Büyücü vs Savaşçı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sonsuzluk ve Birgün

Büyücü vs Savaşçı

Mesaj gönderen Whxper »

Beyler sizce de savaşçılar büyücülere karşı çok güçlü değil mi. Depar atıp yanıma geliyor kutup atıyorum. Bekliyorum kutuptan çıksın. Bir dikkat dağıtma atıyor Allah'a emanet zaten. Sonra bir de çifteyi alıp vuruyor ölüyoruz. Tamam şimdi diyeceksiniz büyücülerin menzil avantajı var ama savaşçıların da deparı var o menzili kapatıyor. Üstüne yavaşlatma yiyoruz bozuyorum saniyesinde tekrar atıyor. Kaçmaktan başka şansımız kalmıyor. 1200 max hasarlı savaşçıyla bile tek atabiliyorsun büyücüye ne olursa olsun. Bence bir değişiklik gelmeli o menzil avantajını kullanamıyoruz 1v1 deyken. Dikkat dağıtmaya bekleme süresi eklense yine bir şansımız olur.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Discord: tolgaalbayrak

Re: Büyücü vs Savaşçı

Mesaj gönderen TOLGA »

Uzun zamandır, özellikle de tılsımlar keşfedildikten sonra bu dengesizlik oldukça arttı. Ofansif savaşçının zaten büyücüleri öldüren iki yeteneği mevcut, en fazla bir kere de çifte ile vurur. Defansif savaşçı zaten fiziksel büyücülerden hasar almamakla birlikte diğerlerinden de aşırı bir hasar almıyor. Zaten mor balyoz ile tek atmasına rağmen üstelik eli dikkat dağıtma da bekleyip her bozduğumuzda tekrardan dağıtma atmasıyla birlikte o sırada yaklaşıp yine çifte ile üç, dört vuruşa öldürebiliyor.
Bu dert böyle açılır da açılır. Bekleyip olacak düzenlemeleri göreceğiz.
Resim
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Katılıyorum. Dikkat dağıtmaya 3-5 sn. süre gelmeli.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Bu tür önerileri desteğe yollamıştım ama klasik cevap gelmişti yine "oyuncuların istekleri yönünde falan filan" diye.

Savaşçı ve şifacıların yetenek sürelerine veya çifte menzili gibi şeylere düzenleme şart.

Şifacının 2 bilemedin 3 asiti dirençsiz bir büyücü öldürmeye yetiyor.Üstelik asit etkisi bırakıyor.O etkiyi bozamıyorsun ve nereden baksan %6 canını yer.Üzerine zehir spamlıyor , yavaşlatıyor.Onu bozsan tekrar spamlıyor.O sırada birde kangal gelip 1500-2000k vuruyor zaten canımız 12k birşey zihin atıyorsun , kutup atıyorsun bir işe yaramıyor çünkü adam o etkiden çıktığında asit,zehir spamlamaya devam ediyor.Konsantrasyona kalksan bile adamın canı ve zırhı yüksek.O hasarla saniyeler içinde ölüyorsun.Kaçmaktan başka çaren kalmıyor.Birde bunların kendine aynı anda can basabilen versiyonları var.

Savaşçıya hiç söze gerek yok.O çiftenin menzili , hasarı nedir.Zaten tanklar , üzerine çifteyle 4 vuruş atıp dalga geçiyorlar.Dikkat dağıtma denilen şey tılsım ile birleşince resmen shift ile yürüyoruz.Onu bozuyorsun saniyesinde bir daha atıyor.Üstüne bir durdurma atar.Kutup , zihin cidden boş iş oldu.Adam tek bir yetenek veya çifteyle kesiyor.En kral tılsımınız olsun canınız , zırhınız yine aynı olunca düz 14k , 16k yiyorsunuz.Yani bu adama direnç kırıp çember mi yedireceğiz ? Benim tek bildiğim büyücünün tek atabilen yeteneği bu.Savaşırken adama y2 sektirmek ayrı bir şans ama o bile tek atmaz savaşçıya.Adam dibimize girmez direk çifteye geçip vurmaya başlar.Depar tılsımı vardır ikide bir deparlar.

Her bölgede büyücüler uğraşıyor , didiniyor.Pahalı tılsımlara sahip olmak zorunda bırakılıyor.Ama bölge sonu şans sistemi yüzünden itemi savaşçılar ve şifalar alıyor üzerine birde büyücüleri tekliyorlar ne anladım bu işten ? Büyücü ne yapsın çemberci mi olsun ? Bir yaratığın şans eseri düşmanın yanına gelmesini beklesinde y2 ile mi vursun ? Büyücüyü eziyorlar başka bir şey değil.
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Discord: tolgaalbayrak

Mesaj gönderen TOLGA »

Serinplay yazdı: 14 Tem 2017 10:27 Her bölgede büyücüler uğraşıyor , didiniyor.Pahalı tılsımlara sahip olmak zorunda bırakılıyor.Ama bölge sonu şans sistemi yüzünden itemi savaşçılar ve şifalar alıyor üzerine birde büyücüleri tekliyorlar ne anladım bu işten ? Büyücü ne yapsın çemberci mi olsun ? Bir yaratığın şans eseri düşmanın yanına gelmesini beklesinde y2 ile mi vursun ? Büyücüyü eziyorlar başka bir şey değil.
Özellikle şu kısımda öncekilerden çok daha hak verdim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

Hocam zaten fare adam köyünden bi tur atsak bile ölüyoruz. Tamam eyvallah hasarı var büyücünün de direk ölüyor. Bu kadar kırılgan olmaması gerek bence en azından bi 18k can olsun şifacılar gibi. Bi karşılık verme şansımız olsa razıyım ama dikkat dağıtmasını nasıl engelleyebilirim hocam kesmeye çalış desen adam tank + git gide sana yaklaşıyor hadi bozdun kaçtın deparı var tekrar yanına gelecek. Bir şey yapılması lazım full büyücüler üzerinde çember itemi olmayan balyozlu savaşçılardan tek yiyor.
Kullanıcı avatarı
hasturkler51
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Team solo mid

Mesaj gönderen hasturkler51 »

Söz konusu karakterlere gelen tılsımlar bütün dengeleri değiştirdi. Ama yeni güncellemeyle rayına oturacak diye tahmin ediyorum.
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Bu dengesizlikler yeni güncellemeyle gidecek bence.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Bence oyunda bir düzensizlik yok her karakterin kendine ait özellikleri var. Bizler oyuncuyuz karakter değil. 3 sınıftanda kasıp oynıyabilirsiniz. Çemberci büyülerin dk kırıp kutup açarak savaşçıları teklemesi fizik buz ile hayvan gibi hasar vermesi yetmez mi. zaten işini bilen bir büyücü tank of farketmez ezer geçer. Savaşçıları sığınak migoda dışlanmasına ne demeli herşey herzaman güllük gülüstanlık olmuyor biraz cefa çekmek gerekir. Şifalara gelince kilit ile kangalları çöp olur. Eğer bir büyü ile şifaya karşı savaşacaksanız direnç itemleri birdr iksir çektimöi tadından yenmez ister dk kırıp elek buz girin ister fizikle girin m23 bb3 lazım tabi.
Bana göte direnç zırh efsunlu itemler hala çok değerli en azından benim için. İster savaşçıda kullanıp büyü şifa kesin ister büyü ile şifa savaş. Ama gel gelelim herzaman oyunun en güçlü karakteri şifacılar olmuştur. Bunun değişmesini de istemem.
Resim
Kullanıcı avatarı
Whxper
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Whxper »

manyetix yazdı: 14 Tem 2017 11:31 Bence oyunda bir düzensizlik yok her karakterin kendine ait özellikleri var. Bizler oyuncuyuz karakter değil. 3 sınıftanda kasıp oynıyabilirsiniz. Çemberci büyülerin dk kırıp kutup açarak savaşçıları teklemesi fizik buz ile hayvan gibi hasar vermesi yetmez mi. zaten işini bilen bir büyücü tank of farketmez ezer geçer. Savaşçıları sığınak migoda dışlanmasına ne demeli herşey herzaman güllük gülüstanlık olmuyor biraz cefa çekmek gerekir. Şifalara gelince kilit ile kangalları çöp olur. Eğer bir büyü ile şifaya karşı savaşacaksanız direnç itemleri birdr iksir çektimöi tadından yenmez ister dk kırıp elek buz girin ister fizikle girin m23 bb3 lazım tabi.
Bana göte direnç zırh efsunlu itemler hala çok değerli en azından benim için. İster savaşçıda kullanıp büyü şifa kesin ister büyü ile şifa savaş. Ama gel gelelim herzaman oyunun en güçlü karakteri şifacılar olmuştur. Bunun değişmesini de istemem.
Kardeş zaten olay orada o kadar emek verip dizdiğin full büyücü yücelen setli adamdan tek yiyor. Hani diyorum ki o da emek sarfetsin eşit güçler çarpışalım yetenek belli olsun ama bi vuruşta 10k vuruyor balyozla adam kaçamıyoruz ki. E öyle diye büyücü mü oynamayalım fizik buzla tek attığı falan da yok kardeşim savaşçı 30k canlı adama nerede tek atıyorum Allah aşkına

“Genel Etkileşim” sayfasına dön