BU KONUNUN YERI BURASI DEGIL BILIYORUM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

BU KONUNUN YERI BURASI DEGIL BILIYORUM

Mesaj gönderen 92Gner »

Şifaci kısmına girdim konu açtim fakat kimsenin oraya girdigi yok o yüzden konuyu buraya açtım.
Arkadaşlar öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Ben şifacı karakterime lazim olucak tılsımları ögrenmek ve yetenek dağilımı hakkinda bilgi almak istiyorum . Bölge için gereken tılsımlar yani iyilestirme tılsımları ve para kasmak için holda çukurda veya ırkta para kasmam için zehir mi asitmi nasıl oluyor bu şifacinin yetenekleri elbiseleri tilsimlari beni bilgilendirirmisiniz .

Tılsim fiyatlari hakkindada bilgi verirseniz çok sevinirim tekrardan çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim..

Sunucu KUKLACI
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: BU KONUNUN YERI BURASI DEGIL BILIYORUM

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Öncelikle kolay gelsin,

Şifacınla bölge atmak istiyorsan hiç bir tılsıma ihtiyacın yok. Sığınak ve migrata üzerinde item yokken bile girebilirsin. Eğer takımın iyiyse ve senin de tecrüben varsa Çemberlitaş'ta bile çok fazla iteme ihtiyacın yok. Eğer tılsım üretmek istiyorsan sadece şifacı ile para kasman çok ama çok zor. En iyi ihtimalle günde 10-15 çemberli atıp iksir stoğu yapar sonra satarsın. O şekilde bile zor. Çukurda kasmak için üzerin full siyanür olsa iyi olur. Pek şifacı ile kasmadığım için çok ayrıntıya giremeyeceğim.
Leorio
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Leorio »

Grup bölgelerinde şifa sınıfı için tılsım gerekmiyor(zorunlu). Sadece iksirden kaçınma yeter :)

Para kasmak için gerekli olan tılsım ve yetenek kombinasyonları için şifa üstadları zaten cevap verir.

İyi forumlar :)
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Kesinlikle bu konuda en rahat olan şifacıdır. Bölge için tılsıma ihtiyacın olmaz.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Dostum bana kalırsa önce şifacınla grup bölgelerine gir bir çevre edin.Sonrasında büyücü kasar arkadaşlarının yardımıyla biraz dizersin.Büyücüyle para kasarsın.
Resim
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

Şuan kuklacida m1 li kiyo setli trans set asa eksik bir buyucum var fakat adamlar m2 3 diye tutturmus gidiyor sifacilarida goruyorum adamlar hertürlu grup buluyor o yuzden sifaciya heves ediyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön