Grup bölgesi geldiğinde oyunda ayrımcılık başladı diyebiliriz ama bu daha çok tılsım sistemi ve fazla hasarlara ulaşan oyunculardan sonra olmaya ve bunlar sebep olmay başladı.
Kibirine yenik düşen insanı pek sevmem. Allah akıl, fikir versin.
Sığınak Migrat grup bölgeleri hk.
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Re: Sığınak Migrat grup bölgeleri hk.
Sanırsın memleket meselesi çözüyolar. Oyun oynuyoruz la burda. Stres atalım diye oyuna giriyoruz strese sokuyosunuz. Şuana kadar kimilerine yardım etmişimdir kimilerine etmemişimdir. Okadar kp çar var normal kullandığım karakterlerin bile 3 tanesinde iflis solucan kadim dişi dev komodo durur gidip yapmam uğraşmak istemiyorum. Sanki borcum varmış gibi zorlaya zorlaya ısrar edip şu görevi yaparmısın bunu yaparmısın kenan görevim var gidelimmi nolur ısrarlar devam ediyor arada küfür edip yasaklıyanda çıkmadı değilSalurBeyi yazdı: ↑11 Tem 2017 14:40Çemberlitaşa 5m23 girdiğimi nereden biliyorsun?Rudboy yazdı: ↑11 Tem 2017 13:50
Gardaş bu zevk meselesi 25 dk ne ? 10 dakikada çıkıyoruz. Sen niye çt ye 5 m23 giriyorsun işssiz misin ?![]()
İnsanlar istedikleri yere istedikleri karakteri tılsımı alıp girer bu ruh hastalığı değildir, insanların bunu yapmasına ruh hastası diyen asıl ruh hastasıdır. İnsanlara burada gelip hakaret edemezsin. Keyif bizim değil mi ? İster 6 m23 girerim ister 6 y2 girerim sanane be ruh hastası gardaşım![]()
Ayrıca oyunculara yardımcı olmak yerine 5 y2 girmek kabul edilemez. Zevkinize saygı duymuyorum.
Dostum bende milleti alıyorum m1 bile olmayan adamı gaffara sokuyorum. O ayrı bişey tabiki yardımcı oluyoruz. Ama burda kimse kimseye 5 y2 kenan atıyor diye hakaret edemez. Herkesin kendi zevkidir bu kimse karışamaz. Anlatmak istediğimi anlayabilmişsindir umuyorum.SalurBeyi yazdı: ↑11 Tem 2017 14:40Çemberlitaşa 5m23 girdiğimi nereden biliyorsun?Rudboy yazdı: ↑11 Tem 2017 13:50
Gardaş bu zevk meselesi 25 dk ne ? 10 dakikada çıkıyoruz. Sen niye çt ye 5 m23 giriyorsun işssiz misin ?![]()
İnsanlar istedikleri yere istedikleri karakteri tılsımı alıp girer bu ruh hastalığı değildir, insanların bunu yapmasına ruh hastası diyen asıl ruh hastasıdır. İnsanlara burada gelip hakaret edemezsin. Keyif bizim değil mi ? İster 6 m23 girerim ister 6 y2 girerim sanane be ruh hastası gardaşım![]()
Ayrıca oyunculara yardımcı olmak yerine 5 y2 girmek kabul edilemez. Zevkinize saygı duymuyorum.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Anladım hocam asıl demek istediğini. Ruh hastası derken hakaret etmek istemediğimi de belirterek konuyu kapatalım. İyi oyunlar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
iyi oyunlar dostum
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Örsüm gitmesin diye hep ezik item giyerim . E plus yok , plus olmayınca da örsler aşırı pahalı
. Kenan'a en fazla iki tane y2'nin girmesinden yanayım . Birisi slotları çevirirken birisi de Motorin'i keser ya da birisi slotları tam çeviremiyorsa diğeri çevirir . Tanklar da aşırı dışlanıyor . Sabahtan akşama kadar (abartmıyorum )grup aramışlığım var . Grup bulup girsem bile içerde olan kavgalar yüzünden grup hep dağıldı . Sadece arkadaşım oyuna girdiğinde ( o da denk gelebilirsek) doğru dürüst tankımla bölgeye girebildim .
Hocam full adam bekliyorsunuz, o adam gruba gelse o y2 li kesecek siz 5 kişi izleyeceksiniz. Bu bildiğin köle aramak.
Hani arkadaşınızı çağırırsınız gelir grubunuza.
Y2 siz girseniz asıl o zaman tadı çıkıyor oyunun.
O tılsımsız zamanlarda girdiğim sığınak gruplarının tadı hiçbirşeyde yok. 1 şifa 1 tank 4 büyü girerdik eğlenerek keserdik.
Şimdi ne oluyor.
1 tane y2 sağa sola koşturuyor
Diğer grup üyeleri öyle dikiliyor. Şifa anca can basar diğerleri işsiz.
Bunun tek suçlusu sobee ekibi. Sizdede suç yok doğrusu.
Hani arkadaşınızı çağırırsınız gelir grubunuza.
Y2 siz girseniz asıl o zaman tadı çıkıyor oyunun.
O tılsımsız zamanlarda girdiğim sığınak gruplarının tadı hiçbirşeyde yok. 1 şifa 1 tank 4 büyü girerdik eğlenerek keserdik.
Şimdi ne oluyor.
1 tane y2 sağa sola koşturuyor
Diğer grup üyeleri öyle dikiliyor. Şifa anca can basar diğerleri işsiz.
Bunun tek suçlusu sobee ekibi. Sizdede suç yok doğrusu.
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
- Bittersteel
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşın isyanı gerçekten de tüm savaşçıların dile getirmeye çalıştığı şey olmuş.Retaliation yazdı: ↑11 Tem 2017 10:06Kesinlikle. Bence oyundaki tüm denge faktörleri bir gözden geçirilmeli. Artık savaşçı sınıfına da Sığınak ve Migrat'ta iş düşmeli. Bir keresinde Lodos zamanında Çemberlitaş'a tank ararken, klandan biri "Sığınak ve Migrat'a almadınız, alamadık takıları, tabi gelemeyiz ÇT'ye." demişti. O an adamın ne kadar haklı olduğunu gördüm. Bizzat kendi kastığım savaşçıda da sıkıntı yaşamıştım. Yani sözüm ona, gelecek güncelleme ile şu denge faktörü şeyi göz önüne alınmalıdır.
Garrosh
Krueger
Krank
Akçeşme
Krueger
Krank
Akçeşme
Selam, evet kardeşim dediğin gibi zamanında bu vakaları bizde yaşadık. Egosunu takmin etmek, hava atmak, pilot olmak kime ne faydası var bilmem ama birilerine yardım edip dualarını almanın ne kadar faydası var iyi bilirim elhamdulillah..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Hayır devri 2011'de bitti bu oyunda Ali Ağabey. Allah taksiratını affetsin.