afreim bak böyle merte laf sok sna kaarsis dmyi azaltcamxDMORDuMan yazdı:herkes sen kadar kültrsüz değil mertMyrmidon yazdı:ingilizce yazsak anlarlar mı :mrgreen:
Helalleşelim...
Re: Helalleşelim...
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
herkes sen değil otistik olsun :mrgreen:MORDuMan yazdı:herkes sen kadar kültrsüz değil mertMyrmidon yazdı:ingilizce yazsak anlarlar mı :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Selam,Myrmidon yazdı:ingilizce yazsak anlarlar mı :mrgreen:
İstersen Arapça,Kürtçe veya Laz'ca yaz zaten küfür olduğu her hanlinden belli olur
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Rapkoliq yazdı:valla size bişe diyemem ama Tskxsubay dayanamaz yazar :| :mrgreen:Vandervaart yazdı:Bnm yok vlla onların var=))
uşağım burda adım nasi bi şeklde kullanıldı anlayamadum oni..
xD
kfr mi ediyim illa forumun tadı çıkmıo mu
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Rapkoliq yazdı:Selam,Myrmidon yazdı:ingilizce yazsak anlarlar mı :mrgreen:
İstersen Arapça,fransızca,almanca yaz zaten küfür olduğu her hanlinden belli olur
Resmi dillerden bahsetsek daha seviyeli olur bnce...
dier dediğin dillere saygım var ama yani şu gergin ortamda kullanılmaz diye düşünüyorum Ali arkadaşım..
yani yanlış anlama oke ..
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ama şimdi aklıma kötü bşy gelmio xDMORDuMan yazdı:et gitsin et gitsin le le le ley canım xD
bak nasıl kfr etcem şimdi tüm herkez msj yascak xD
nu konuyu okuyupta msj yasmayanın sülalesindeki dişilere sonsuz saygılar diyim mi
töbe töbe...
Elini gözünü sevim sakın bu konumda küfür etme kardeşim lütfenKevinnasH yazdı:Rapkoliq yazdı:Selam,Myrmidon yazdı:ingilizce yazsak anlarlar mı :mrgreen:
İstersen Arapça,fransızca,almanca yaz zaten küfür olduğu her hanlinden belli olur
dier dediğin dillere saygım var ama yani şu gergin ortamda kullanılmaz diye düşünüyorum Ali arkadaşım..
yani yanlış anlama oke ..
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Rapkoliq yazdı:Elini gözünü sevim sakın bu konumda küfür etme kardeşim lütfenKevinnasH yazdı:Rapkoliq yazdı:Selam,Myrmidon yazdı:ingilizce yazsak anlarlar mı :mrgreen:
yani yanlış anlama oke ..bak ne güzel sohbet ediyoruz dur ateşe odun atma
sen güzel güzel sohbet et ama sakın küfür etme tamam abicim NO KÜFÜR ! :| :mrgreen:
bak sırf senin güsel hatrın için.. xD
hade gene iyisin xD
Seviom lan meranı xD
Ama bozan Er... ile mu... var
onlarıNda noktalı yerlerini doldurcam yakında..