Yeniden Başladık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Salazar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Yeniden Başladık

Mesaj gönderen Salazar »

39 döneminden beri oynadığımız oyunu yaklaşık 2 sene önce bırakmıştık.
Güncelleme haberini öğrendik ve tekrardan 2 arkadaş başlıyoruz fakat herkesin bildiği üzere oyunun durumu ortada.Full set olmadan kimse kimseyi gruba almıyor.Bizde set dizmek için aylarca para kasmak yerine grup bölgelerinde item düşürmek istiyoruz bu yüzden bizle birlikte oynayacak ekip veya bizle grup bölgelerine giricek lonca arıyoruz.

Eminönü sunucusundayız forumdan mesaj atabilir veya oyundan ulaşabilirsiniz Büyücüsalazar yada Goldenphonex
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Re: Yeniden Başladık

Mesaj gönderen Dawnguard »

Bence siz oyunu birlikte oynayacak arkadaş değilde sırtına rahatça binecek eşek arıyorsunuz.
Resim
Salazar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Salazar »

Bukadar saldırgan olmanızın sebebi ne anlamadım bizi gb ye sokun yada item verin demedim beraber oynayacak ekip varmı yazdım.
çemberlitaşa girmek için m23 sığınak için y2 istiyorlar ne yapmamızı bekliyosun bukadar bencil olma
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Salazar yazdı: 11 Tem 2017 19:01 Bukadar saldırgan olmanızın sebebi ne anlamadım bizi gb ye sokun yada item verin demedim beraber oynayacak ekip varmı yazdım.
çemberlitaşa girmek için m23 sığınak için y2 istiyorlar ne yapmamızı bekliyosun bukadar bencil olma
Saldırgan değilim, üslubunuza bakarak böyle bir şey çıkardım.Bildiğin hamal arayışına girişmişsiniz.Oyunda her zaman yardım edilmesinden yanayım ama sen bu üslupla yardımı haketmiyorsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Öncelikle tekrar İKV camiasına hoş geldin. Artık loncaların bir çoğu başvuru formu veya iletişimle üye alımı yapıyor. Forumdan loncaları takip edip başvuru yollayabilirsin.
Açık söylemek gerekirse hiç bir yetkili bir lonca üyesi alabilmek için başka bir oyuncunun peşinden koşmaz.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben o kadar da sert bi' tavır sergileme gereği görmüyorum. Çok kötü bir üslupla yazılmamış bir ileti. Bunu geçersek büyük loncalar için bir süre oyunda dolanıp tanıdık edinmeniz iyi olacaktır çünkü referans istiyorlar genellikle.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön