Sadece bir fikir...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Sadece bir fikir...

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

IIASiLKANII yazdı: 10 Tem 2017 12:23
Ilginc ve bir o kadar güzel bir öneri olmuş.Hatta muazzam.1 lvlden 49 levele gecisler artik 1 gunu bile bulmuyor.Dusuk levelli birilerini etrafta goremessin bile.Bahsettigin sistemle 10,20,30 levelin en iyi oyuncusu gibi hoş ithamlar icin bile bircok kisi o levelde sabit kalacaktir ve eskisi gibi hadi alimde su çarı holde kastirim mantigi yavas yavas azalacaktir(yeni guncellemede hole level siniri gelmesini umuyoruz)Dusuk levellere oyle guzel bir imkan ki,keşke olsa :slightly_smiling_face:
Ek olarak,bazi oyunlarda mevcut arena sisteminde karakter ister istemez Tp elde edebiliyor ve level atalayabiliyor haliyle onceki gruba ait arenaya giremiyor ve bir sonrakinde zorlanabiliyor.Bu yuzden magazalarda tp artmayı engelleyici ürünler bulabiliyoruz.Bu tarz bir üründe eklenebilir ve ayrı gelir kaynagi olusturulabilir.

Ancak bahsedilen bu paketin olabilmesi,daha dogrusu tutulabilmesi icin;yapilacak olan savaslarda elde edilen arena puanlarının forum,ana sayfa veya oyun ici aciklanmasi,degerli oyuncununda bilinmesi gerekli ki adam heves edebilsin.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Xilentr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Xilentr »

gm ler bakin bu dedigimizi bi dusunun cok iyi olacaktir up up :D
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Oyunun geliştirilme aşamasında oyuncuların fikirleri değerlendirilirse muhteşem bir oyun ortaya çıkacak. İKV'nin miladı olur. Ancak ben maalesef beklentimi çok yüksek tutamıyorum.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
hasturkler51
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Team solo mid

Mesaj gönderen hasturkler51 »

Güzel bir fikir ama geleceğini hiç sanmıyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön