi yapıyormuş.Bende kendisinden bir istekte bulundum ve fotoğraflarda gördüğünüz kolye ucunu yapmış bulunduk.Sizlerle de paylaşmak istedim bu eseri.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Ellerine sağlık.Siz de istediğiniz herhangi bir eşyayı takı, aksesuar olarak yaptırabilirsiniz.🙂 (Not:Kanca asanın boyaması bana aittir 🙂) Kendisine instagram üzerinden ulaşabilirsiniz: @ismailkocaali

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: İkv Hatırası

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Güzel olmuş :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Rasenganm
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rasenganm »

İsmail ile senelerdir arkadaşız çok efsane ve mükemmel bi insandır, oyunun ilk zamanlarında rasgele tanışıp görev yapardık o dostluk uzadı beraber tonlarca oyun oynadık yüzlerce saat muhabbet ettik hala da devam ediyo dostluğumuz. Böyle el işleri ile ilgili çok iyi yetenekleri var, bu asanın yapım aşamasını başından beri takip ediyoruz, yakında da ecel getireni tamamlayacak :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Gerçekten çok hoş duruyor. :heart_eyes:
Resim
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Birçok oyun için böyle aksesuarlar biriktirmişliğim vardır ve bir süredir de ikv için yapan yok mudur acaba diye araştırıyordum. Gerçekten çok hoş olmuş kendisiyle iletişime geçmek isterim tabi sipariş üzerine yapıyorsa.
Kullanıcı avatarı
SAIM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SAIM »

ReaLMADRID yazdı: 14 Tem 2017 17:49 Birçok oyun için böyle aksesuarlar biriktirmişliğim vardır ve bir süredir de ikv için yapan yok mudur acaba diye araştırıyordum. Gerçekten çok hoş olmuş kendisiyle iletişime geçmek isterim tabi sipariş üzerine yapıyorsa.
İnstagram adresini yazdım oradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Kendisini takip etmekteyim,yetenekli bir arkadasimizdir.Tasarimlari gayet hos ve guzel :+1:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Eline emeğine sağlık İsmail kardeşimizin acayip özenesim geldi bi Ecel getirende bize yapsa ya :grin:
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Discord: tolgaalbayrak

Mesaj gönderen TOLGA »

Tasarımı yapan arkadaşın da eline sağlık çok güzel bir işçilik çıkarmış. Boyamayı da gayet iyi yapmışsın bence arkadaşım, tebrik ederim. Bu tarz özel istekleri ortalama kaç sipaliye yapar acaba? :)
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Küçüğünü bu kadar güzel yapan, büyüğünü de yapar diye düşünüyorum :relaxed:

Ellerine sağlık, emeğe saygı..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön