KENAN VE TAKILAR (HER SINIF MUZDARİP)
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
KENAN VE TAKILAR (HER SINIF MUZDARİP)
Selamlar herkese bir tek bu konuda ben mi muzdaripim ? yoksa herkes mi ? Kenan'ın verdiği çift efsunlu sarı takılar beni aşırı anlamda rahatsız ediyor ve çoğu profesyonel oyuncuya sorsam bir işe yaramaz at çöpe sat işportaya gitsin diyorlar şifacı karakterine düşen gereksiz bir yüzük bkz.resimde;

Re: KENAN VE TAKILAR (HER SINIF MUZDARİP)
Profesyonel oyuncular yüzüğü işportaya sat diyorlarsa oyun bitmiş demektir. Onun dışında ciddi olarak düşündüğümüzde, bu takıların biraz çeşitlik olsun diye konulmuş olduğunu düşünüyorum. Düşünsene yoksa İbni Sina Modeli yüzükten başka bir şey çıkmasa o zaman da neden şifacı ciddiye alınmıyor diyebilirdik.
Katılıyorum. Çeşitlilik açısından farklı takıların düşmesinde ben de bir sakınca görmüyorum. 3 yıldır ilk defa Kıyamet'ten farklı bir asa düşürebildim, sence bu şans mı yoksa bilerek mi yapıldı? Nasip kısmet işleri bunlar.TOLGARDA yazdı: ↑12 Tem 2017 17:12 Profesyonel oyuncular yüzüğü işportaya sat diyorlarsa oyun bitmiş demektir. Onun dışında ciddi olarak düşündüğümüzde, bu takıların biraz çeşitlik olsun diye konulmuş olduğunu düşünüyorum. Düşünsene yoksa İbni Sina Modeli yüzükten başka bir şey çıkmasa o zaman da neden şifacı ciddiye alınmıyor diyebilirdik.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
Kenandan düşecek takılar belli(turuncu takılar) bunun dışındaki takılar çeşitlilikse valla pes zaten düşmeyince madalya veriyor çantanda yüzük görünce aha düştü ışık,alter,fundi yüzük diyorsun mouse u yöneltip bu çirkinlikle karşılaşmak saçma değil yani ?
- akrobat7555
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
O Takıların ne işe yaradıgını bilmeden koyarlar mı sizcede? Size söyle söyleyelim Wslerde Biliyorsunuz ki Suanda Hidra Takma Yani Hasar itemler Takma Hastalıgı cogaldı Sizcede Bu ws de hem hasar hemde Solucan olarak kullanmak için bir item olamaz mı ??

ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
Peki yani her sınıfa düşmesini uygun buluyorsanız pes yani..
Yanılıyorsun, Kenan'dan düşen sarı takılar da belli. Bu takı sadece Kenan'dan düşer.Thrashmetal yazdı: ↑12 Tem 2017 18:25 Kenandan düşecek takılar belli(turuncu takılar) bunun dışındaki takılar çeşitlilikse valla pes zaten düşmeyince madalya veriyor çantanda yüzük görünce aha düştü ışık,alter,fundi yüzük diyorsun mouse u yöneltip bu çirkinlikle karşılaşmak saçma değil yani ?
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
Peki bunu neden karakter okullarında koydukları listede göremiyorumTOLGARDA yazdı: ↑12 Tem 2017 21:43Yanılıyorsun, Kenan'dan düşen sarı takılar da belli. Bu takı sadece Kenan'dan düşer.Thrashmetal yazdı: ↑12 Tem 2017 18:25 Kenandan düşecek takılar belli(turuncu takılar) bunun dışındaki takılar çeşitlilikse valla pes zaten düşmeyince madalya veriyor çantanda yüzük görünce aha düştü ışık,alter,fundi yüzük diyorsun mouse u yöneltip bu çirkinlikle karşılaşmak saçma değil yani ?
Çünkü o liste şaheser ve nadide eşya listesi. Sarı takılar şaheser veya nadide değiller.Thrashmetal yazdı: ↑12 Tem 2017 23:07Peki bunu neden karakter okullarında koydukları listede göremiyorumTOLGARDA yazdı: ↑12 Tem 2017 21:43Yanılıyorsun, Kenan'dan düşen sarı takılar da belli. Bu takı sadece Kenan'dan düşer.Thrashmetal yazdı: ↑12 Tem 2017 18:25 Kenandan düşecek takılar belli(turuncu takılar) bunun dışındaki takılar çeşitlilikse valla pes zaten düşmeyince madalya veriyor çantanda yüzük görünce aha düştü ışık,alter,fundi yüzük diyorsun mouse u yöneltip bu çirkinlikle karşılaşmak saçma değil yani ?![]()
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
Peki o zaman grup bölgesi ganimetleri diye yazmasalardı hala büyücüye ve şifacıya o mesmer solucan takısı düşsün savaşçıya da ibni cevriye sultan takı Kenan ne ki zaten hiç oyunda herhangi bir şeye vursak atcağı yüzüklerden bi tanesi başka yaratıklara koysalar mantıklı değilmi madem "çeşitlilik" ten yanasınız ?